Domace ulohy

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Domace ulohy

Príspevok od používateľa 1C3 »

Bol by som rad keby sa vytvorilo - NIECO TAKE AKO SU HRY ALE S NAZVOM DOMACE ULOHY A TAM SA VSETKO BUDE PISAT K DOMACIM ULOHAM CO VY NA TO??
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja by som zas bol rad keby si každy robil úlohy sám a nespoliehal sa na ostaných.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

audiotrack napísal:ja by som zas bol rad keby si každy robil úlohy sám a nespoliehal sa na ostaných.
hej ale ako sam vidis tak tuna pise coraz viac ludi aby im pomahali s ulohami...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno by stačil, keby napísali len tí, ktorí si naozaj nevedia poradiť s DU, potom by tu nebolo toho tak veľa. Pretože keď niekto napíše, že potrebuje napísať sloh alebo nejakú primitívnosť, ktorá sa dá nájsť aj na nete, tak je to úplne zbytočné :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

domacu ulohu mas na to aby si si ju vypracoval sam a nie niekto iny ju robil za teba :D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Šu-Do napísal:domacu ulohu mas na to aby si si ju vypracoval sam a nie niekto iny ju robil za teba :D
no lenze to vysvetli inym ludom co tu pisu ako spravia svoje ulohyyy :!: :evil:
t0m4s3 napísal:Lenivost a internet z dnesnej mladeze robia hlupakov, len tolko k tomu. S ulohou rad pomozem v smere nakopnut k spravnemu vysledku, ale vacsina ludi caka, ze po zalozeni temy, im pride vypracovanie, ktore iba podpisu, odovzdaju a "zliznu smotanu"
toto presne som mal namysli
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lenivost a internet z dnesnej mladeze robia hlupakov, len tolko k tomu. S ulohou rad pomozem v smere nakopnut k spravnemu vysledku, ale vacsina ludi caka, ze po zalozeni temy, im pride vypracovanie, ktore iba podpisu, odovzdaju a "zliznu smotanu"
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

bubo12342 napísal:no lenze to vysvetli inym ludom co tu pisu ako spravia svoje ulohyyy :!: :evil:
na co im to mam pisat... vsak to len reportnem a nech sa s tym hraju modi :wink:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

t0m4s3 ma uplnu pravdu. tu je priklad za vsetko
http://www.hojko.com/pascal-program-na- ... 83678.html
ked niekto napise ze jeho logika konci pri vymene dvoch premennych tak je bud sakramentsky lenivy alebo jeho iq hranici s imbecilitou.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

resp. je hodnota jeho IQ rovná hodnote jeho veku...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

mastermind napísal:t0m4s3 ma uplnu pravdu. tu je priklad za vsetko
ked niekto napise ze jeho logika konci pri vymene dvoch premennych tak je bud sakramentsky lenivy alebo jeho iq hranici s imbecilitou.
dakujem :lol: sice mi mozne neuveris (co vacsina z vas) ale 16 ludi v nasej skupine na to nevedela prijst pretoze sme banda tupakov :) tot vse co som chcel povedat
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

-=wolf=- napísal:dakujem :lol: sice mi mozne neuveris (co vacsina z vas) ale 16 ludi v nasej skupine na to nevedela prijst pretoze sme banda tupakov :) tot vse co som chcel povedat
uloha ktora sa rozobera v spominanej teme je ekvivalentna s tym ze mas 3 rozne druhy ovocia v troch roznych miskach. a chces ich navzajom vymenit za pouzitia stvrtej misky.
clovek nemusis mat doktorat z jadrovej fyziky aby zvladol toto
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

t0m4s3 napísal:Lenivost a internet z dnesnej mladeze robia hlupakov, len tolko k tomu. S ulohou rad pomozem v smere nakopnut k spravnemu vysledku, ale vacsina ludi caka, ze po zalozeni temy, im pride vypracovanie, ktore iba podpisu, odovzdaju a "zliznu smotanu"
no sak tuto som mu to vtipne ukazal ako sa to ma robit http://www.hojko.com/slovensky-jazyk-t83126.html a on sa este urazi ze mu nadavam :-D a neviem ako to mam chapat lebo mne s toho vychadza ze on dostal zadanie a totalne nerozmyslal nadtym co ma robit inak by mu bolo hned jasne ze som mu len ukazal ako sa to robi :-)

FIZZ heh ked vravis ze audiotracka nemalli na strednej radi mi chces povedat ze vy ste robili na strednej vsetko spolu ??? lebo unas sa robila jedina vec spolu ked dakto povedal ze dokoncit zadomacu ulohu tak to jasne ze sa opisalo ale to neboli take ulohy co sa riesia tu, tu vsetci riesia iba bonusove ulohy a podobne a to sa mi uz fer nezda proste chcu aby sa to tu vyriesilo a oni s toho mohli prosperovat v skole
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

mastermind napísal:uloha ktora sa rozobera v spominanej teme je ekvivalentna s tym ze mas 3 rozne druhy ovocia v troch roznych miskach. a chces ich navzajom vymenit za pouzitia stvrtej misky.
clovek nemusis mat doktorat z jadrovej fyziky aby zvladol toto
nj, ja viem ale co uz so mnou :) ja viem ze by si ma za tu vec najradsej zastrelil ale aby som to upresnil tak to nebola ani domaca uloha, bolo to len o tom ze nam profacka povedala co budeme nabuduce robit a ja som to chcel vyskusat (ak by ta to potesilo :lol: )
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mastermind napísal:t0m4s3 ma uplnu pravdu. tu je priklad za vsetko
trosku OT: raz som mal zadanie, ze vymen hodnoty dvoch premennych bez pouzitia tretej. mohol som pouzit len operandy +,-,*,/. no vtedy som nemal paru ako na to :D takze aj taka vymena premennych moze byt trosku tazsou ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

v dnesnej dobe asi 5 sekund googlenia
http://bubble.ro/Interchanging_2_variab ... third.html
Napísať odpoveď