HD FILM?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
matasak
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

HD FILM?

Príspevok od používateľa matasak »

ako napalim film ktorí je v HD KVALITE ale tak aby mi to prehralo dvd lebo mam aj dvd na HD aj televizor na HD a neviem to ako a co s tim ?to viete vianocne odmeny :oops:
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

To nenapalis ako normalne dvd lebo normalne dvd ti neda signal hd aspon podla mojho musis asi iba priviest dygnal z pc alebo si kup taky prehravac
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: HD FILM?

Príspevok od používateľa seth82 »

matasak napísal:ako napalim film ktorí je v HD KVALITE ale tak aby mi to prehralo dvd lebo mam aj dvd na HD aj televizor na HD a neviem to ako a co s tim ?to viete vianocne odmeny :oops:
ak sa smiem spytat, akyze to mas DVD prehravac na HD?? Bud je to DVD player s upscalingom, ktory ma funkciu upnutia kvality na HD (co je aj tak blbost, pretoze kvalita sa tym nijako nezmeni), alebo je to BluRay player alebo HD DVD player. Existuju ripnute HD filmy, ktore su kodovane H.264, maju priponu vacsinou MKV alebo WmV, lenze to tam aj tak nespustit,pretoze pochybujem ze ten player bude schopny rozkodovat H.264. Tak napis co to mas za player.
matasak
Light Expert
Light Expert

Re: HD FILM?

seth82 napísal:ak sa smiem spytat, akyze to mas DVD prehravac na HD?? Bud je to DVD player s upscalingom, ktory ma funkciu upnutia kvality na HD (co je aj tak blbost, pretoze kvalita sa tym nijako nezmeni), alebo je to BluRay player alebo HD DVD player. Existuju ripnute HD filmy, ktore su kodovane H.264, maju priponu vacsinou MKV alebo WmV, lenze to tam aj tak nespustit,pretoze pochybujem ze ten player bude schopny rozkodovat H.264. Tak napis co to mas za player.
orava dvd 560-dá sa najst aj na internete-televízor som us napojil aj na PC
podarilo sa hrat hry ale na tom to teda hrať nedá hlava ma bolela us za 5 min
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

ROFL orava 560 za 1800Sk s podporou HD :lol: Ti cinania su fakt sialenci :D HD na prehravaci, ktory nema ani HDMI vystup :D Neuveritelne :D Tento uzasny "HD vystup" (720p) je dostupny len na YPbPr konektoroch a podla toho co citam sa to vztahuje len na material spristupneny cez USB port tohto "prehravaca". Nativna podpora materialu na vkladanych nosicoch konci pri 800x600, co ma od HD daleko. Takze ziadne vypalovanie HD filmov Ti nepomoze. Je to par mesiacov dozadu, co som skusal (vtedy este v praci - NAYka) asi v 20 domacich kinach a DVD playeroch prehrat DVDcko, na ktorom bol HD material v nativnom MPEG4 formate a rozliseni 720p. ZIADNE domace kino ani prehravac mi to vtedy nevzali. Vacsinou hlaska "max resolution of MPEG4 is 800x600", alebo len vysunutie disku. A to som neskusal len oravy, ale aj sony, philips, jamo, yamaha, samsung, panasonic.... takze tak je to s HD.
matasak
Light Expert
Light Expert

k6 napísal:ROFL orava 560 za 1800Sk s podporou HD :lol: Ti cinania su fakt sialenci :D HD na prehravaci, ktory nema ani HDMI vystup :D Neuveritelne :D Tento uzasny "HD vystup" (720p) je dostupny len na YPbPr konektoroch a podla toho co citam sa to vztahuje len na material spristupneny cez USB port tohto "prehravaca". Nativna podpora materialu na vkladanych nosicoch konci pri 800x600, co ma od HD daleko. Takze ziadne vypalovanie HD filmov Ti nepomoze. Je to par mesiacov dozadu, co som skusal (vtedy este v praci - NAYka) asi v 20 domacich kinach a DVD playeroch prehrat DVDcko, na ktorom bol HD material v nativnom MPEG4 formate a rozliseni 720p. ZIADNE domace kino ani prehravac mi to vtedy nevzali. Vacsinou hlaska "max resolution of MPEG4 is 800x600", alebo len vysunutie disku. A to som neskusal len oravy, ale aj sony, philips, jamo, yamaha, samsung, panasonic.... takze tak je to s HD.
dik
Napísať odpoveď