Aká bola vaša prvá PC hra?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
volalo sa to virtua-cop či ako.. a veľmo som na tom fičal dd. a potom som raz zahodil odkaz do koša podotýkam že odkaz.. a potom som zisťoval ako sa vyprázdnuje kôš.. a vymazal som to.. a potom som pustil plač že som si vymazal hru čo ja teraz budem robiť.. ddd
no a nejaký mesiac ked som sa už dostal aj dalej ako je c a tak som našiel folder kde to bolo naištalované a uvažoval som.. načo sú mi tie zasraté súbory ked nemám hru.. tak som využil svoje poznatky z mazania a vymazal som to celé ddd
no a nejaký mesiac ked som sa už dostal aj dalej ako je c a tak som našiel folder kde to bolo naištalované a uvažoval som.. načo sú mi tie zasraté súbory ked nemám hru.. tak som využil svoje poznatky z mazania a vymazal som to celé ddd
-
Enduro3333
Medium Professional
Presne tak isto aj jatriple napísal:volalo sa to virtua-cop či ako.. a veľmo som na tom fičal dd. a potom som raz zahodil odkaz do koša podotýkam že odkaz.. a potom som zisťoval ako sa vyprázdnuje kôš.. a vymazal som to.. a potom som pustil plač že som si vymazal hru čo ja teraz budem robiť..
A inač prvá hra neviem, ktorá presne, ale bola to jedna z týchto troch: Monster truck od microsoftu nejaký, Quadrax, alebo Mutation of J.B.
A prvý kontakt z hrami som mal s tou mačkou ako dosť z vás.Ale to som pc ešte doma nemal.
-
triple
Guru wannabe
Road Rash sa to volalowolodo napísal:ja osm hral prvu hru take motorky... ked som isiel okolo nejakeho protihraca mohol som ho odkopnut buchnut retazov alebo mu dat pastou.....
ja som bol taký lammer že som šporil na novú motorku celý den.. a ked som si ju kúpil tak som sa rozplakal že zajtra ju mať nebudem.. nevedel som čo je save a load game ddddd
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Virtua-cop, monster truck madness, roadrash boli genialne hry, normalne by som si este zahral, tiez to boli jedny z mojich prvych, som mal take CDcko kde bolo asi 100 hier tak som mal co robit
inak vcera som si zohnal Open Transport Tycoon deluxe bezi aj pod windowsom tak som vcera maniacil asi do polnoci jedna z mojich oblubenych hier, teraz uz take ani nerobia iba same 3D a to neni ono 
//jeej mam uz 100 prispevkov
//jeej mam uz 100 prispevkov
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
uNreal_saTch^
Professional
moja prva hra na pc
bola prehystorick 2 tusim tak sa to pisalo
-
Gizmoo
Medium Star
Tak aj ja sem pridam dake svoje spomienkty
..
Prve PC som mal v 1991 bola to nadupana 286ka, 42MB HDD,ramka netusim aka tam bola ale asi 2MB alebo 4 ... no neviem to uz netusim .. a prva hra co som hral bol Prince Of Persia ... potom postupne prisli klasiky ako Prehistorik1,2, Titus Fox, Ugh, Daky ten futbal, hokej, basketball, winter aj summer sporty, SKY ... a najvacsia vec co som na tom PC rozbehal a s coho som mal najvacsiu radost bolo ked som si domov doniesol DUNE2 na 9tich disketach .. malo to nenormalnych 12MB a to bolo velmi tazke nahrat do zaplneneho 42MB disku
proste kraaaas 
Prve PC som mal v 1991 bola to nadupana 286ka, 42MB HDD,ramka netusim aka tam bola ale asi 2MB alebo 4 ... no neviem to uz netusim .. a prva hra co som hral bol Prince Of Persia ... potom postupne prisli klasiky ako Prehistorik1,2, Titus Fox, Ugh, Daky ten futbal, hokej, basketball, winter aj summer sporty, SKY ... a najvacsia vec co som na tom PC rozbehal a s coho som mal najvacsiu radost bolo ked som si domov doniesol DUNE2 na 9tich disketach .. malo to nenormalnych 12MB a to bolo velmi tazke nahrat do zaplneneho 42MB disku
-
blazer
Professional
Re: moja prva hra na pc
tusis zlematasak napísal:bola prehystorick 2 tusim tak sa to pisalo
prehistoric 2