montáž ram
montáž ram
idem kupovat novu ramku. nikdy pred tym som si ju nemontoval. je to tazke?
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
toto je moja zakl. doska a ram:
Epox EP-P4MKI-P (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
idem kupovat z tejto stranky. prosim vyberte mi jednu 512 a 1gb ram ktora pojde na mojom pc.
Epox EP-P4MKI-P (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
idem kupovat z tejto stranky. prosim vyberte mi jednu 512 a 1gb ram ktora pojde na mojom pc.
Kód: Vybrať všetko
http://micomp.ekatalog.biz/zbozi.aspx?skup=1&kat=174&pkat=1633&skladem=0&page=1&sort=Cena%20EU&desc=0-
SlivkaDesign
Light Star
A hlavne sa toho neboj, niekedy idu dost tazko tam zasunut, takze kludne pritlac
A pamat napr. tuto: 1GB DDR400 CL2,5 Skusis, ci ti to pojde bez chyby, napr. memtestom a ak nie, tak tu 256 MB dakomu strel. Vykonovo to bude nesmierny zisk 
ja som s tym mal trochu problemy. kupil som skrinku asi najlacnejsiu co bola na sklade, namotoval dosku a nejako to az tak dobre nepasuje a ked som zasuval RAMku, tak sa trochu ohybala aj doska, coho som sa dost vydesil. no nastastie sa jej nic nestalo. takze hlavne si upevni dosku v skrinke
a este jeden taky maly patent som si spomenul. ja som tam dal tu pamat a trosku zatlacil a na bokoch boli dva take cupliky ktore smerovali dole. potom som ich naraz potiahol hore a zaroven tlacil pamat dole a potom to spravilo cvak a pamata funguje doteraz 
-
SlivkaDesign
Light Star
-
nitrox
Light Star
Určite sa pred tou výmenou chyť napr radiátora, aby si vybil zo seba statickú elektrinu, nemaj na sebe nič čo by ju mohlo vyrábať, napr niečo z nylónu a tak, niekedy to robí aj pokrovec. A tú ram zasuň do najbližšieho slotu k CPU, myslím, že sa to robý takto, aspoň ja som to tak robyl a nieje problém, a toho prehýbania dosky sa neboj, mal som už zopár dosiek a tie vydržia dosť, až som bol prekvapený, ale predtým ako budeš tú ramku zasúvať nezabudni vypnúť PC zo siete, nie len normálne, ale aj vytiahni kábel a chvíľu počkaj, aby sa vytratila zvyšná elektrina v kondenzátoroch.