Pred tvojim nickom mam VELKY respekt. Co by mal "vyhladavat", .html na HDD ? Alebo chces zaviest funkciu find do html, a hladalo by to nieco u Teba na compe ?? Need more info, lebo neviem co si mam predstavit..
samploom napísal:Pred tvojim nickom mam VELKY respekt. Co by mal "vyhladavat", .html na HDD ? Alebo chces zaviest funkciu find do html, a hladalo by to nieco u Teba na compe ?? Need more info, lebo neviem co si mam predstavit..
Mám urobený veľký zoznam filmov v html súbore a chcem tam mať vyhľadávač aby som v tom zozname nehľadal názov nijakého filmu dlho.
Maniak napísal:Tá skratka sa dá aktivovať aj nijakým skriptom na stránke?
Napríklad kliknem na gombík na stránke a hotovo?
stlačíš dva gombíky na klávesnici. To si už tak lenivý že to chceš na jeden klik?
A to s tým že skript na skopírovanie.. ja som to nemyslel tak. Musíš si do toho skriptu nahádzať všetky názvy a ich umiestnenia. Potom to v skutočnostti neprehladáva obsah stránok len vybere z pola príslušný názov s umiestnením.. A aj ak si skopíruješ skript, tie názvy filmov tam musíš povpisovať
audiotrack napísal:stlačíš dva gombíky na klávesnici. To si už tak lenivý že to chceš na jeden klik?
A to s tým že skript na skopírovanie.. ja som to nemyslel tak. Musíš si do toho skriptu nahádzať všetky názvy a ich umiestnenia. Potom to v skutočnostti neprehladáva obsah stránok len vybere z pola príslušný názov s umiestnením.. A aj ak si skopíruješ skript, tie názvy filmov tam musíš povpisovať
Niesom lenivý, ale ten zoznam dávam aj ľuďom ktorý o tej skratke nevedia.
Vyzerá to tak, že to v IE nefunguje. Neviem prečo (IE nepoužívam, tak som to tam nikdy neskúšal).
Ten javascript nie je zakódovaný. Potrebuješ editor, ktorý si poradí s unixovými koncami riadkov.
chrono napísal:V moderných prehliadačoch to funguje (myslím: Firefox, Opera, Konqueror, Safari), v IE to nefunguje, lebo som to tam nikdy neskúšal (IE nepoužívam).
Dobre, ale nedá sa to preprogramovať aby to šlo aj na IE 6 a 7?