Pizzeria (KE)
Pizzeria (KE)
Viete mi poradit kde v ke je dobry podnik v ktorom robia chutnu pizzu? a aby sa tam naslo paitok vecer volne miesto. dikes
//presunuté do časti : Ostatné. erytrocyt
//presunuté do časti : Ostatné. erytrocyt
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
pipiak
Medium Star
pizza-cola
Mne chuti pizza v pizza-cole v optime,ale to by sa ti asi nepacilo mat veceru v optime no...
-
P3Bo
Guru wannabe
Re: pizza-cola
Nie je lepsia donaska do domu ? mozete ist rovno na vec : Ppipiak napísal:Mne chuti pizza v pizza-cole v optime,ale to by sa ti asi nepacilo mat veceru v optime no...
Závisí tiež, akú pizzu obľubuješ. Či hrubú alebo tenkú.. Bo napr. Zlatý Zvon robí také tenučké jak palacinky, Cucabamba a Požiarnik/Bono už o niečo hrubšie a asi najhrubšie sa dajú zohnať v Pizza Hut, ale tam si aj trochu priplatíš, no mne osobne chutí. Tiež doporučujem aj Modenu (tam také stredné robia).. 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nazdar, do cucy urcite nechod to je pi*ov***, stamad vsetok personal uteka, kvalitu tam nehladaj. ak chces dobru pizzu tak urcite zlaty zvon, ja tam zvyknem zavolat a rezervovat si fleka 055/6225689, dievcatam sa tam bude urcite pacit, je tam ticho a klud a dobra hudba. mozes este skusit piano, zavolaj tam a rezervuj si miesto, na knp.sk urcite najdes cislo.
ak pojdes na blint tak do roberty urcite nechod, tam podavaju teple pivo a studenu pizzu.
dobra pizza je aj v bambaline, je to dost velke, rezervacku zvacsa netreba, minimalne v nefajciarskej casti.
ak pojdes na blint tak do roberty urcite nechod, tam podavaju teple pivo a studenu pizzu.
dobra pizza je aj v bambaline, je to dost velke, rezervacku zvacsa netreba, minimalne v nefajciarskej casti.
Ako som už písal vyššie, mne osobne tam chutí.. ale prostredie.puccik napísal:a pizza hut je dobra co mislite
Ešte ma napadá Kleopatra.. je tam príjemná atmosféra.
A doplním svoje skúsenosti s Cucabambou.. možno robia dobré pizze, ale personál je otrasný. Človek tam stále čaká hodinu na všetko možné. (bol som tam asi 4x a stále to isté)
zlaty zvon je super . hudba ok aj prostredie. alebo leziaca bosorka je tiez super restika , robia tam aj pizzu a pod. ale mne tam vadi to ze sa tam velmi fajci . pridem navonany a odchadzam keby som fajcil cohibu. ( chcek it http://www.leziacabosorka.sk/ )
-
mastermind
VIP