Eru napísal:prepac ale to teda prilis velky uspech nie jena takych ratoch...
za koho hrate v L2?
-
xH4wK
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
s tim dragonem muzu souhlasit jen v pripade, ze ti nevadi donatori.
kvuli nim jsem prave tam skoncil. je sice pravda, ze tento server je opravdu na vysoke urovni co se tyka kvality, ale pokud hrajes v tech lepsich alliancich a klanech a zucastnujes se pravidelne CS a PvP tak si bez solidne enchantnute zbrane moc nezahrajes.
kvuli nim jsem prave tam skoncil. je sice pravda, ze tento server je opravdu na vysoke urovni co se tyka kvality, ale pokud hrajes v tech lepsich alliancich a klanech a zucastnujes se pravidelne CS a PvP tak si bez solidne enchantnute zbrane moc nezahrajes.
-
Eru
Light Professional
alebo pod na nieco medzi C4 a interlude:P tj www.supremel2.com pomozem do zaciatku. teda ak pojdes na 5x
ale to zalezi na ktorom srveri hravas.....ja hravam na infinity a tam s tym nemas problemparacentesis napísal:s tim dragonem muzu souhlasit jen v pripade, ze ti nevadi donatori.
edit: iste vies preco :@)
-
Soviet
Darca
No nedávno som začal opäť po dlhej dobe hrať L2..dostal som sa do starého klanu ..a hrám za Ork Monka .. celkom ma to baví zatiaľ
a server: http://la2.gamepark.cz
-
Soviet
Darca
Kupoval sa tam nový serverReACTiVe napísal:gamepark ma dobru zakladnu, aj ked medzi nevyhody by som zaradil prilis nizky rate, pomaly hardware (lagy )a malo hracov online...teda tak to bolo ked som tam hraval ja...napis ako sa to tam pomenilo...
Raty ostali nízke..preto tam som..nemám rád vysoké rates..Lagy niesú a hráčov býva okolo 1000-1600...mne sa tam páči
-
webmasterr
Medium Professional
znamena to Lineage 2 - Chronicle 4: Scions of Destiny a je to dost stara verzia, teraz sa vacsinou hra na Interlude (tj C6) (na ofiku kamael)-=wolf=- napísal:takze uz taham L2C4 (ozaj co to znamena C4) a uvidim ako sa mi to bude pacit, som tvrdym zastancom WoW tak uvidimeidem hrat na Dark Elmore na Online-Gamers, poradite mi nieaky class ktory je najlahsi pre zaciatocnika s L2 s ktorym si najlahsie naucim ovladat prvky L2?
hmm a najlahsi class pre zaciatocnika....no uz som L2 dost dlho nehral a predtym v poslednom case len na high rate-och kde sa s magom hra dobre(necromancer, spellsinger, spellhowler), ale zavisi aj od toho ci preferujes magov alebo fighterov
tu mas popis vsetkych ras a classov:
Kód: Vybrať všetko
http://lineage.cz/rasy-
webmasterr
Medium Professional
-
Eru
Light Professional
no neviem ci sa mag a dykar lahko expi
na vyssich lvl-och urcite nie. mag musi vkuse cakat na manu a dykar skoro to iste lebo ked nema manu na skilly tak mu stihaju vela uberat kedze ma len light armor. to skor lukara. tiez sa rychlo expi ale zase bere vela shotov. ked ides na ten 25x tak to mas v podstate uplne jedno pretoze tam rychlo vyexpis vsetko ale zase to nie je L2... ak ides na 1x tak urcite vela rozmyslaj nez zacnej nejaku postavu