nejdu mi Gmail a myspace

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Shade
Novice
Novice

nejdu mi Gmail a myspace

Príspevok od používateľa Shade »

zdravim, snazim sa dostal z kompu na tieto stranky a nejdú.

firewall som vypol aj na routri aj vo windowse, a aj odinštaloval kerio. už fakt neviem čím to môže byť. kedysi to išlo a teraz poslednou dobou nie. net: dsl

Gmail: ked dam prihlasit tak mi hodi iba bielu obrazoku, načíta nejaké KB a to je všetko. dalej ani krok. ostatné google accounts idú v pohode iba mail nie. používam operu, skúšal som aj firefoxa a tam tiež nešlo. ale na MSIE mi to šlo. ked to skúšam na mobile cez minioperu tak mi to ide

Myspace: ani mi ju nenačíta.. ked zadam www.myspace.com tak mi v opere napíše že stiahlo 10KB a stop, dalej sa to nikdy nepohne. myspace mi nejde ani vo firefoxe ani v MSIE. ked ho skúšam na mobile tak ide v pohode.

neviete čím to môže byť?

inak skúšané aj pod windowsom aj pod linuxom. to bude asi nejaké spiknutie alebo čo :D
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

hmm zaujimave , skusal si tam ist cez web proxy ?
Neblokuje ti tie adresy spravca tvojej siete ?
Shade
Novice
Novice

mal si pravdu, cez proxy server mi ide myspace načítať. takže čím to je? že by mi provider zablokoval niektoré stránky? ale prečo by mi tcom blokoval myspace? mám DSL (ich slávny 4G ), a idem cez router na ktorom som iba ja, pripojený ku kompu cez eth. nechápem prečo to robí
callop
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

mne sa to stalo ked som v routeri nastavil MTU na hodnotu 1452. ked som obmedzenie vypol znova to bezalo.
Shade
Novice
Novice

MTU? to je čo? nič také tam nemám. a ani som nič nenastavoval takže fakt blbé..
Napísať odpoveď