googlil som ale moc som toho nenasiel, preto to davam sem. Ide o to, ze znama byva v UK v Londyne a hlada nejaku prepravnu firmu zo SVK, ktora by previezla velku cast nabytku do SR (asi do BA najpravdepodobnejsie). Tak ak nejaku poznate (pripadne vlastnite
Prevoz nabytku z UK na SR
Prevoz nabytku z UK na SR
Zdravim,
googlil som ale moc som toho nenasiel, preto to davam sem. Ide o to, ze znama byva v UK v Londyne a hlada nejaku prepravnu firmu zo SVK, ktora by previezla velku cast nabytku do SR (asi do BA najpravdepodobnejsie). Tak ak nejaku poznate (pripadne vlastnite
) tak hodte link, kontakt...nieco. Ide mi hlavne o to, ci sa ten nabytok vobec oplati prevazat, som zvedavy na cenu.
mala by ti to kazda firma previest.. tam ide o to ze napr. 10 korun stoji jeden kilometer to je cca 1141km z londyna do ba coz vychadza na 11410 tak to vyzera v pohode.. len este tam musis zapocit clo neake mozno budu chcet neviem ako to tam vyhovuje.. a este za nakladku vykladku.. cela by sa to mohlo stat do 50 litrov
http://www.zoznam.sk/hladaj.fcgi?co=odk ... Aped%EDcia
Pokiaľ sa jedná naozaj o veľké množstvo nábytku, že by zaplnil celý kamión, tak pre bežných prepravcov by to nemal byť problém.
Otázna je však cena, tam nemám predstavu, ale určite to bude minimálne 5ciferná suma..
Pokiaľ sa jedná naozaj o veľké množstvo nábytku, že by zaplnil celý kamión, tak pre bežných prepravcov by to nemal byť problém.
Otázna je však cena, tam nemám predstavu, ale určite to bude minimálne 5ciferná suma..