Skracovanie svalov

O športe...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Skracovanie svalov

Príspevok od používateľa jackoff8 »

caute takze pocul som taky nazor ktory neviem ci je pravdivy alebo je to blbost takze kamos povedal ze tym ze posilujemsa zmensujem lebo posilovanim sa skracuju svaly co je pravda napriklad fotbalisti maju skratene svalstvo na nohach a tak teda neviem ci sa mi mozu skracovat svaly a tym mozem trochu podrast teraz fakt neviem ked su to blbosti ja som to nepovedal napiste svoj nazor
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

neskracuju sa ti realne, ale relativne. to znamena, ze ak sa skracuju realne, ich dlzka sa zmensuje. ak sa skracuju relativne, ide o to, ze ked sa svalove bunky zvacsuju, tak rastie "hrubka" svalu a teda sa relativne k hrubke zmensuje dlzka (u "normalneho" cloveka by bola pri rovnakej hrubke vacsia dlzka svalu).
a jednu taku radu do zivota: to, ze mas viac ako 30 tem na nieco vyse 200 prispevkov zavana spamovanim. trocha to skludni, lebo inak skoncis ako lomenia, ktora uz ma rank spammer :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

alebo mal na mysli slachy ja som dlhe roky bikoval XC a uzrok hram ultimate frisbee a behavam no a mam problemy nenormalne bolesti v nohach napr po turnajoch a tak a az teraz mi to vysvetlil jeden chalan co sa tymto zaobera ze na biku sa mi tie slachy skratili ktore pri behu prave nenormlane namaham (casto hram na dlhu co znamena ze davam maximalne sprinty cez cele ihrisko co je cca 7Om). Proste pri urcitej zatazi sa daktore casti namahaju a predlzuju lebo sa sponuju a ine skracuju abo co lebo su pasivne- v klude
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ades napísal:neskracuju sa ti realne, ale relativne. to znamena, ze ak sa skracuju realne, ich dlzka sa zmensuje. ak sa skracuju relativne, ide o to, ze ked sa svalove bunky zvacsuju, tak rastie "hrubka" svalu a teda sa relativne k hrubke zmensuje dlzka (u "normalneho" cloveka by bola pri rovnakej hrubke vacsia dlzka svalu).
a jednu taku radu do zivota: to, ze mas viac ako 30 tem na nieco vyse 200 prispevkov zavana spamovanim. trocha to skludni, lebo inak skoncis ako lomenia, ktora uz ma rank spammer :)
nechapem za co ved toto forum je o temach keby neboli tak by nemohli byt prispevky to akoze musim mat tisicky prispevkov aby som mohol vytvarat temy alebo sa nieco opytal myslim ze by sa ti nepacilo keby som tento prispevok hodil napr. do pc hry ze? :wink: :shock: :idea: :idea: :idea: :arrow:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Lukáš Kumančík napísal:nechapem za co ved toto forum je o temach keby neboli tak by nemohli byt prispevky to akoze musim mat tisicky prispevkov aby som mohol vytvarat temy alebo sa nieco opytal myslim ze by sa ti nepacilo keby som tento prispevok hodil napr. do pc hry ze? :wink: :shock: :idea: :idea: :idea: :arrow:
nemusis mat tisicky prispevkov, pre mna za mna maj 50 tem a v kazdej jeden prispevok, ale niektore temy co zakladas to akoze sorry ale na to nemam slov
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm niekde som daaavno cital.... ked este pri zacati dospievania zacnes cvicit (posilovat) tak sa ti svlay nemusia poriadne vyvynut a nemusis vyrast ani stavbu tela nemusis mat taku aku by si mal mal... takze sa vlastne akoby zmensis... ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ked zacnes moc posilovat a tak pred 15 rokom zivota hrozi ti zakrpatenie a deformacia tela - svalstva lebo sa ti vlastne este vyvyjaju
Napísať odpoveď