Pochopenie dôvodu rozídenia prišlo neskoro,nedá sa napraviť?
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pochopenie dôvodu rozídenia prišlo neskoro,nedá sa napraviť?
Predpokladám, že tu už bola rozobraná podobná téma, preto sa budem snažiť opísať môj problém čo najdetailnejšie a teším sa na každé vyjadrenie, pretože poznanie tohoto pocitu bolo pre mňa číre zúfalstvo...
Čo sa vlastne stalo?
S dievčaťom som chodil 7 mesiacov, no v poslednom mesiaci bolo jasne cítiť problém. Nevedel som si to vysvetliť a vtedy som začal robiť osudové chyby. Nanešťastie som si ich vtedy ešte nebol vedomý.
Veľmi neskoro som prišiel na to, že takmer po celý náš vzťah som prakticky pilne pracoval na tom, aby ma prestala mať rada a chcela ma za kamaráta.
Stále som jej hovoril ako ju milujem, aká je úžasná (keď to píšem, znova mi len dochádza, aký som bol strašný blbec a ešte stále som), že niet lepšej ženy ako je ona, a tak ďalej. Stále som ju nútil byť so mnou a pýtal som sa jej, och bože, no furt som sa jej pýtal, že či ma ona má rada a...
No bol som hrozne nudný, debilný, spoločník... alebo lepšie by bolo pomenovanie: sračka.
No, ale prišiel som na to tak týždeň po tom, čo mi dala kopačky, lebo som si čítal nejakú literatúru o tom a písalo tam aj ako sa správať ku ženám a tak... No proste veci, ktoré by mi mali byť jasné, ale neboli mi... nováček do takýchto a ním podobných vecí...
Situácia je taká, že sme kamaráti, takí, s ktorými sa radi porozprávate a máte dobrý vzťah.
Napísal som jej neskôr list: ďalšia totálna chyba ako veľa ďalších, ale bol som v ťažkom emocionálnom rozklade a nepremýšľal som. Malo to sedem Aštvoriek... Snažil som sa vzbudiť sentiment a pripomenúť veci, ktoré by jej ukázali, čo všetko stratila a čo som stratil ja.
Jej reakcia na ten list bola skoro pozitívna. Dal som jej v ňom dve možnosti. Buď sa so mnou už nebude baviť, len tak čisto, že sme známi, ale nebudeme vyhľadávať vzájomnú pozornosť a pod., alebo že mi tu-a-tam povie, keď bude mať čas a ja ju budem mocť zobrať niekam von - (už len toto jasne ukazuje ako sračkovo som to povedal: JA budem ´MOCT pozvat JU.. chyba) a že môžem vyvíjať snahu o ňu... A dodala že je len veľmi nízke percento úspechu... logické... Vlasstne chcela niečo medzi, ale povedal som jedno abo druhé. Tak zobrala tú, pre mňa, nádej...
Ja ju veľmi ľúbim a strašne ju chcem naspäť...
Niekoľko krát povedala, že chce starého MimKoRna naspäť ešte počas vzťahu, ale ja som si to nevedel vtedy vysvetliť... Prehliadal som to.
Teda kľúčová vec je to, že ona nevie, (ale nemôžem jej to nijak dať vedieť, pretože by to bol prejav slabosti a to si už nemôžem dovoliť, aj tak som jej to dal vedieť už predtým) že ja nebudem taký, aký som bol predtým, ten posledný mesiac. Ja som vlastne ani nebol sám sebou. Sám sebou som vtedy, keď sa jej páčim. Ale zmenený som bol preto, lebo som si ju chcel za každú cenu udržať. Keby sme boli teraz vo vzťahu a ja s vedomosťami o príťažlivosti, vzťahoch a ženách, tak sme stále spolu.
Čítal som, že z takýchto situácií sa dá len veľmi ťažko dostať do nového vzťahu s tou istou ženou.
Preto je každá rada, každý dobrý nápad veľmi vítaná. Som zúfalo nešťastný, aj keď už je skoro mesiac po rozídení.
Veľmi si cením každú pomoc...
A keď mi chcete napísať, že to nemá cenu, že nemám šancu, že sa mám spláchnuť, tak radšej ani nepíšte. Fakt. To som si už niekoľko krát vypočul od iných, nepomohlo to, ak nebudem mať na výber aj tak to spravám, že sa na ňu vykašlem. Ale keď nemusíte nepíšte to.
Čo sa vlastne stalo?
S dievčaťom som chodil 7 mesiacov, no v poslednom mesiaci bolo jasne cítiť problém. Nevedel som si to vysvetliť a vtedy som začal robiť osudové chyby. Nanešťastie som si ich vtedy ešte nebol vedomý.
Veľmi neskoro som prišiel na to, že takmer po celý náš vzťah som prakticky pilne pracoval na tom, aby ma prestala mať rada a chcela ma za kamaráta.
Stále som jej hovoril ako ju milujem, aká je úžasná (keď to píšem, znova mi len dochádza, aký som bol strašný blbec a ešte stále som), že niet lepšej ženy ako je ona, a tak ďalej. Stále som ju nútil byť so mnou a pýtal som sa jej, och bože, no furt som sa jej pýtal, že či ma ona má rada a...
No bol som hrozne nudný, debilný, spoločník... alebo lepšie by bolo pomenovanie: sračka.
No, ale prišiel som na to tak týždeň po tom, čo mi dala kopačky, lebo som si čítal nejakú literatúru o tom a písalo tam aj ako sa správať ku ženám a tak... No proste veci, ktoré by mi mali byť jasné, ale neboli mi... nováček do takýchto a ním podobných vecí...
Situácia je taká, že sme kamaráti, takí, s ktorými sa radi porozprávate a máte dobrý vzťah.
Napísal som jej neskôr list: ďalšia totálna chyba ako veľa ďalších, ale bol som v ťažkom emocionálnom rozklade a nepremýšľal som. Malo to sedem Aštvoriek... Snažil som sa vzbudiť sentiment a pripomenúť veci, ktoré by jej ukázali, čo všetko stratila a čo som stratil ja.
Jej reakcia na ten list bola skoro pozitívna. Dal som jej v ňom dve možnosti. Buď sa so mnou už nebude baviť, len tak čisto, že sme známi, ale nebudeme vyhľadávať vzájomnú pozornosť a pod., alebo že mi tu-a-tam povie, keď bude mať čas a ja ju budem mocť zobrať niekam von - (už len toto jasne ukazuje ako sračkovo som to povedal: JA budem ´MOCT pozvat JU.. chyba) a že môžem vyvíjať snahu o ňu... A dodala že je len veľmi nízke percento úspechu... logické... Vlasstne chcela niečo medzi, ale povedal som jedno abo druhé. Tak zobrala tú, pre mňa, nádej...
Ja ju veľmi ľúbim a strašne ju chcem naspäť...
Niekoľko krát povedala, že chce starého MimKoRna naspäť ešte počas vzťahu, ale ja som si to nevedel vtedy vysvetliť... Prehliadal som to.
Teda kľúčová vec je to, že ona nevie, (ale nemôžem jej to nijak dať vedieť, pretože by to bol prejav slabosti a to si už nemôžem dovoliť, aj tak som jej to dal vedieť už predtým) že ja nebudem taký, aký som bol predtým, ten posledný mesiac. Ja som vlastne ani nebol sám sebou. Sám sebou som vtedy, keď sa jej páčim. Ale zmenený som bol preto, lebo som si ju chcel za každú cenu udržať. Keby sme boli teraz vo vzťahu a ja s vedomosťami o príťažlivosti, vzťahoch a ženách, tak sme stále spolu.
Čítal som, že z takýchto situácií sa dá len veľmi ťažko dostať do nového vzťahu s tou istou ženou.
Preto je každá rada, každý dobrý nápad veľmi vítaná. Som zúfalo nešťastný, aj keď už je skoro mesiac po rozídení.
Veľmi si cením každú pomoc...
A keď mi chcete napísať, že to nemá cenu, že nemám šancu, že sa mám spláchnuť, tak radšej ani nepíšte. Fakt. To som si už niekoľko krát vypočul od iných, nepomohlo to, ak nebudem mať na výber aj tak to spravám, že sa na ňu vykašlem. Ale keď nemusíte nepíšte to.
-
forgottten
Medium Star
Snaha
Áno nuž tá snaha tam bola: Niekoľko krát sme sa bavili o tom, čo so mnou je a ona raz povedala, že keď jej rozprávam o tom ako mi je, že to v nej len vyvoláva zlý pocit a že je z toho nešťastná, že trpí niekto, koho má rada, ale nič viac v tom nieje. Na druhej strane na to, čo ženy povedia, netrieba pozerať ako na úplný fakt a ona sa tvárila akosi zvláštne...
Nuž a snaha je. Trošku skúšam zisťovať, kedy má voľno a pod. Ale ona nemáva čas, lebo má gitaru a skauting a ešte k tomu dochádza autobusom z diaľky takže čas je jej drahý. To je istá vec, lebo predsa len ju už trocha poznám.
A taktiež som jej napísal ten dlhý list. A od vtedy sme síce neboli von, ale to bolo asi 4 dni a ja som ochorel a nechodil som ani do školy, takže sme sa nevideli, no za to mi dva krát prezvonila predčerom a čera a náhodou som bol u kamaráta a ten jej zavolal že čo odo mňa chce, že som nemohol jej volať ja a ona povedala že prezváňala len tak. Len tak aj predtým. Dva krát buď mala nejakú zámienku a neprezradila to, alebo proste na mňa myslela a chcela mi to dať vedieť.
A povedala, že sa o ňu môžem pokúšať. To je zatiaľ tak zhruba asi všetko čo sa deje. Dnes šla s kamarátkami na plaváreň a keď mi to povedala len tak mimochodom povedala či nejdem s nimi, no som chory. Aj tak som vsak mal pocit, ze to povedala, lebo se sa rozpravali ohladne toho listu a ona povedala ze ked sa bude dat tak si najde cas. Myslim ze to povedala len kvoli tomu, lebo v tvari som mal pocit, ze som tam videl akusi nechut alebo dufanie ze poviem nie. A mozno som si to len namyslal, alebo chcela tvarit sa neutralne. Neviem už fakt co mam k tomu dodat.
Dakujem za spravu ale
Nuž a snaha je. Trošku skúšam zisťovať, kedy má voľno a pod. Ale ona nemáva čas, lebo má gitaru a skauting a ešte k tomu dochádza autobusom z diaľky takže čas je jej drahý. To je istá vec, lebo predsa len ju už trocha poznám.
A taktiež som jej napísal ten dlhý list. A od vtedy sme síce neboli von, ale to bolo asi 4 dni a ja som ochorel a nechodil som ani do školy, takže sme sa nevideli, no za to mi dva krát prezvonila predčerom a čera a náhodou som bol u kamaráta a ten jej zavolal že čo odo mňa chce, že som nemohol jej volať ja a ona povedala že prezváňala len tak. Len tak aj predtým. Dva krát buď mala nejakú zámienku a neprezradila to, alebo proste na mňa myslela a chcela mi to dať vedieť.
A povedala, že sa o ňu môžem pokúšať. To je zatiaľ tak zhruba asi všetko čo sa deje. Dnes šla s kamarátkami na plaváreň a keď mi to povedala len tak mimochodom povedala či nejdem s nimi, no som chory. Aj tak som vsak mal pocit, ze to povedala, lebo se sa rozpravali ohladne toho listu a ona povedala ze ked sa bude dat tak si najde cas. Myslim ze to povedala len kvoli tomu, lebo v tvari som mal pocit, ze som tam videl akusi nechut alebo dufanie ze poviem nie. A mozno som si to len namyslal, alebo chcela tvarit sa neutralne. Neviem už fakt co mam k tomu dodat.
Dakujem za spravu ale
Porozmyslaj nad tym... ja na tvojom mieste by som si pytal druhu sancu...co by som robil dalej, to ti nepoviem, lebo to zalezi na spravani sa kazdej a jednej baby...]Niekoľko krát povedala, že chce starého MimKoRna naspäť ešte počas vzťahu, ale ja som si to nevedel vtedy vysvetliť... Prehliadal som to.
Teda kľúčová vec je to, že ona nevie, (ale nemôžem jej to nijak dať vedieť, pretože by to bol prejav slabosti a to si už nemôžem dovoliť, aj tak som jej to dal vedieť už predtým) že ja nebudem taký, aký som bol predtým, ten posledný mesiac. Ja som vlastne ani nebol sám sebou. Sám sebou som vtedy, keď sa jej páčim. Ale zmenený som bol preto, lebo som si ju chcel za každú cenu udržať.
sanca ,ze napravis nieco co si posral,je minimalna
hovorim z vlastnej skusenosti,
ty to mas este dobre,lebo spravil si pakovinu,musis si to uznat,to je este ten lepsi pripad....
teraz moj : ja ani neviem preco niesme uz spolu(s tou ktorou som miloval/milujem,lubim]),vies,dovod neviem a asi ho ani uz nikdy vediet nebudem,proste niekomu jedneho dna zastrihalo,,a skoncilo vsetko,
poviem ti tak,vykasli sa na to,viem ze to chces napravit,ale dievca,ktora ta ma rado ako kamarata,ta uz nikdy nebude mat rada ako chalana,ktoreho miluje
a poviem ti este jedno,nikdy babu do nicoho nenut,,musis byt ty ten,bez ktoreho ona nevie zit,,,proste musis si pred nou spravit urcity respekt,alebo ako to nazvat,
neviem preco zene,ktorej zacnete davat najavo svoje pocity ze ju velmi lubite,ona vas nahle nejako prestava lubit,,proste ,dat jej to najavo nieje zle,,ale prehanat to velmi,,sa jej znechutite alebo co ,neviem to definovat,
musel by nam to tu objasnit nejaky sexuolog,aj ked pochybujem ze jeho odpoved by bola znacna a 100%tna
hovorim z vlastnej skusenosti,
ty to mas este dobre,lebo spravil si pakovinu,musis si to uznat,to je este ten lepsi pripad....
teraz moj : ja ani neviem preco niesme uz spolu(s tou ktorou som miloval/milujem,lubim]),vies,dovod neviem a asi ho ani uz nikdy vediet nebudem,proste niekomu jedneho dna zastrihalo,,a skoncilo vsetko,
poviem ti tak,vykasli sa na to,viem ze to chces napravit,ale dievca,ktora ta ma rado ako kamarata,ta uz nikdy nebude mat rada ako chalana,ktoreho miluje
a poviem ti este jedno,nikdy babu do nicoho nenut,,musis byt ty ten,bez ktoreho ona nevie zit,,,proste musis si pred nou spravit urcity respekt,alebo ako to nazvat,
neviem preco zene,ktorej zacnete davat najavo svoje pocity ze ju velmi lubite,ona vas nahle nejako prestava lubit,,proste ,dat jej to najavo nieje zle,,ale prehanat to velmi,,sa jej znechutite alebo co ,neviem to definovat,
musel by nam to tu objasnit nejaky sexuolog,aj ked pochybujem ze jeho odpoved by bola znacna a 100%tna
-
triple
Guru wannabe
nuž kámo zmier sa s tým že je koniec.. ešte možno pár mesiacov si budeš myslieť že to bude ok.. ale po nejakom čase sa pristihneš pri tom ako si uvedomíš že si robil dalšiu sprostosť (tak ako teraz) ty vlastne vieš ako to dopadne ale dúfaš že ti niekto poradí niečo..
NIE
zmier sa s tým že je koniec.. a čím skôr si to uvedomíš tým lepšie pre teba
NIE
zmier sa s tým že je koniec.. a čím skôr si to uvedomíš tým lepšie pre teba
na toto by som veľmi rád počul názor ženyivoralik napísal:neviem preco zene,ktorej zacnete davat najavo svoje pocity ze ju velmi lubite,ona vas nahle nejako prestava lubit,,proste ,dat jej to najavo nieje zle,,ale prehanat to velmi,,sa jej znechutite alebo co ,neviem to definovat,
-
Runes
Addict
povedz jej to do oci, zozbieraj vsetko co v tebe je a povedz jej to co sisi uvedomil ze ju milujes ze prisiel si nato kde robis chyby neskoro ale predsa a ked ona k tebe este stale citi to co citila nech ti da sancu. Ze nevies zaspat bez toho aby si nanu myslel ze nevies si predstavit pekny den bez toho aby si ju stretol ze je tvojim slnkom cez den a mesiacikom v noci a bez mesiacika neni noc bez sliniecka noc huh a co ja fim sak bud aj ty produktivny Mozno rada odveci ale neviem podla mna si na krizovatke kamaratstvo vztah sanca je 50 na 50
ale moj nazor je taky cim dlhsie budes cakat tymviac bude presvedcena ze ti to je jedno a zabudas nanu btw ona zacne zabudat nateba co sa uz podla mna deje. Pozri tym ze ste spolu uz daco mali a snazis sa to zachranit nemalo by ti robit problem vyznat sa a taktiez neriskujes ze by si dakto s teba robil prdel ze ta odmietla huh tot vsio
BTW ako kolega nadomnou ja vzdy tiez prepasem tu spravnu chvilu a skor mam kamaratky
neviem pravidlo hovori ked jej na 2 rande nedas pusu tak to smeruje do kamaratstva brat zasa ma teoriu ked ju pobozkas na 1 rande nesi gentleman ak ju nepobozkas na druhom tak si homosexual
TRIPLE/ prejav slabosti nemyslim ja by som to nazval vyznanie a bud to zabere alebo nie. Slabost by bola keby sa tam rozplakal a plazil sa zanou a bozkaval nohy atd atd
BTW ako kolega nadomnou ja vzdy tiez prepasem tu spravnu chvilu a skor mam kamaratky
TRIPLE/ prejav slabosti nemyslim ja by som to nazval vyznanie a bud to zabere alebo nie. Slabost by bola keby sa tam rozplakal a plazil sa zanou a bozkaval nohy atd atd
-
triple
Guru wannabe
hlúposť prejav slabosti .. a bez efektu.. si myslím zbytočnéRunes napísal:povedz jej to do oci, zozbieraj vsetko co v tebe je a povedz jej to co sisi uvedomil ze ju milujes ze prisiel si nato kde robis chyby neskoro ale predsa a ked ona k tebe este stale citi to co citila nech ti da sancu. Ze nevies zaspat bez toho aby si nanu myslel ze nevies si predstavit pekny den bez toho aby si ju stretol ze je tvojim slnkom cez den a mesiacikom v noci a bez mesiacika neni noc bez sliniecka noc huh a co ja fim sak bud aj ty produktivny Mozno rada odveci ale neviem podla mna si na krizovatke kamaratstvo vztah sanca je 50 na 50ale moj nazor je taky cim dlhsie budes cakat tymviac bude presvedcena ze ti to je jedno a zabudas nanu btw ona zacne zabudat nateba co sa uz podla mna deje. Pozri tym ze ste spolu uz daco mali a snazis sa to zachranit nemalo by ti robit problem vyznat sa a taktiez neriskujes ze by si dakto s teba robil prdel ze ta odmietla huh tot vsio
ma 16 .. abo 17? uz si nepamtamBeznicku napísal:chlapce mas 14, takych lasok este bude.
hmm simon.. ja neviem uz som ti povedal co si o tom myslim.. ale jedna vec mi nejde do hlavy.. julie sa sprava divne.. velmi divne.. mam pocit ze chce sa s tebou stretavat.. a potom ja neviem ale je to akokeby ta zakazdym chcela nechutne odrbat .. sorry ale fakt mi to tak pride tak neviem o co jej ide.. no nech je ako chce drzim prst.. ale jedno viem.. keby ta mala fakt rada uz len ako kamarata.. myslim ze by sa spravala ku tebe inac.. ja mam taky fejst pocit ze ona je dalsia ktora svoje srdce nechala na policke a riadi sa svojim hlupym rozumom.. ale ake dovody na to ma to netusi ani panboh.. rozpraval si sa s nou uz o tom? mam pocit ze vsetkym zenam dako strasi.. je to divne.. lubia ale napriek tomu sa chcu rozist.. zenska logika
hmm je to v podstate pravda.. len skoda ze niektore baby si pod volnostou predstavuju veci ktore chlap proste vo vstahu tolerovat nemoze.. myslim ze to je aj moj pripad...DonLuca napísal:Poviem ti to takto: Ani krásneho motýľa nemožeš zavrieť do sklenenej nádoby, pretože on potrebuje voľnosť.....a ty si si z tej baby spravil toho motýľa, lenže, si si ju chel zavrieť do vlastnej sklenenj nádoby....
-
bolek
Guru
Niečo na tom pravdy bude, ale nie je samozrejmosťou. Ono to máš tak, keď baba má, to, čo chce, tak zase nie je spokojná a chce niečo iné. Teda mne sa tak väčšinou zdá. Vo vzťahu musí byť vždy isté "pozitívne napätie", aby si druhý partner nebol všetkým takým istým. Potom prichádza k nude a stereotypu, čo nie je pre vzťah priaznivé...ivoralik napísal:neviem preco zene,ktorej zacnete davat najavo svoje pocity ze ju velmi lubite,ona vas nahle nejako prestava lubit,,proste ,dat jej to najavo nieje zle,,ale prehanat to velmi,,sa jej znechutite alebo co
-
erytrocyt
VIP
Vieš, tu nie je čo riešiť. Ak si sa chcel vykecať, to beriem. Ale toto je jasná vec. Chce ťa takého, aký si bol "niekedy na začiatku". A chce ti dať šancu, len ju musíš vidieť a chcieť si ju vziať. To je odo mňa všetko.
Nevidím dôvod nenapísať smsku, nepozvať na kávu, prechádzku po meste a rande ukončiť romantickou všetkohovoriacou pusou.
Len toľko, držím palce.
Nevidím dôvod nenapísať smsku, nepozvať na kávu, prechádzku po meste a rande ukončiť romantickou všetkohovoriacou pusou.
Len toľko, držím palce.
-
triple
Guru wannabe
jo to som si všimol aj ja.. je to iné ked som nie na stofku istý so vzťahom a snažím sa ho udržať vymýšlam nové veci a tak.. a tým padom to nieje stereotyp.. a vlastne celý čas dievča dobýjam a je to hezké.. ale pochopol som to až vtedy ked som tú chybu spravil a holka si bola mnou tak istá že to potom posrala..bolek napísal:Niečo na tom pravdy bude, ale nie je samozrejmosťou. Ono to máš tak, keď baba má, to, čo chce, tak zase nie je spokojná a chce niečo iné. Teda mne sa tak väčšinou zdá. Vo vzťahu musí byť vždy isté "pozitívne napätie", aby si druhý partner nebol všetkým takým istým. Potom prichádza k nude a stereotypu, čo nie je pre vzťah priaznivé...
-
DonLuca
Medium Star
Ak ťi je holká verná a ozaj ťa MILUJE, tak potom sa nemáš čoho obávať, ak by si jej dal voľnosť....Ak ťa podvedie a hučí do teba, ako veľľľľmi ťa miluje , tak je to len obyčajná MRCHAskenner napísal:hmm je to v podstate pravda.. len skoda ze niektore baby si pod volnostou predstavuju veci ktore chlap proste vo vstahu tolerovat nemoze.. myslim ze to je aj moj pripad...
-
triple
Guru wannabe
na druhej strane si nikdy nemôžeš byť istý... ked stretne takého hajzla napr ako som bol ja dakedy.. veľmi ľahko sa dá dievčaťu vysvetliť že nemiluje svojho... všade sú malé trhlinky a oni sa dajú nájsť a využiť .. takže nebud si taký istý a dávaj si zdravé BACHADonLuca napísal:Ak ťi je holká verná a ozaj ťa MILUJE, tak potom sa nemáš čoho obávať, ak by si jej dal voľnosť...
-
DonLuca
Medium Star
Jasné vždy musíš byť v strehu, ja len, že nie je moc rozumné holku nejak obmedzovať a tlačiť na ňu a to ten chlapík jednoznačne robil,, samozrejme, to že má len 14, tak z toho netreba robiť veľkú vedu....triple napísal:na druhej strane si nikdy nemôžeš byť istý... ked stretne takého hajzla napr ako som bol ja dakedy.. veľmi ľahko sa dá dievčaťu vysvetliť že nemiluje svojho... všade sú malé trhlinky a oni sa dajú nájsť a využiť .. takže nebud si taký istý a dávaj si zdravé BACHA