potrebujem pomoc menil som si kryt na nokii 6233 a nechal som tam pamatovu kartu a zrazu ked som vymenil kryt a zapol som mobil a siel som do pamatovej karty tak mi napisala ze neni formatovana tak som vypol mobil a zapol a uz tam nebol ani priecinok memory card pls poradte do NK6233ide micro SD
vyber kartu pravdepodobne si k nej dostal aj adpter aby z nej bola normal memory dotoho strc vsetko stiahni do pc sformatuj a uz by to malo ist ak nie tak skus u dakeho kamosa strcit do mobajlu ak ani tak nepojde tak asi mas problem
Runes napísal:vyber kartu pravdepodobne si k nej dostal aj adpter aby z nej bola normal memory dotoho strc vsetko stiahni do pc sformatuj a uz by to malo ist ak nie tak skus u dakeho kamosa strcit do mobajlu ak ani tak nepojde tak asi mas problem
ked som ju dal do kamosovho mobilu chcela heslo a ja som na nu heslo nedaval neviete ze ci nahodou nemaju nejake heslo alebo ake mam skusit 0000 nejde ani 12345
Skus v telefone obnovit povodne nastavenia a mozno ti pojde karta. Alebo skus daku inu kartu vlozit do mobilu, ci si nahodou neodpikol pri vymene krytu citacku sa pamotove karty, co je v mobile.