Torrenty
-
pejo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Torrenty
seruste, mam taky problemik... torrenty mam z trackeru bitsoup.org a ked ich chcem spustit v nejakom programe, napr: uTorrent, BitSpirit a pod. tak mi vypise nieco na tento styl:
(toto konkretne v BitSpirit...)
chcem sa spytat ze v com moze byt problem, pretoze absolutne to nechce stahovat, pricom seederov je dost... poradte
(toto konkretne v BitSpirit...)
chcem sa spytat ze v com moze byt problem, pretoze absolutne to nechce stahovat, pricom seederov je dost... poradte
-
hojko
Site Admin
Aha, no divam ten obrazok a je tam, ze all version, cize vsetky verzie, to znamena, ze bude blokovany BitSpirit, rovnako ako je blokovanych na takmer vsetkych privatnycht trackeroch. Skus prejst n uTorrent, najdes ho na www.utorrent.cz alebo napriklad Azureus.
-
hojko
Site Admin
pejo: Hlasku, ktoru ti pise uTorrent znamena, ze nesedi tvoja IP adresa. To znamena, ze IP adresa pod ktorou si bol naposledy na webe je odlisna od tej pod ktorou tahas. To by sa mohlo stat napriklad v pripade dynamickej IP adresy, napriklad ADSL. Prides na stranku, stiahnes torrent a nic nerobis. Potom napriklad restartnes PC a tak ti router prideli novu IP adresu. Ked chces dat tahat, dostanes tu hlasku, ktoru tam vidis. Nieco podobne sa moze stat aj v tedy, ak ti niekto posle torrent, aby si si ho dal stiahnut. Nestiahnes ho, pretoze tvoja IP adresa je odlisna od IP adresy, ktoru mal ako poslednu kamarat v case pripojenia na BitSoup. Pripadne je este dalsia alternativa, ze konto zdielas s viacej ludmi a je mozne tahat len na jednu IP adresu, co by v pripade tvojho zapnutia DHT mohlo znamenat, ze niekto uz taha a ostal tam ghost. Potom ti neostava nic ine, ako niekde v profile resetnut passkey a dat torrent tahat este raz.
-
pejo
Light Expert
prave to som skusal... a uz mi dva torrenty ine stiahlo.. no nechapem lebo ked som aj predtym skusal iny torrent ako toho Hitmana tak ani ten nesiel.... dnes ide vsetko v poho takze vyriesene.. teda dufam ze uz hej.. diky za setky rady..chrono napísal:Vyskúšaj stiahnuť iný torrent a uvidíš, či je problém v tom, že si mal pôvodne zapnuté DHT (to, o čom písal vyššie hojko).