za koho hrate v L2?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Eru napísal:prepac ale to teda prilis velky uspech nie je :) na takych ratoch...
:lol: tak si tam chod zahrat , 1 mesiac som bol skoro hero chybalo mi 50 bodov
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

chcel by som vyskusat L2 a zacat na servery Dark Elmore, chcem sa spytat ci tam niekto hra z tohto fora?
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

nechod na elmore ten je uz strasne pozadu s udpatmi. okrem toho tam teraz riesili inflaciu tak, ze vsetkym hracom vymazali adeny... (peniaze)
CHORE
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

najlepsie na c4 mas na www.dragon-network.com, na interlude si pockaj na www.l2-paradise.com
cest
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

s tim dragonem muzu souhlasit jen v pripade, ze ti nevadi donatori.
kvuli nim jsem prave tam skoncil. je sice pravda, ze tento server je opravdu na vysoke urovni co se tyka kvality, ale pokud hrajes v tech lepsich alliancich a klanech a zucastnujes se pravidelne CS a PvP tak si bez solidne enchantnute zbrane moc nezahrajes.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

alebo pod na nieco medzi C4 a interlude:P tj www.supremel2.com pomozem do zaciatku. teda ak pojdes na 5x
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

paracentesis napísal:s tim dragonem muzu souhlasit jen v pripade, ze ti nevadi donatori.
kvuli nim jsem prave tam skoncil. je sice pravda, ze tento server je opravdu na vysoke urovni co se tyka kvality, ale pokud hrajes v tech lepsich alliancich a klanech a zucastnujes se pravidelne CS a PvP tak si bez solidne enchantnute zbrane moc nezahrajes.
ale to zalezi na ktorom srveri hravas.....ja hravam na infinity a tam s tym nemas problem

edit: iste vies preco :@)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No nedávno som začal opäť po dlhej dobe hrať L2..dostal som sa do starého klanu ..a hrám za Ork Monka .. celkom ma to baví zatiaľ :) a server: http://la2.gamepark.cz
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

gamepark ma dobru zakladnu, aj ked medzi nevyhody by som zaradil prilis nizky rate, pomaly hardware (lagy )a malo hracov online...teda tak to bolo ked som tam hraval ja...napis ako sa to tam pomenilo...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ReACTiVe napísal:gamepark ma dobru zakladnu, aj ked medzi nevyhody by som zaradil prilis nizky rate, pomaly hardware (lagy )a malo hracov online...teda tak to bolo ked som tam hraval ja...napis ako sa to tam pomenilo...
Kupoval sa tam nový server :)
Raty ostali nízke..preto tam som..nemám rád vysoké rates..Lagy niesú a hráčov býva okolo 1000-1600...mne sa tam páči :)
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

no tak zase nemozes povedat ze x5 alebo x7 je vysoky rate.... mne to vyhovuje najviac na x5
ale tak kazdemu podla jeho gusta...
aky je podla vas najlepsi char na pvp v interlude???
ja si myslim ze bud TH alebo OL
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to si este v PvP nevidel summonerov :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

takze uz taham L2C4 (ozaj co to znamena C4) a uvidim ako sa mi to bude pacit, som tvrdym zastancom WoW tak uvidime :lol: idem hrat na Dark Elmore na Online-Gamers, poradite mi nieaky class ktory je najlahsi pre zaciatocnika s L2 s ktorym si najlahsie naucim ovladat prvky L2?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

-=wolf=- napísal:takze uz taham L2C4 (ozaj co to znamena C4) a uvidim ako sa mi to bude pacit, som tvrdym zastancom WoW tak uvidime :lol: idem hrat na Dark Elmore na Online-Gamers, poradite mi nieaky class ktory je najlahsi pre zaciatocnika s L2 s ktorym si najlahsie naucim ovladat prvky L2?
znamena to Lineage 2 - Chronicle 4: Scions of Destiny a je to dost stara verzia, teraz sa vacsinou hra na Interlude (tj C6) (na ofiku kamael)

hmm a najlahsi class pre zaciatocnika....no uz som L2 dost dlho nehral a predtym v poslednom case len na high rate-och kde sa s magom hra dobre(necromancer, spellsinger, spellhowler), ale zavisi aj od toho ci preferujes magov alebo fighterov

tu mas popis vsetkych ras a classov:

Kód: Vybrať všetko

http://lineage.cz/rasy
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie je to C6 pretoze to nie je dalsi chronicle je to proste interlude.
a na zaciatok by som skor odporucal fightera... taky BD by mohol byt dobry. tj dark elf fighter
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Eru napísal:nie je to C6 pretoze to nie je dalsi chronicle je to proste interlude.
a na zaciatok by som skor odporucal fightera... taky BD by mohol byt dobry. tj dark elf fighter
nj ved som napisal Interlude...to C6 som uviedol ako priklad aby vedel cca ktora cast to je od C4 :wink:
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

neviem ake tam su raty, ale podla mna na c4 je fakt najlhasie hrat za maga, pripadne za dykara...lebo sa to lahko expi...hlavne ak si zaciatocnik tak odporucam bud elf-mag alebo clovek-mag a potom sorcerer, necro je uz dost komplikovany char
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no neviem ci sa mag a dykar lahko expi :? na vyssich lvl-och urcite nie. mag musi vkuse cakat na manu a dykar skoro to iste lebo ked nema manu na skilly tak mu stihaju vela uberat kedze ma len light armor. to skor lukara. tiez sa rychlo expi ale zase bere vela shotov. ked ides na ten 25x tak to mas v podstate uplne jedno pretoze tam rychlo vyexpis vsetko ale zase to nie je L2... ak ides na 1x tak urcite vela rozmyslaj nez zacnej nejaku postavu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Cron »

Bishop :)
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

bishopa nemas skoro kde expit na vyssich lvl...a okrem toho to ide veeeelmi pomaly...ver mi..mam na to sub. to uz radsej overlord (orc mystic)
Napísať odpoveď