Need for Speed:Pro Street
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja mam na drift Viper, je na to celkom dobry sice som nemal moc aut na drift...inak niekedy spravim drift za 7000 v pohode a niekedy mi robi problem sa dostat aspon na tretie miesto...trosku divne...na grip mam teraz corvette z06 a ked som si ju trosku doladil tak je celkom v pohode, jediny problem mi teraz robi to wheelie compettition, mam na to shelby GT500 to nove a ani za nic sa nepostavi na zadne, mam vsetky upgrady lvl3 tak nechapem mal som uz aj prefect shift a nic...mam uz iba jedinu moznost upravit nejak aerodynamiku ale neviem neviem...neska vyskusam..
..no a este pred kazdym vstupom do race day kde je wheelie ma upozorni tabulka ze ci mam dostatocne silne auto atd...vam ktorym ide wheelie to ukazuje tu tabulku tiez?
..no a este pred kazdym vstupom do race day kde je wheelie ma upozorni tabulka ze ci mam dostatocne silne auto atd...vam ktorym ide wheelie to ukazuje tu tabulku tiez?
mam rovnaky problem, na tej trati sa neda nahrabat cez 3000 bodov. Raz sa mi to podarilo no Ryo mal okolo 3400. Uz vazne neviem jake auto si nato mam kupitt0m4s3 napísal:Hmmm tak mam vazny problem. Bojujem s Ryom (hlavny king) a mam problem pri drifte, na tej trati niesom schopny spravit potrebnych cca 3200b na jeho porazenie, max. tam mam 2250. Robil to uz niekto? Na akom aute a akym sposobom? V noci som bol z toho pekne nervozny ked som to x-krat restartol
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je to tam! Ta trat je uplne brutalna ale da sa, vyhral som tam s nieco malo cez 3400b a jazdil som to na RX-8. Dalsie zavody su uz onicom, hlavne druhy drift je s prstom v zadku. Posledny zavod je celkom rychly grip ale Ryo nema sancu a som novy showdown King
Odmena, jeho Lancer (totozny s mojim
) a 300.000$
-
Šu-Do
Redeemer
jj je.. 300+ je onicom.. cudujem sa ze ti ide aj XP na tomMomo46 napísal:n procesor neni prilis slabz???RAM ku kupimA newa te
jj pojde ti to .. ale zle.. CPU je oka (3000+
//
lol.. ja mam horsi CPU ram tu istu a ked hovoris ze X1600pro je ako 6600 tak mam lepsiu VGA a hram na 1024*768 LOW, Car Detail High, 4xAA nad 25fpstom.tom11 napísal:Aj procak by chcelo lepsi ja mam....AMD3000+64bit,1.5GB RAM a ati x1600pro(nieco ako tvoja 6600)A no musim povedat ze sa to da hrat na 800x600(vsetko low,car high)
-
Šu-Do
Redeemer
nezahras si ani na stredne detaily... VGA ta nepusti.. ram ti pomoze k tomu ze ked budes zavodit nebude ti to v nejakych okamihoch trhat... ale skor zober 512 minimalne.. 256 sa ti neoplati... vykon z toho mat teda nebudes skoro ziadnyMomo46 napísal:stacilo by keby si kupim este 256 RAM ku???A potom by mi to islo aspon na stredne detaili???
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
ano pojde... a VGA je grafikaMomo46 napísal:VGA je Grafika???Dufam ze sa nemylim...a tak ze auto na higj a prostedie na low??
Hellboy248
odporucam ti aj nasledujucim jedincom ktory sa budu pytat taketo otazky ako im to pojde nech si vygooglia minimalne poziadavky na hru a usetrite tuto temu zbytocnostami
-
Hellboy248
Guru wannabe
poziadavky som si pozrel ale sa mi zdal ten procesor dost maly tak preto sa pytamŠu-Do napísal:ano pojde... a VGA je grafika
Hellboy248
odporucam ti aj nasledujucim jedincom ktory sa budu pytat taketo otazky ako im to pojde nech si vygooglia minimalne poziadavky na hru a usetrite tuto temu zbytocnostami