Duch na fotke
Duch na fotke
Fotka je bez akychkolvek uprav, okrem oznacenia siluety tvare.
//kinjeril: Nabuduce obrazok do prilohy!!!
//kinjeril: Nabuduce obrazok do prilohy!!!
Re: re
Ja Nie, robila to kamoska, a nieje to vobec upravovane, jedine co je na nej upravene, tak je dokresleny ten oval kde je ta tvar. A Podla mna to moze byt aj dym zo sviecok, ale aby sa sformoval presne do takeho tvaru, tak to by musela byt privelka zhoda nahod. Ale na 100% ta mozem uistit ze to nieje vobec upravene.Monako2 napísal:to si fotil ty? nejake je to zvlastne a myslim, ze upravene
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pri dlhej uzavierke (co urcite bola) je to mozne. Staci ze napriklad pred dokoncenim fotky pohla fotakom a vtedy sa tam zaznamenal iny hrob. V noci a s dlhou uzavierkou sa daju robit rozne finty, duch to urcite nie je 
nordkapp_pb: ze zakyval
//po podrobnejsom preskumani vidiet, ze to je normalne obleceny clovek, najprv som na to pozeral len tak zbezne, tak sa mi to zdalo ako socha a preto som cakal, ze to vzniklo asi nedopatrenim, ale je to ocividny podvrh
nordkapp_pb: ze zakyval
//po podrobnejsom preskumani vidiet, ze to je normalne obleceny clovek, najprv som na to pozeral len tak zbezne, tak sa mi to zdalo ako socha a preto som cakal, ze to vzniklo asi nedopatrenim, ale je to ocividny podvrh
-
Runes
Addict
hned upnem moju 3 roky staru fotku robenu tou fintou co tuna kolega spominal 
a tu mate ten album na pokeci nece sa mi to hladat
http://fotoalbumy.azet.sk/runes/duch/
ta 4 je moja naj
ked si vsimnete cela tvr tam je 
EDIT// konkretne postup je taky das uzavierku cca 10 sekund , das casovu spust ked si sam postavis sa pred fotak a v duchu pocitas do 4, na 4 musis utekat co ti nohy stacia mimo zaber (keby si siel pomaly je to vidiet bude tam cmuha)
EDIT 2 po preskumany fotky je vidiet ako ten chalan prisiel z prava konkretne je vidiet ako tam dobehol podla polohy ruk
v rozmazanom stave
EDIT3// v hlasovani mi chyba moznost : je ot jasny podvrh lebo fotim tiez
ta 4 je moja naj
EDIT// konkretne postup je taky das uzavierku cca 10 sekund , das casovu spust ked si sam postavis sa pred fotak a v duchu pocitas do 4, na 4 musis utekat co ti nohy stacia mimo zaber (keby si siel pomaly je to vidiet bude tam cmuha)
EDIT 2 po preskumany fotky je vidiet ako ten chalan prisiel z prava konkretne je vidiet ako tam dobehol podla polohy ruk
No to funguje vtedy, ak je niekto v smere zaberu, ale v tomto pripade tam nikto nestalRunes napísal:hned upnem moju 3 roky staru fotku robenu tou fintou co tuna kolega spominal
ta 4 je moja najked si vsimnete cela tvr tam je
EDIT 2 po preskumany fotky je vidiet ako ten chalan prisiel z prava konkretne je vidiet ako tam dobehol podla polohy rukv rozmazanom stave
-
Runes
Addict
uplne to tam vidim jak tam prisiel heh takychto fotiek som nafotil milion keby sa mi chcelo hladat daku s tohoto leta co som fotil pod slavinom heh tam by si nevidel niclen mna tak ako vidiet tu toho chlapcapystek napísal:No to funguje vtedy, ak je niekto v smere zaberu, ale v tomto pripade tam nikto nestal
Ked v buducne bude cet daco taketo odfotit tak sa aspon postavte k hrobu kde je pochovany daky mlady chalan a nie 50 rocny ujo
fotene 30.10 o 19:45 fotakom olympus FE 170 alebo X 760, uzavierka 4s clona 3,1, citlivost iso 100
taze dakto si siel na dusicky o den skorej, heh keby to bolo odfotene o den neskor tak je to doverihodnjsie
-
vendo
Guru
-
cool_point
Amateur