Problemy dvd

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dado17
Medium Expert
Medium Expert

Problemy dvd

Príspevok od používateľa dado17 »

Zdravim. Pri prehravani dvd-cka v pocitaci mi seka obraz aj zvuk. Robi mi to iba poslednych par dni. Virus v tom nie je, asi chyba nejaky kodek alebo co...vie niekto poradit? Skusal som uz xy prehravacov, napr.PowerDVD ultra 7.3. Dik
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

Mal som podobny problem, najprv zalezi na kvalite media ktore pouzivas myslim znacku, potom ci to medium nie je poskodene a potom od typu DVD mechaniky. Mne odisla DVD mechanika (shit jeden-teacu uz v zivote nekupim :evil: ) nakoniec citala uz len orginalky.
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Problemy dvd

Príspevok od používateľa Sippo »

dado17 napísal:Zdravim. Pri prehravani dvd-cka v pocitaci mi seka obraz aj zvuk. Robi mi to iba poslednych par dni. Virus v tom nie je, asi chyba nejaky kodek alebo co...vie niekto poradit? Skusal som uz xy prehravacov, napr.PowerDVD ultra 7.3. Dik
sám si odpovieš že ti chýba nejaký codec a píšeš že si skúšal prehrávače...skús stiahnúť codec-i... napr K-lite codec pack
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

a skus este dat aj novy firmware do mechaniky stiahnes ho napr zo stranky

Kód: Vybrať všetko

www.cdr.cz
ale musis vediet presny tip
dado17
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dado17 »

no len problem je v tom, ze K-lite codec pack mam nainstalovany, ale aj tak to nejde. skusim ten firmware, i ked neviem neviem... a co sa tyka kvality media-momentalne nejde o to, pretoze som tam skusal davat odlisne dvd-originaly, napalovane, rozne znacky... ale aj tak dakujem
Napísať odpoveď