Správa súborou na linuxe
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Správa súborou na linuxe
Existuje nejaký free template na spravovanie súborou na linuxe?
Mám na mysli niečo také, čo by fungovalo cez web, ale nie ftp2net, ale skôr niečo také, kde by som sa prihlásil a upol niečo a potom si to inde mohol stiahnuť, a napr. po 20 dňoch by sa to zmazalo, alebo tak....
Ale možno niečo ako napr. leteckaposta.cz, ale ja to chcem na svojej mašine, a nie na iných, alebo niečo také kde sa prihlásim a potom budem mohol upnúť súbor a potom sa mi zobrazí linka z akej ho potom môžem stiahnuť.
Dúfam, že som to nenapísal úplne ako mongol, a že aspoň niekto tomu pochopí.
Mám na mysli niečo také, čo by fungovalo cez web, ale nie ftp2net, ale skôr niečo také, kde by som sa prihlásil a upol niečo a potom si to inde mohol stiahnuť, a napr. po 20 dňoch by sa to zmazalo, alebo tak....
Ale možno niečo ako napr. leteckaposta.cz, ale ja to chcem na svojej mašine, a nie na iných, alebo niečo také kde sa prihlásim a potom budem mohol upnúť súbor a potom sa mi zobrazí linka z akej ho potom môžem stiahnuť.
Dúfam, že som to nenapísal úplne ako mongol, a že aspoň niekto tomu pochopí.
napriklad skus totonitrox napísal:TO: SAmo: diky, jedna celkom dobrá odpoveď aj keď ja tie hore neboli zlé.
Viete niekto poradiť nejaký názov, alebo niečo také čo by som mal hľadať ?
Kód: Vybrať všetko
http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=54640myslis, ze je lahsie spojaznid webserver s podporou php, mysql a este k tomu skripty ako spustit ftp server? neber to ako utok. to je len rydzo otazka na zamyslenie. mozno je to lahsie. ja som spustal webserver pomerne davno a fungoval, ale mal som s tym trosku skusenosti z windowsu. a ftp som tiez spustil v pohode. cca za 15 minut googlenia a 10 minut spustania. no konfiguraciu som uz nechal tak.SAmo napísal:na to skus pohladat na nete php skripty
ftp nepotrebujes, hentych hore nepocuvaj