"dievcata mu budu posielat hlasy, lebo vyzera jak ten z tej skupiny...pockaj jak sa vola....Hotel Park!
Naj hlasky
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mno hlasky, hlasky..tazko, vacsinou to znie lepsie v skutocnosti ako napisane, ale vyskusam take posledne dve o M. Konradovi z krcmy:
"dievcata mu budu posielat hlasy, lebo vyzera jak ten z tej skupiny...pockaj jak sa vola....Hotel Park!
(myslene Tokio hotel-hotel park je hotel u nas v snv)" a druha pri rozhodnuti: "on nemoze vypadnut, sak kukni na neho jake ma vlasy
"
-
Lomenia
Spammer
No...ked pouvažujem,našli by sa...
Pred pár dňami som bola u bratranca a sedeli sme u nich v obývačke.Ja na sedačke a on na zemi za stolom.Pozerala som Kobru 11 a moc som ho nepočúvala,(aj tak trepal koniny
,čo on vie)ale zachytila som poslednú vetu:
"Za šicko len tote čiňane možu!"
Preklad:
"Za všetko len tí číňania môžu!"
(Pre tých,čo nerozumejú po východniarsky)
Takto vám to veľmi vtipné nepripadá,ale povedal to takým smiešnym tónom a s hnevom v hlase,ako keby vravel o neviem akej dôležitej veci a pritom trepal somariny
Dobre som sa neváľala od smiechu.Má 11 a uvažuje a vraví ako 14-ročný,to myslím smrteľne vážne.
Pred pár dňami som bola u bratranca a sedeli sme u nich v obývačke.Ja na sedačke a on na zemi za stolom.Pozerala som Kobru 11 a moc som ho nepočúvala,(aj tak trepal koniny
"Za šicko len tote čiňane možu!"
Preklad:
"Za všetko len tí číňania môžu!"
(Pre tých,čo nerozumejú po východniarsky)
Takto vám to veľmi vtipné nepripadá,ale povedal to takým smiešnym tónom a s hnevom v hlase,ako keby vravel o neviem akej dôležitej veci a pritom trepal somariny
Dobre som sa neváľala od smiechu.Má 11 a uvažuje a vraví ako 14-ročný,to myslím smrteľne vážne.
na nevyhernych tombolovych listkoch z plesu:
"IN VINO VERITAS- in vodka taky"
"Dnes mam tolko prace, ze sa k nej asi ani nedostanem"
"Az naprsi a uschne (Noe)"
"V nemocnici vas uzdravia, ale musite sa to pokusit prezit"
"Ked je cim, tak nie je do coho"
"Stastie je prijemny dusevny stav dostavujuci sa ak premyslame o nestasti druhych"
"Husle su nastroj steklenia usi tym, ze sa macacie vnutornosti tru konskym chvostom"
"IN VINO VERITAS- in vodka taky"
"Dnes mam tolko prace, ze sa k nej asi ani nedostanem"
"Az naprsi a uschne (Noe)"
"V nemocnici vas uzdravia, ale musite sa to pokusit prezit"
"Ked je cim, tak nie je do coho"
"Stastie je prijemny dusevny stav dostavujuci sa ak premyslame o nestasti druhych"
"Husle su nastroj steklenia usi tym, ze sa macacie vnutornosti tru konskym chvostom"
-
Enduro3333
Medium Professional
Dnes sme sa zasmiali na jednej našej kolegini lebo proste bola uplne hlboko zahladena do notebooku zrazu zo sebou trhla a zahlasila "už viem ako funguje SAAB" (Jeden zakaznik pre ktoreho vyrabame) A kolega sa začal brutalne smiat lebo nemu to pripomenulo scenku s matrixu kde ked Nea pripoji na stroj a začali ho učit rozne veci na začiatku tiez tak mikal zo sebou a potom zahlasil "už viem Kung Fu " a nemu to strašne tuto scenku pripomenulo lebo to presne tak isto vyzeralo.

-
Janko Hraško
Amateur
My sme sa v triede dobre bavili, keď profesorka zbierala peniaze na knihy... A spolužiak jej dal jednu veľkú peniažku. A ona nato: "To budem musieť ešte prepočítavať.... jooooj, boooooože." A spolužiak si neodpusil: "Tak to je robota na celý týždeň."
Viete, začnete, tak trochu pochybovať o profesorkynej inteligencii, keď vám na hodine z úst vypustí hlášku, že AMERIKA má 10 obyvateľov na 1 m2
Viete, začnete, tak trochu pochybovať o profesorkynej inteligencii, keď vám na hodine z úst vypustí hlášku, že AMERIKA má 10 obyvateľov na 1 m2
-
wolodo
Professional
pred chvilkou co povedal komentor v zapase MHC vs. Dukla.....
nepamatam mena ale asi takto
"Pardavy
sa tam tvrdo stretol s Beranom
a odniesol si to i ciarovy rozhodca............ pre tento krat to prezil!"
edit/ Dalsia jeho "hlaska"..... bol pohlad na trenciansky funklub a bolo tam akurat takych 5 nie chudych polonahych trencanov....... a hlaska
"Tak trencania maju aspon vahovu prevahu ako pocetnu.... " 
nepamatam mena ale asi takto
"Pardavy
edit/ Dalsia jeho "hlaska"..... bol pohlad na trenciansky funklub a bolo tam akurat takych 5 nie chudych polonahych trencanov....... a hlaska
-
axxis
Addict
Dnes sme vyfasovali Dývýdýcka z nasej stuzkovej a celkom sa nam zadarila jedna vec. Kupili sme triednej zlate pero ako darcek, ale zabalili sme ho do krabice plnej skla. A ked jej ho spoluziak niesol akoze je to porcelan a spadne mu na zem. A ako prisla tato scenka tak je po dopade na zem dokonale pocut jeho hlaska a kur*a
trochu to s tym hranim rozbiteho skla prehnal 
-
Kibo
Hardcore addict
jj, stistko gilmoreCenayus napísal:dobra fajka padla vo filme s Adamom Sendlerom(hokejista kt. hral golf)
v zapase mu super zahlasi"take sracky ako ti si davam ako predjedlo"
odpoved zaznela " ti jíš sracky ako predjedlo?"
celkom ma to pobavilo..neviem ci som to dobre citival ale pobavilo ma to kvalitne