Bol som na chate s partiou na vikend (ozrat sa), lenze akosi sa to zvrtlo a prisla tam aj dalsia partia z druheho mesta. Prvy den presiel v pohode ale ten druhy den (skor noc) bol uz trosku iny. Stala sa mi taka vec ze som sa zacal rozpravat s jednym dievcatom z tej druhej partie, popijali sme popijali a zrazu ani neviem ako sme boli zamknuty v mojej izbe. Lenze problem nastal az na dalsie rano. Odisli sme domov a ja somar som si zabudol vypytat od nej cislo . Viem iba kam chodi do skoly lenze to mi je trosku cudne pisat do skoly ze chcem sa s nou skontaktovat
ist na dalsiu chatu no co ja ti fim dakto s tvojich kamosov nepozna dakoho s tej 2 party ci co ??? pripadne vramci aktu zufalstva mozes pouzit POKEC a ked junenajdes na dakej fotke v profile tak spamovat v danej miestosti ze kto pozna tu a tu alebo kto chodi tam a tam na skolu ale aj tka nechapem ako sa da zabudnut vymamit cislo .
tiez mozes skusit aj icq a hladanie kontaktov.
Pripadne ked ma telefon naseba pisany tak zavolat operatorovi, pokial nema utajene cislo tak ti ho daju .
Odkiaľ prišla tá druhá partia kde bolo to dievča??,,nikoho z nich si nepoznal,alebo aspoň tvoji kamoši? .. Alebo zájdi pred tú školu a čakaj kým nevyjde
No praveze problem je v tom ze co sme sa stretli tie dve party sme boli uplne neznami az alkohol nas spojil pretoze od nas sa nikomu nechcelo pit to iste a od nich tiez to iste. A co viem tak od nas nikto nema na tych druhych kontakt.
PS: No asi pred tu skolu sa mi neoplati ist ked byvam odtial 120km
Pride dalsia chata stretnes dalsie dievca a na tu prvu zabudnes ...proces sa opakuje ...ak daco bolo len za jednu noc tak sa s nou neoplati zacinat - mal by som panicky strach keby som s nou chodil a vedel by som ze chodi na chaty uzivat si s inymi ...
Soviet napísal:Odkiaľ prišla tá druhá partia kde bolo to dievča??,,nikoho z nich si nepoznal,alebo aspoň tvoji kamoši? .. Alebo zájdi pred tú školu a čakaj kým nevyjde
OT no si tam postavis stan a budes tam stat s dalekohladom po tyzdni marneho cakania zistis ze je chora a daju ti jej adresu ked prides k nej zistis ze ma nevolnosti a ze vobecnieje chora ale tehotna a hadaj s kym
Runes napísal:OT no si tam postavis stan a budes tam stat s dalekohladom po tyzdni marneho cakania zistis ze je chora a daju ti jej adresu ked prides k nej zistis ze ma nevolnosti a ze vobecnieje chora ale tehotna a hadaj s kym
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kua to ma toto nenapadlo dufam ze to nie.
Este dalsi problem je ten ze poznam len meno hhh takze asi uz nemysliet na nu a cakat na dalsiu
--==[Lu-Boss]==-- napísal:Oki tak dam na vas ved podla hodnoteni ste experti a professionalovia
Len kde teraz zohnat dalsi kus?
Na dalsej ozran - party tam ich furt je po .....
//co tak sa zacat kus krotit a zacat si hladat normalnu frajerku ktora sa neoziera piatky na chatach a ne*urvi sa s chalanmi pri kazdej prilezitosti hmm ?