Čo mám robiť,ak je priateľova matka potvora?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lomenia
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Čo mám robiť,ak je priateľova matka potvora?

Príspevok od používateľa Lomenia »

Už 2 roky mám frajera o 3 roky staršieho odo mňa.Sme úplne zladení,je dokonalý,nepije,nefajčí,má skvelého zábavného otca a kamarátsku sestru.Len jeho matka je fakt zmija.Nie a nie aby akceptovala,že chodím z jej synom,pretože ona chce preňho chce dievča z bohatšej rodiny.Sú na tom finančne oveľa lepšie ako my,ale všetkým okrem jej to nevadí.Čo mám robiť?Mám ho nechať len pre ňu,či ďalej trpieť jej urážky vždy keď ma uvidí?Čo ked sa dajme tomu raz zaňho vydám?To mám mať takú svokru ako Zuza v Susedoch? :?
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Ak raz .. tak si budes brat jeho a nie jeho matku .. iked to do urcitej miery moze kazit vztah.. ale ak sa nenecha nahuckat proti tebe tak je to okey.. a ona urcite povoli .. len musi zistit ze to vobec nema vyznam.. a synak by sa s nou mal porozpravat
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

odpovedz si na tuto otazku:

mas ho rada?

ak je tvoja odpoved ANO, tak pekne krasne ignoruj jeho matku..

alebo nebodaj je ten chalan taka truba ze AK by ste sa vzali tak by ste byvali v spolocnom byte s jeho rodinou? :D

proste nevidim v tomto ziaden problem - najdete si byt.. a mozes sa jej nepacit - ale ma proste smolu - zmija jedna
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

nech sa on porozprava s mamou.... uplne bez teba..... :wink:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No ja by som sa porozpraval radsej s jeho mamou na jej mieste-osobne..Ak mu ona povie,aby sa on porozpraval-tu zacina"vzajomne huckanie" a chudak chlapik bude v"strede". :?

Skus si mamicku odchytit ak budete sami dve a narovinu sa jej spytaj,preco a co jej vadi.Ak bude uprimna a povie ti,ze jej vadi,ze si menej bohata-tak kasli nanu-je to SNOB a ignoruj ju.Ale pravdepodobne sa bude tvarit,ze o nicom takom nevie...Avsak aspon zbada,ze sa jej nebojis..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

dudo02 napísal: a povie ti,ze jej vadi,ze si menej bohata-tak kasli nanu-je to SNOB a ignoruj ju.Ale pravdepodobne sa bude tvarit,ze o nicom takom nevie...Avsak aspon zbada,ze sa jej nebojis..
hmmm na 100% jej nepovie ze je to koli tomu..... som si isty..... nie nech to riesi on.... on ma branit svoju priatelku u mamy podla mna..... lepsie ju pozna.... a ked jej to povie on ze ju lubi a nech sa teda aspon ona snazi tvarit prijemne.... tak to jeho mama musi spravit aj keby neviem co.....ak jej zalezi na jeho citoch.....
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:A co keby si mu tak povedala, ze nech sa s mamou porozprava?
Už to spravil asi tisickrat,asi sa na ňu važne vykašlem. :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Jednoducha matematika. Prides k nej a surovo do oci povies: Nechodim s Vami, ale s Vasim synom. Nemam proti Vam nic. Ak sa Vam nepaci, ze s Vasim synom som, je to len a len Vas problem. On je rad so mnou, ja som rada s nim. Okrem Vas to nikomu asi nevadi. Zmierte sa s tym alebo ma ignorujte, ja budem ignorovat Vas a svet bude krajsi pre obe z nas.

Presne takto som to raz povedal mame jednej byvalej. Nenavidela ma este viac, ale vedela aspon, ze co si o tom myslim. Ak su s tebou vsetci v pohode, len ta matka nie, je to jej problem. Deticky, minuska si odpustite, ak ste na toto nemali gule.

Vela stastia.

Inak presne toto preziva aj moja byvala kolegyna teraz. Poradil som jej to iste. A stalo sa. Jej matka jej dala pokoj. Ignoruju sa, proste vyriesena vec.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Čistý ignore...
Alebo ak na to máš, vyskúšaj aj to, čo Ti poradil p4ra, ale nie som is celkom istý dôsledkami...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako napisal p4ra - narovinu si to vyrozpravat - alebo ak nie tak povedat svoj nazor, zvrtnut sa na pate a ist dokelu,nech zenska porozmysla.. tam sa nic ine neda robit..
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mater

Príspevok od používateľa forgottten »

Ja som veľmi divný v riešení konfliktov a aj toto môže byť pre niektorých ľudí neakceptovateľné a šialené, ale ja hovorím, že:

Určite si s ňou kecni. Dohodni si s ňou, keď nie priamo, tak cez priateľa, že sa s ňou chceš porozprávať.

Môžu nastať dve situácie. Pôjde/nepôjde. Keď nepôjde, tak si povedz... HAAAJ prosím Ťa, ja sa s takým smiešnym a jednoduchým človekom ako je ona zahadzovať nebudem a úplne ju ignoruj. Napokon na to budeš mať právo, keďže ona zignorovala Teba. Ak pôjde, tak úplne bez predsudkov ako keby nič sa normálne rozprávajte a potom prejdi na túto tématiku. Buď zdvorilá a tá, ktorá má všetko pod kontrolou. Nenechaj sa ovládať emóciami a sprav z toho JEJ problém.

Tvoja pohodovosť a pokoj ju doženie k tomu, aby s Tebou viedla konštruktívny rozhovor a vyriešite spolu problém (buď tak, že ona odíde namosúrená, alebo tak, že si nakoniec podáte ruku) a môžeš to hodiť za hlavu.

A keď Ti povie, že sa nám finančne nevyrovnáš, alebo podobný jasne do očí bijúci nebontónne podaný názor, tak máš plné právo na ňu chvíľu pozerať ako na debilnú, nech si uvedomí, čo povedala. Potom sa zahanbí, alebo ja neviem čo, ale ak niečo iné, naozaj to nestojí za rozhovor. Proste aj takí ľudia sú, zober sa a odíď...

To je z mojej strany asi všetko.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Lomenia: kolko mas rokov?

nestaraj sa do toho. je to lepsie ako na neho tlacit aby sa porozpraval s mamcou. dolezite je, ze vy sa mate radi. ked pride na temu jeho mother, tak sa o nej vyjadru v pozitivach. chalanko ta bude chrumat a zastavat si ta sam.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

heheh vitaj v telenovele.. ddd
nenechaj ho kôli pizde ddd no čo si je* na nu
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Jedine riešenie vidím v tom že sa s ňou porozpráva tvoj frajer a povie jej narovinu nech nieje p*** alebo niečo v tom zmysle :D ale určite si myslím by ste sa nemali rozísť pre takúto hlúposť , peniaze boli i budú a to raz pochopí aj jeho matka ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čo by som robila ja: Poprosila by som priateľa, nech celá rodina nenápadne na ňu tlačí a dohovára jej, že jej správanie nie je voči tebe fér. Ak to bude počuť z viacerých strán, uvedomí, si, že niečo na tom bude pravdy a bude nalomená...to treba využiť, zájsť za ňou a vysvetliť jej, že máš jej syna naozaj rada a že ti prekáža, ako sa k tebe správa a keď si nevie pomôcť, tak nech ti aspoň neznepríjemňuje život...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Skus sa s nou porozpravat ak nepomoze ... tak mas dve moznosti ... Ignore alebo jej proste rob maximalne napriek ...
Pri kazdej vete ktora je proti tebe mierena ju nejako odpinkni ... ale nie vulgarne
Vo volnej diskusii bola jedna tema kde bolo takych textov neurekom ... niektore niesu priame ale dokazu idealne odrazit utok ... a este ho "vkopat pod zem" ...
Napriklad Tu
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Dik,skusim to. :? :smt040
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Ak vám to klape v pohodke, tak prepáč, ale bola by si blbá ak by si ho kvôli tomu nechala... :?
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Ak vám to klape v pohodke, tak prepáč, ale bola by si blbá ak by si ho kvôli tomu nechala... :?
To hej,ved je dokonaly. :smt057
mastermind
VIP
VIP

Re: Čo mám robiť,ak je priateľova matka potvora?

Príspevok od používateľa mastermind »

Lomenia napísal:Už 2 roky mám frajera o 3 roky staršieho odo mňa.Sme úplne zladení,je dokonalý,nepije,nefajčí,má skvelého zábavného otca a kamarátsku sestru.Len jeho matka je fakt zmija.Nie a nie aby akceptovala,že chodím z jej synom,pretože ona chce preňho chce dievča z bohatšej rodiny.Sú na tom finančne oveľa lepšie ako my,ale všetkým okrem jej to nevadí.Čo mám robiť?Mám ho nechať len pre ňu,či ďalej trpieť jej urážky vždy keď ma uvidí?Čo ked sa dajme tomu raz zaňho vydám?To mám mať takú svokru ako Zuza v Susedoch? :?
omg. mas 15 rokov aj s makeupom a podpatkami. tak co to tu riesis? aka svadba? skratka to neries. svet vobec nie je idealny a nemusi mat kazdy kazdeho rad. ak by to bolo take vazne, ze by naozaj islo o svadbu tak ti to bude uplne jedno
Napísať odpoveď