IE7

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mito85
Star
Star

IE7

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravím v poslednej dobe mi Internet explorer úplne blbol, tak som si konečne naištaloval SP2 a najnovší IE7 v nádeji že to prestane ale smola. blbne tak že strašne dlho sa loaduje stránka a nakoniec mi vypíše že ju nedokáže zobraziť :evil: robí to v hocjakú hodinu a hocjaký deň. Pritom Mozzila funguje bez najmenších problémov! mám internet turbo2 od T-comu a modem Glitel GT 318 RI. v nastaveniach by malo byť všetko ok, lebo doteraz to nerobilo a FF ide normálne. mám 2 antiviri (Nod32 a Panda )a prešiel som comp či náhodou namám nejaký vírus čo blokuje IE a nenašli nič, tak v tom to asi nie je. ako viem že IE je šit ale potrebujem ho len kvôli jednej veci a preto by som bol veľmi vdačný za každú radu!!!
impact
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa impact »

Dva antivirusy su Ti zbytocne. Panda je zly antivirus, ten rovno odinstaluj, ak mas aktualizacie na NOD32.
Skontroluj si PC nejakym anti-spyware-om(napr. Ad-Aware), pretoze v IE si vie spyware registrovat komponenty, ktore mozu robit sarapatu.
Dalej skus restartovat nastavenia do povodnych. Je to niekde v menu.

Ak Ti FF ide, skus si donho nainstalovat rozsirenie IETab to sluzi na vytvorenie IE okna vo FF.
Napísať odpoveď