osudna chyba:(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slniecko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

osudna chyba:(

Príspevok od používateľa slniecko »

Takychto tem ako je tato je tu strašne veľa.Ale tak každý sa potrebuje vyrozprávať a ja teš. Čiže začnem dako. Spoznala som chalana najskor sme si len tak pisali cez icq a taka potom začali sms rano mi pisal a vzdy večer či pridem a kde som čo robim zo začiatku to bolo fajn potom to bolo dost otravne ale tak aj anpriek tomu sme sa dali do kopi. Ani enviem ako sa to stalo ale tak chodili sme spolu. Bolo to super mala som ho strašne rada a aj mam. Ale vstupil do toho davna stara laska. Začal ma sledovať, pisat že aby som sa rozisla stim chalanom ze on am chce spät ze ma lubi a taketo blbosti. Jedneho dna sa ma pokusil znasilnit a to ma znicilo uplne nechapem preco to spravil, ked tvrdil ze ma lubi.Pisal mojej naj.kamaratke ze ma znici lebo ze som ja jeho znicila z som zacala chodit s inym a take blbosti jej pisal. Furt jej napisal ze ide za mnou a ze toto a toto my spravi. Ona sa bala o mna a ja som sa bala tes ze mi daco spravi. Takto sa to tiahlo asi 2 mesiace medzi mnou a chalanom ktorym som chodila to zacolo skrypat. Vycital mi moju naladu ze som bola smutna a potom zacal vsetko nevydrzala som tolko naparu z tolkej strany a aj snim som sa rozisla. A teraz viem ze som spravila osudovu chybu.Mala som ho velmi rada a aj mam teraz to ej velmi tazke sme super kamarati ale ja ho lubim a chcela by som ho spät ale on nechce lebo tvrdi ze mi enchce zas ublizit. Vzdy ked sme spolu dava mi nadeje ale ako anhle sa opije rychlo tie nadeje padnu ako keby robil mi napriek flirtuje z kazdou dookola. Trha mi to srdce lebo ho fakt lubim .Mala by som na neho azbudnut ano viem tvrdi mi to vela ludi ale ono to nejde. Cim dalej tim ho viac lubim. Ano mozno taychto lasok najdem vela ale tento chalan pre mna znamena viac ako cely zivot. Mam 17 zachvilu 18 a cely zvot pred sebou ale so svojimi citmi nic neozem spravit aj ked sa snazim. Prosim Vas o radu co si o tom myslite a co by som amla asi tak spravit. Diki
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

slniecko: Rád by som pomohol, ale prosím skús to napísať celé zrozumiteľnejšie, lebo fakt to nedokážem ani po šiestom prečítaní dešifrovať :?

//Edit: 8 prečítaní, furt nič....
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja aj hej :-) no takze ak som pochopil ten 1 ex co ta chcel znasilnit uz dal pokoj ??? a ted uz je to cisto otom 2 ex ktori je teraz tvoj dobry kamarat hej??? :-) no heh nefim ale uz len koli tomu ze tak prehnane pije by som nanho kaslal na tvojom mieste. A inak nemyslim si ze to co citis ti k nemu on citil k tebe lebo ak by to citil bol by sa rad dal s tebou zase dokopi heh, BTW mozno tou frazou ze ti nece znova ublizit nece ublizit sebe aj to je moznost
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

:) Pacis sa im. A obaja stracaju zdravy rozum, ked tlacia. Bud v pohode, len sa nedokazu zmierit s tym ze si mozes slobodne vyberat...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vykašľala by som sa na oboch :? Prvý ťa chcel znásilniť, prenasledoval ťa, odhováral ťa od tvojho vtedajšieho chalana a čo spravil on? Rozišiel sa s tebou, že si náladová? Bodaj by si nebola za takých okolností. Opustil ťa s dôvodom, že ti nechce viac ublížiť? Mal ti byť oporou. A teraz ťa ničí tým, že flirtuje s každou holkou, opíja sa a sám nevie, čo chce. Sú aj lepší...
Btw, vedel, aké problémy ti počas vášho vzťahu robil bývalý? Zdôverila si sa mu?
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

bolek napísal:Vykašľala by som sa na oboch :? Prvý ťa chcel znásilniť, prenasledoval ťa, odhováral ťa od tvojho vtedajšieho chalana a čo spravil on? Rozišiel sa s tebou, že si náladová? Bodaj by si nebola za takých okolností. Opustil ťa s dôvodom, že ti nechce viac ublížiť? Mal ti byť oporou. A teraz ťa ničí tým, že flirtuje s každou holkou, opíja sa a sám nevie, čo chce. Sú aj lepší...
Btw, vedel, aké problémy ti počas vášho vzťahu robil bývalý? Zdôverila si sa mu?
toto by som nebral ako najvhodnejsi pristup k tomuto problemu. A preco? OK na toho prveho ohladom toho znasilnenia - tam nei je co riesit!
Ale ohladom toho druheho chalana: po prve - ona sa rozisla s nim pokial som to dobre precital :)
po druhe - v texte nie je napisane, ze ci sa mu zdoverila teda on o tom nemusel vediet
po tretie - v texte je jasne pisane, ze ho lubi .. ma ho velmi rada .. takze myslim, ze by mohla o nieco este pokusit .. nadej sa straca ako posledna :)

Takze holka ja ti radim takto .. nepustaj sa este s nim do vztahu .. bud s nim len kamaratka, ak je ten spravny a on ta ma tiez rad tak ver ze sa k tebe vrati ..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

a tvoj vlastne uz byvaly s tym nic nespravil ???keby sa toto stane mojej priatelke, tak idem za byvaly, a chlapec lezi v krvi a do konca zivota by sa jej ospravedlnoval za to, co spravil...... Ale ak si sa mu nezdoverila, tak sa ani dako necuduj....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

preložené špeciálne pre JIN-a :lol:
slniecko napísal:Takýchto tém ako je táto je tu strašne veľa. Ale tak každý sa potrebuje vyrozprávať a ja tiež. Čiže začnem nejako. Spoznala som jedného chalana. Najskôr sme si len tak písali cez icq a tak. Potom sme si začali písať sms. Rano a večer mi vždy písal, či prídem a kde som, čo robím. Zo začiatku to bolo fajn, potom to bolo dosť otravné, ale tak aj napriek tomu sme sa dali do kopy. Ani neviem ako sa to stalo ale chodili sme spolu. Bolo to super. Mala som ho strašne rada a aj mám. Ale vstúpila do toho moja dávna stará láska. Môj bývalý ma začal sledovať, písať, že aby som sa rozišla s tým chalanom, že on ma chce späť, že ma ľúbi a také blbosti. Jedného dňa sa ma pokúsil znásilniť a to ma zničilo úplne. Nechápem prečo to spravil, ked tvrdil, že ma ľúbi. Písal mojej najlepšej kamarátke, že ma znici lebo, že som ja jeho zničila, že som zacala chodiť s iným(s tým z ICQ) a také blbosti jej písal. Furt jej napísal, že ide za mnou a že toto a toto mi spraví. Ona sa bála o mňa a ja som sa bála tiež, že mi dačo spraví. Takto sa to ťahalo asi 2 mesiace a medzi mnou a chalanom s ktorým som chodila(ten súčasný) to začalo škrípať. Vyčítal mi moje nálady,že som bola smutná a potom mi začal vyčítať všetko. Nevydržala som toľko náporu z jeho strany a aj s ním som sa rozišla. A teraz viem,že som spravila osudovú chybu. Mala som ho veľmi rada a aj mám a teraz to je velmi ťažké. Sme super kamaráti ale ja ho ľúbim a chcela by som ho spät ale on nechce lebo tvrdí,že mi nechce zas ublížit. Vzdy keď sme spolu, dáva mi nádeje ale akonáhle sa opije, rýchlo tie nádeje padnú, ako keby mi robil napriek. Flirtuje s každou dookola. Trhá mi to srdce lebo ho fakt ľúbim .Mala by som na neho zabudnúť. Áno viem tvrdí mi to vela ludi ale ono to nejde. Čím ďalej tým ho viac ľúbim. Áno možno takýchto lások nájdem veľa ale tento chalan pre mna znamena viac ako cely zivot. Mam 17 zachvilu 18 a cely zvot pred sebou ale so svojimi citmi nic nemôzem spravit aj ked sa snazim. Prosim Vas o radu co si o tom myslite a co by som mala asi tak spravit. Diki
Moja rada: Ten prvý patrí mal vyhľadať odbornú pomoc. Ten druhý: no možno ani ja by som to nezniesol ak by som ale nevedel čo je dôvodom Tvojej náladovosti. Ak to on vedel a nič nespravil tak sa potom vykašli na obidvoch :wink:
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

Takze ak sa smiem vyjadrit.
1."Zaujemca"
a,stara laska.
b,vyhrazanie sa v podobe casoveho rozpetia cca 2mes.
c,pokus o znasilnenie.
_________(Budem trochu viac pisat aby sa aj iny mohli dostat do _________problematiky a riesenia danej veci resp.skutocnosti a podelit _________sa o nazory)
Zaver
-poziadat kamaratov o malu ukazku,a vysvetlenia coho sa dopustil voci kamaratke.
-Podat trestne oznamenie,ako dokazy pouzit sms spravy od kamaratky a posudok psychologa.

2."Zaujemca"
a,nova laska.
b,rozchod z dovodu nepochopenia alebo nevedenia danej situacie.
c,pitie a provokacia voci slecne (uvedene v texte "Flirtuje s ostatnymi dievcatami a mne sposobuje bolest)
Zaver
-Zabudnut na neho.
-Este raz sa pokusit o vysvetlenie problemu,prejavit svoje city a vyrozpravat sa mu,a poziadat ho o trochu sucitu alebo zacat odznova a vysvetlit si mozno nejake veci.

Cize Slecna mozez si zobrat nieco aj z tohto prispevku,ale budem radsej ked si ho len precitas a mozno si uvedomis nejake veci,ja som jednoducho citil len potrebu napisat moje pocity voci tomuto problemu a vyjadrit moj nazor,odo mna je to vsetko.Drzim palce.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pozri sa prveho neries alebo naozaj toto je uz na policiu sak to je nejaky j.bo znasilnenie je vazna vec a ty to tu len tak pises :? ten druhy no ako uz pisali hore ak o tom vedel neries ho uz a ak o tom nevedel tak bojuj mozno ta mal naozaj rad :(
dufam ze si to vsetko vyriesis :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

panebože koľko máte rokov..
sa správate ako totálne deti.. ako ti môže povedať že ti už nechce ublýžiť? ved to je blbosť ako ti už on ublýžil..ved ty si nechala jeho? a bývalý.. nakopať ho do zadku.. poslať policajtov na neho čo sa máš čo báť. ťa podreže alebo čo?
skôr sa s rodičmi o tom porozprávať...alebo z niekym dospelým..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na toho prveho by som, ak by som bol dievca, ked nie otca a policiu poslal najlepsich kamaratov, nech mu napravia tvar, ko*ot jeden.

Na toho druheho by si si sa mala vykaslat a najst si toho, kto si ta zasluzi.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

p4ra napísal:kto si ta zasluzi.
ak si ju niekto vôbec zaslúži..ked robí takého banálne sprostosti (peace)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vsetci robime chyby. Skor, ci neskor sa z nich poucime. To je aj jej pripad.
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

MAla by si zabudnut na oboch clovek ktory chlasta a je si relativne vedomy toho ze ti sposobuje bolest tak by som sa na toho cloveka vyje***. A ten prvy ak nepotrebuje surne psychiatra tak velmi surne potrebuje ponapravat cifernik :twisted: lebo to je podla mna este vecsi ko*ot.

A co sa tyka dakej rady chodievaj s kamaratkami von a snimi sa vobec nestretavaj ak chodis do mesta zmen podnik do ktoreho chodia ty dvaja zabudaj systematicky a neboj potom zabudnes a chlapov je dost hovori sa kto hlada najde. A ja myslim ze najdes a pomaly zabudnes. Prajem vela stastia :)
Beznicku
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Beznicku »

Napísať odpoveď