IE7
IE7
zdravím v poslednej dobe mi Internet explorer úplne blbol, tak som si konečne naištaloval SP2 a najnovší IE7 v nádeji že to prestane ale smola. blbne tak že strašne dlho sa loaduje stránka a nakoniec mi vypíše že ju nedokáže zobraziť
robí to v hocjakú hodinu a hocjaký deň. Pritom Mozzila funguje bez najmenších problémov! mám internet turbo2 od T-comu a modem Glitel GT 318 RI. v nastaveniach by malo byť všetko ok, lebo doteraz to nerobilo a FF ide normálne. mám 2 antiviri (Nod32 a Panda )a prešiel som comp či náhodou namám nejaký vírus čo blokuje IE a nenašli nič, tak v tom to asi nie je. ako viem že IE je šit ale potrebujem ho len kvôli jednej veci a preto by som bol veľmi vdačný za každú radu!!!
Dva antivirusy su Ti zbytocne. Panda je zly antivirus, ten rovno odinstaluj, ak mas aktualizacie na NOD32.
Skontroluj si PC nejakym anti-spyware-om(napr. Ad-Aware), pretoze v IE si vie spyware registrovat komponenty, ktore mozu robit sarapatu.
Dalej skus restartovat nastavenia do povodnych. Je to niekde v menu.
Ak Ti FF ide, skus si donho nainstalovat rozsirenie IETab to sluzi na vytvorenie IE okna vo FF.
Skontroluj si PC nejakym anti-spyware-om(napr. Ad-Aware), pretoze v IE si vie spyware registrovat komponenty, ktore mozu robit sarapatu.
Dalej skus restartovat nastavenia do povodnych. Je to niekde v menu.
Ak Ti FF ide, skus si donho nainstalovat rozsirenie IETab to sluzi na vytvorenie IE okna vo FF.