Zdravim. Pri prehravani dvd-cka v pocitaci mi seka obraz aj zvuk. Robi mi to iba poslednych par dni. Virus v tom nie je, asi chyba nejaky kodek alebo co...vie niekto poradit? Skusal som uz xy prehravacov, napr.PowerDVD ultra 7.3. Dik
Mal som podobny problem, najprv zalezi na kvalite media ktore pouzivas myslim znacku, potom ci to medium nie je poskodene a potom od typu DVD mechaniky. Mne odisla DVD mechanika (shit jeden-teacu uz v zivote nekupim ) nakoniec citala uz len orginalky.
dado17 napísal:Zdravim. Pri prehravani dvd-cka v pocitaci mi seka obraz aj zvuk. Robi mi to iba poslednych par dni. Virus v tom nie je, asi chyba nejaky kodek alebo co...vie niekto poradit? Skusal som uz xy prehravacov, napr.PowerDVD ultra 7.3. Dik
sám si odpovieš že ti chýba nejaký codec a píšeš že si skúšal prehrávače...skús stiahnúť codec-i... napr K-lite codec pack
no len problem je v tom, ze K-lite codec pack mam nainstalovany, ale aj tak to nejde. skusim ten firmware, i ked neviem neviem... a co sa tyka kvality media-momentalne nejde o to, pretoze som tam skusal davat odlisne dvd-originaly, napalovane, rozne znacky... ale aj tak dakujem