Instalacia Photoshopu - min. 1GB ram?
Instalacia Photoshopu - min. 1GB ram?
preinstalovavam si PSko po dlhej dobe. verzia CS3. odinstaloval som povodnu instalaciu a ze idem naisntalovat nanovo. odrazu na mna vybafne hned na zaciatku instalacie, ze musim mat aspon 1GB ram
. predtym som to v poho nainstaloval aj pri mojich 512 MB. sice obcas isiel pomalsie, ale isiel
. a teraz chce po mne aspon giga. kupovat novu ramku kvoli nemu nebudem. viete niekto helpnut? dik
Asi to tak bude..
- * Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon®, or Intel Core™ Duo (or compatible) processor
* Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit editions)
* 1GB of RAM
* 5GB of available hard-disk space (additional free space required during installation)
* 1,024x768 monitor resolution with 16-bit video card
* DVD-ROM drive
* QuickTime 7.1.2 software required for multimedia features
* Some 3D features in Adobe Photoshop® CS3 Extended require a Microsoft DirectX 9 capable graphics card with at least 64MB of VRAM
* Internet or phone connection required for product activation
* Broadband Internet connection required for Adobe Stock Photos* and other services
-
nejakymarko
Addict
mne tiez isiel aj na 512ke. ale pri spusteni instalacia nanovo si musel nejako zistit, ze je viac narocny. aj ked neni
neda sa mu to nejako nakecat, ze mam napr 4 GB?
a po instale to hodit nas5.
edit: vsetko soft od Adobe som vyhadzal z PC a premazal registre. nepomohlo. stale chce aspon 1GB ram. a to som ho ani na net nepripajal. kde moze mat tu informaciu zapisanu?
edit: vsetko soft od Adobe som vyhadzal z PC a premazal registre. nepomohlo. stale chce aspon 1GB ram. a to som ho ani na net nepripajal. kde moze mat tu informaciu zapisanu?