Pochopenie dôvodu rozídenia prišlo neskoro,nedá sa napraviť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

skenner napísal:do boha nema 14 sak kamos .. ma 16 ket ne 17 .. uz som to tu pisal
Sorač, som si tu 14 splietol fakt sorry
dudo02
King
King

Re: Snaha

Príspevok od používateľa dudo02 »

mimkorn napísal:..
Moja rada-musis ju zacat"ignorovat".Nevyhladavat jej spolocnost,neprezvanat,ne SMS, atd..

Ak sa nahodou stretnete nezavazne pokecat,ale to je vsetko.A uvidis,ze po case zacne ona vyhladavat teba.Ak ti prezvoni,alebo napise-odpis,alebo prezvon no nic viac.Musis ju dostat do pozicie,ked si prestane byt ista..Ak sa nahodou zvrtne debata,povedz jej,ze si si vedomi svojej chyby,ale ze ju do nicoho nechces tlacit.Ale to je vsetko-ziadne vylievanie si srdca-zeny miluju chlapov a nie usmrkancov :wink: .
Ide o to,ze si potrebuje uvedomit,ze jej chybas.A to bude len vtedy,ak sa jej budes vyhybat.Mozno to potrva 2,3 mes..Mozno kratsie,mozno dlhsie..Mozno to nepride nikdy..Ale to je podla najlepsie co mozes v tejto chvily spravit.

A prestan nanu mysliet-hoci je to tazke.Prilis si bol na nu naviazany,ju to obmedzovalo(pochopitelne) a preto sa to aj skoncilo.
Vela stastia a trpezlivosti. :) .
A nezabudaj kamarat-Na svete je tolko krasnych a dobrych zien ...:wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mimkorn napísal:ona raz povedala, že keď jej rozprávam o tom ako mi je, že to v nej len vyvoláva zlý pocit a že je z toho nešťastná, že trpí niekto, koho má rada
No toto niesu povzbudzuje slova do boja, nuz co ti k tomu poviem zle, sa jej to pocuva.Mas pravdu ze baby su baby a niekedy ich netrbea brat vazne no moja rada znie asi tak :) skus, posnaz sa,vyuzi co sa da a ak ti da najavo ze nie tak potom budes riesit ze je neskoro ;) zatial by som siel do toho :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

midnight_man napísal:zatial by som siel do toho :wink:
ja nie.. viem že to nemá zmysel
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

inac dakujem vsetkym zucastnenym .. ujasnilo sa mi par veci zrejme, ze to zrejme bude presne tak ako vravite :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

daj potom po čase vedieť ako si dopadol
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

bolek napísal:Niečo na tom pravdy bude, ale nie je samozrejmosťou. Ono to máš tak, keď baba má, to, čo chce, tak zase nie je spokojná a chce niečo iné. Teda mne sa tak väčšinou zdá. Vo vzťahu musí byť vždy isté "pozitívne napätie", aby si druhý partner nebol všetkým takým istým. Potom prichádza k nude a stereotypu, čo nie je pre vzťah priaznivé...
lenze ziarlivost,nedovoli nechat to na "volnej nohe"
co som tym chcel povedat?presne to,ze ked niekoho velmi lubim,tak nan ho ziarlim,a chcem s nim stale byt
povedal by som ,ze baby su v tomto rozdielne od chalanov hm
:roll:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dik

Príspevok od používateľa forgottten »

Naozaj som čakal že pri toľkých témach, ktoré su založené sa nikdo ani len neozve. Zatiaľ sa nič nedeje, z nejakých dôvodov nebola v škole, ale neviem, čo z toho všetkého si mám vybrať.

Sú stavy, kedy mám pocit, že triplo má úplnú pravdu. (Mám skoro 17, aby sa tu už netočilo kolo toho), ale na druhej strane čo písal i moderátor a ešte niektorí ďalší... Že mám ísť na rande a risknúť to...

Tak ja to vidím po dočítaní všetkých rád asi takto: Nejakým spôsobom ju dostanem von, postarám sa, aby to bol super večer a budem sa tváriť, že je všetko v úplnom poriadku, už si viac srdce vylievať nebudem ani slzami ani slovami pred ňou, lebo sa to stalo už myslim neraz a efekt nebol...

A keď to nevyjde (tá pusa, alebo nejaký iný silnejší ťah), tak budem robiť ako písal ten s avatarom Jing-Jang SORRYYYY PROSIM ze si nepametam meno :D a jednoducho sa ju pokusim dokopat do stavu, ze nado mnou zacne premyslat nie ako nad niekym koho sa chce zbavit, ale ako nad niekym, koho si chce vybojovať, lebo ho stratila. It will be really hard...

Skúsim a spravím, čo mi bude v silách. A dám vedieť.

Ešte raz veľký vďak za to, že ste tu taký skvelý ľudia a píšete, neserete. Geniálna spolupatričnosť... Myslím, že už viem, čo mi bude namiesto wowka napĺňať teraz voľný čas :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Dik

mimkorn napísal:Tak ja to vidím po dočítaní všetkých rád asi takto: Nejakým spôsobom ju dostanem von, postarám sa, aby to bol super večer a budem sa tváriť, že je všetko v úplnom poriadku, už si viac srdce vylievať nebudem ani slzami ani slovami pred ňou, lebo sa to stalo už myslim neraz a efekt nebol...
ok chod do toho.. len už teraz presne viem čo bude tvoj najblyžší post..
prajem strašne veľa štastia budeš ho potrebovať
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Dik

triple napísal:ok chod do toho.. len už teraz presne viem čo bude tvoj najblyžší post..
prajem strašne veľa štastia budeš ho potrebovať
myslim ze aj ja to viem, ale radsej na to nemyslim. Je to ale hrozne.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zmena planu

Rozmyslel som si to. Triplo mal pravdu. Nema to zmysel... Proste citim to tak. Ona sice si ma rada dobera a robi to co sa robieva vo vztahoch, ale moj boj o nu alebo volanie ju von, by znamenalo len chybu.

Mozem sa jej tym zhnusit a nepochybujem ze to uz zacalo. Mozno na mna zacne zabudat... ak to tak bude, tak budem musiet.. nuz bojovat s bolestou ale nic ine s tym nespravim.
A mozno zacne casom na nu tlacit pocit "straty majetku" alebo podobne a ona sa ozve a ja budem hrat lahostajneho voci veci, aby mala chut ma dobit. No to sa asi nestane.

Preto uz nic teraz nespravim, ak sa nieco nestane, lebo si tuto taktiku len prihorsim. Dam vediet ak sa nieco stane, este raz poklona za prejaveny zaujem a mnozstvo nazorov.

Hneď porozosielam karmu, lenze neviem ci budem moct bo asi ziadnu nemam.
dudo02
King
King

Re: Zmena planu

Príspevok od používateľa dudo02 »

mimkorn napísal:Rozmyslel som si to. Triplo mal pravdu. Nema to zmysel... Proste citim to tak. Ona sice si ma rada dobera a robi to co sa robieva vo vztahoch, ale moj boj o nu alebo volanie ju von, by znamenalo len chybu.
IMHO.Velmi dobre rozhodnutie.Hocico ine by si teraz spravil,len by si to zhorsil.
:smt056 -A nebud smutny kamo.Nech to uz skonci hocijako...O tom je zivot,vztahy-popalis sa,poucis sa a nabuduce si treba dat pozor.
A ja verim tomu,ze ta kocka sa ti ozve a casom sa vsetko da do poriadku :wink:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

podpora

Velmi dik za podporu... Potrebujem to lebo na mna kasle... Nevolala ani nic... som z toho rozbity... ale uz som pevne rozhodnuty hrat, ze je vsetko v poriadku a ja mam seba svoje emocie i vsetok sentiment uplne pod kontrolou...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja som to tiež skúsil.. ti poviem hrať dokážeš.. o tom niet pochýb ale ako náhle zase budeš sám.. ťa to bude štvať ešte stále viac a viac.. ja si skôr myslím že je to síce drsné ale ked sa neozve ona tak prečo by si sa mal ty? a ved aj ked sa nozveš ona to nespraví.. som takto po roka lifu zabil kým som si neuvedomil že nemá zmysel som vyskúšal všetko (presno som bol na tom ako ty teraz-som už skúsil všeličo)a po pol roku mi došlo niečo na čo keby som prišiel pred tým bolo by mi už dávno dobre...
Jo skúšaj a nevzdávaj sa.. aj ked to nevijde ale budeš mať o skúsenosť viac a ked budeš druhý krát v takejto situácií budeš presne vedieť čo má a čo nemá zmysel - človek sa učí na vlastných chybách najlepšie...
a hlavne všetko chce ČAS
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sam

Ja som sám a už dlhšie. Vidím veci a učím sa na nich.. ale včera mi poslala sms ako odpoveď na moju požidavku aby mi doniesla do školy jednu knihu. Nenapísal som jej nič okrem toho že potrebujem tu knihu vratit profesorke, ze nech mi ju donesie. Odpisala az na druhy den. Dvojsms. Uplne normalna odpoved, ospravedlnenie, ze nemoze, lebo je chora a pod. Ale uplne na koniec totalne mimo sms po poprani pekneho dna dala do zatvorky a velkym: " (SLADKE SNY) "... A potom meno. Ktovie čo to znamená... Uvidime keď bude chodit do skoly ze uz bude zdrava, co to bude...

A chystam sa na jednu akciu, chatu trojdnovu, ktora sa vola: Neviem byt sam a ma byt o vztahoch. Nuz a bol som pozvany. A ked som pocul dobre tak okrem kopy dalsich ludi aj ona... Uvidime co bude. Ale nebudem sa jej velmi srat do pozornosti. Len budem s kamaratmi zabavat sa ako to najviac pojde a akousi uplnou nahodou sa obcas dostanem do kontaktu s nou a budem pozorovat spravanie... lebo teraz som ju dlho nevidel, odkedy sme soplu telefonovali... a ten telefonat mal 29 minut a bol celkom zabavny. stale sa smiala... omg... Ale nič sa predsa nedeje. Len pozorujem co sa deje okolo...
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sevens »

ludia dakujem za tuto temu
je to balzam na dusu a presne toto som potreboval vysvetlit
mam presne ten isty problem a neviem ci uz nie je neskoro to riesit
teda:
ja mam 25, ona 20 a za par dni mame 9 mes. vztah, z toho 6mes. bolo super ale samozrejme robil som tie blbe chyby - daval som jej stale najavo ako ju lubim a ako mi na nej velmi zalezi a dost casto sme boli spolu az si bola mno celkom ista. potom na 2mes. odisla pracovat do zahranicia a samozrejme sme si stale prezvanali a obcas zavolali. vsetko bolo super pokial neprisla domov. chapem, ze sa potrebovala ventilovat a venovat aj kamosom ale velmi na trapilo, ze na mna kasle. viem, ze jej na mne zalezi a ma ma rada ale je to ine ako to bolo. nedokaze mi to povedat, neviem preco, ale sprava sa chladne, nereaguje na moje podnety, skor ich ignoruje a celkovo ju nespoznavam. vzdy sme si navzajom verili a boli si verni (to som si na 100p isty). lubim ju ako ziadnu inu doteraz aj ked som vela vztahov nemal a tento je moj najdlhsi ale citim ako ju stracam a som bezmocny. som v srackax a neviem ako dalej ale nasiel som tu dost vzacnych rad tak to dako skusim poriesit a vydrzat bez nej, nevyhladavat, nechat jej volnost pokial sa sama nezacne o mna opat zaujimat alebo potom uz fakt neviem ako dalej. taky bezmocny som sa este v zivote necitil a nechcem aby sme sa trapili navzajom. problem bude aj ten, ze asi nedokaze byt voci mne uplne otvorena a uprimna, co sa jej citov a citovych pochodov tyka. asi to chce cas ale neviem ci to zvladnem. som dost citovo zalozeny a dost ma to nici.

za vsetky doterajsie rady DAKUJEM a nove uvitam, ale ze to nema zmysel neberem, nadej umiera posledna ale cas zabija ...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

A co takto pouzit tu najgenialnejsiu muzsku zbran aka sa len da (len Ju treba vediet najst) ??
Uprimnost. Nezhadzovat sa, racionalne rozobrat pocity, postoje, tuzby, byt uvolneny a prijemny, usmievat sa, mat radost s toho ze s nou mozes byt v tomto momente, ale taktiez ze vies, ako sa mozno silnejsieho vztahu boji vo veci jej sukromneho zivota a samostanosti...respekt. Povedz, ze Ty strach nemas, ved si veris, ze s nou dokazes prezit nieco viac ako s inym clovekom (ucta), a zalezi Ti na tom aby to tak bolo. Viera v seba je zaklinadlo, bud nad strachom. A potom sa snaz robit veci tak, ako len najlepsie vies a myslis ze su spravne.. ak budes tlacit stylu rychla spust, moze byt uplne mimo.. ukazujej jej zivot v pozitive, svetle a radosti, bud jej najlepsi spolocnik, jednoducho urci si co najviac zo vztahu vnimat. Ak mas pocit chybovania, neblafni hocijaku emociu, ale skus byt ako jej mysel (empatia), a priznaj co citis ze je zle, no mrzi Ta to. Ved nakoniec, nie zeny radi rozoberaju vztahy? Nech citia tie vlastne. (Ak sa oduje, nic si s toho nerob, nepytaj sa na chybu, ale snaz sa chapat ze ma daco, co ak nepovie narovinu tak skryva v sebe. Tvoja uloha je nevytvorit si paranoju, co to moze byt). Nic neskryvaj, len svoje slabosti.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jo sevens
som sa tak bavil s jednou kamarátkou.. ženy musia mať pocit že sú chcene.. ved aké to je super na začiatku vzťahu ked sa snažíš ju zaujať a tak nie? vtedy sa aj koketne usmieva.. červená sa a tak... a po roku ked už vie že ju lúbiš a nerobíš tie veci aby si ju získal začína mať pociť že je to stereotyp.. tak treba im dať trošku pocit neistoty a spraviť niečo nové.. ako keby si ju stretol prvý raz a chcel ju získať - torošku to oživiť
vieš o čom vravím nie?
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sevens »

to triple:

skor si myslim, ze som to az prehanal s dokazovanim ako velmi ju chcem a zalezi mi na nej. paradoxom je, ze clovek zacina vidiet vlastne chyby ked uz hori ...

co do uprimnosti - ja som k nej uplne otvoreny a max. uprimny, vzdy som jednal priamo ale z jej strany bol a stale je daky blok, ako keby sa niecoho bala a nevie resp. nechce mi to dat najavo.

uvedomujem si vsetky svoje chyby aj to ze za aktualny stav mozem ja. chcem aby bola stastna a netrapila sa ale jedine na co sa teraz vzchopim je dat jej aj sebe cas. nedokazem bez nej dychat a privelmi som sa naviazal. teraz to riesim resp. radsej neriesim a nehavam tomu volny priebeh, nevyhladavam ju ale je to dost tazke kedze mame spolocnu partiu.

Co do empatie, myslim ze som dost empaticky aby som ju pochopil a spraval sa tak, ale ona to asi nedokaze prijat, aspon tak to vnimam.

A najviac ma stve, ze sa nam do toho montuje kamaratka, ktora ma podobne problemy a dost jej do toho keca. Nerobi to dobrotu, skor naopak ale nemam silu sa do toho obuvat, lebo cokolvek urobim len to zhorsim a pod. Verim, ze ta moja potvorka ma na to aj tak svoj nazor a vdzy si urobi po svojom ako to vzdy aj bolo ale dost ju to teraz ovplyvnuje, aspon mam taky pocit.

Drzte palce nech to vydrzim a nepolavim.
kua je to TAZKEEE ... :cry:

dakujem za kazdy nazor :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

sevens napísal:...privelmi som sa naviazal...
jo dobre si to vystihol.. na toto som prišiel aj ja pri svojom poslednom vzťahu.. ved ako mi dobre bolo vo vzťahoch pri ktorých som nebol priveľmi naviazaný... ked sa náhodou stalo to že sa mi den neozvla vôbec ma to netrápilo..
naviazať sa treba ale už iba s rozumom
Napísať odpoveď