Kolko zaberaju avatars user na hojku?
Kolko zaberaju avatars user na hojku?
Mam taku zaujimavu otazku
. Ked je cez phpbb system dovolene na forum prenasat obrazky postaviciek, napr. http://www.hojko.com/images/avatars/use ... db56e1.jpg tak kolko moze zaberat samostatny adresar s tymito obrazkami ak je na fore trebars 10 000 uzivtalevov? len ma ta to zaujima pretoze to zorvna riesim
vsetci mi hovoria ze to je nepatrne....no ak mate freehosting.....atd. tak podla mna nie je. trebars kolko asi zabera adresar user_images/ na hojku? dakujem za pripadne odpovede 
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je tu zaregistrovanych 17308 userov , !ak by! vsetci mali avatar o velkosti 6 kB -- co niektory nemusia mat , mozu mat menej . Tak by to bolo 17308 x 6 kB = 103848 co sa rovna 101.41406 MB a to je maximum .
Ale presne by ti to mal povedat hojko , ak taku , ?mozno? stupidnu temu nezavrie ...
A ked uz tak ukaz mi forum na freehostingu , ktore ma viac nez 5000 userov
Ale presne by ti to mal povedat hojko , ak taku , ?mozno? stupidnu temu nezavrie ...
A ked uz tak ukaz mi forum na freehostingu , ktore ma viac nez 5000 userov
..z toho 23 aktívnych.DESIGNER napísal: A ked uz tak ukaz mi forum na freehostingu , ktore ma viac nez 5000 userov
-V tomto sa tvoji kamaráti nemýlili. Keď si vezmeš do merítka veľkosť databázy so všetkými príspevkami, údajmi o useroch a ich profilmi, tak v porovnaní s avatarmi je to podstatne viac priestoru.
-Na freehostingu, ktorý ma 50MB aj s databazou to môže byť problém. Tam je ale aj kopu iných problémov, napr. obrázky v prílohe, mod_rewrite na cool url, pomalé alebo počtom requestom obmedzené databázy.. a kopa ďalších
-
uplink
VIP
Toto bude trosku OT, ale nedalo mi to. Robit forum pre sirsiu verejnost na freehostingu je imho uchylne. Ak to chces pre uzavretu skupinu ludi, tak nemusis riesit 10k uzivatelov. Dnes hostingy stoja par korun takze je tazke uverit ze nejaky nast-rocny pubertak, alebo ktokolvek by nemal 100-200 SKK max/mesiac na kvalitny hosting. Mladi maju tisice mesacne na chlast, ale se*u sa s free hostingom - zvratene.
-
den333
Professional
ani si nevies predstavit kolko uzivatelov hojka by chcelo byt modmi....urcite niesi samB.A.X.O napísal:moje forum ma kapacitu 240mega a je zalozene na ic.cz. A ja to forum zakada mlen tak.....pretoze......nemam co robit. Strasne mam vela casu kazdy den som preto na hojkukeby som mohol byt Mod, tak urcite neodmietnem pretoze mam naozaj vela casu a neviem co s nim
jv, stejne uz na svojom fore som daco, takze....by to asi ani neslo. Ale mali by hlavne oslovovat tych ktory maju cas
ten kto je dost aktivny a pomoha nemusi vzdy mat cas. A koniec koncov ulohou Moda je spravovat forum takze nezalezi na tom ci vie dajme tomu kodit alebo nie. Stara sa iba o forum a udrzuje pravidla. Co je na tom tazke? to by zvladol kazdy 
Presne takwolodo napísal:baxo pripada mi to ako pokus stat sa moderatorom na hojku.....
modi tu robia dost velku pracu a tiez su obcas omylny a nemozu byt vsade a vzdy.... ak si myslis ze by si bol lepsi... myslim ze sa mylis....a mesacneho usera by asi tazko o toto oslovili...
Baxo staraj sa radsej o svoje forum, kde uz mas tu velmi dolezitu funkciu
Ved basa to je nic a zalezi aj na konkretnom moderatorovi, su to rozne povahy.B.A.X.O napísal:Vtedy ked som NECHCENE spamol jednu temudostal som hned basu. A pritom je tu take hodnetenie osm videl ze spammer a to je nieco ako upozornenie nie? Tak ja osm mal hned basu
keby ma takto upozornili........bolo by to urcite lepsie lebo som si ani fakt neuvedomil ze som spam urobil
-
audiotrack
VIP
spammer je udelený tým, ktorý spamujú a neodradí ich ani niekoľkonásobná basa. Neviem či ho vôbec niekto má, udeluje sa veľmi príležitostne, radšej použijeme jeho alternatívu: banB.A.X.O napísal:Vtedy ked som NECHCENE spamol jednu temudostal som hned basu. A pritom je tu take hodnetenie osm videl ze spammer a to je nieco ako upozornenie nie? Tak ja osm mal hned basu
keby ma takto upozornili........bolo by to urcite lepsie lebo som si ani fakt neuvedomil ze som spam urobil
co vecsinu ludi vedie k takymto nazorom? viete ze webhosting je mozn dobra vec, ale freehosting.....ic.cz je dost popularny nie je ani pomaly, a nayvse ma dobru kapacitu, a najmenej 80% for je na freehostingoch.....takze neviem o com su tieto nazoryuplink napísal: Robit forum pre sirsiu verejnost na freehostingu je imho uchylne.