no ale zase kupovat domenu, hosting, babrat sa s tym a nakoniec tam budes mat 5 userov za mesiac...najlepsie je zacat na free a potom presunut.uplink napísal:Robit forum pre sirsiu verejnost na freehostingu je imho uchylne.
Kolko zaberaju avatars user na hojku?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lamky su warezforum. Tema je o freehostingu a velkosti avatarov, priklad bol uvedeny ako forum hojko.com. Mysliet si ze clovek rozbeha forum s podobnym zaludnenim na freehostingu je blbost. Ak nebola tato tema mienena tymto smerom, tak naco bola polozena otazka? Na forum pre 10 ludi Ti staci cokolvek, avsak v uvode to vyzera inac.Holubar napísal:no kvalitny ako kvalitny...take lamky nam na 200sk/mesiac moc dlho nenechali...
freehosting je odpad, osobne nerozumiem ludom co dokazu umiestnit nieco seriozne na freehosting. To ze je 80% for na freehostingoch aj svedci o ich kvalite a o tom ze ked sa maju rozrastat, tak zaniknu, ak ma stab fora aspon trochu rozumu, tak sa presunu na nieco platene a neskor na dedicated. Forum na freehostingu nema ziadnu realnu buducnost, jedine naozaj pre uzavretu spolocnost ludi, ale potom je cela tato tema zbytocna. Na uvode je spomenutych 10k avatarov ci kolko, t.j. 10k unikatnych obrazkov, ktore patria aspon 10k uzivatelom.B.A.X.O napísal:co vecsinu ludi vedie k takymto nazorom? viete ze webhosting je mozn dobra vec, ale freehosting.....ic.cz je dost popularny nie je ani pomaly, a nayvse ma dobru kapacitu, a najmenej 80% for je na freehostingoch.....takze neviem o com su tieto nazory
Neviem ale v poslednej dobe sa mi zda ako keby mnohi ludia zakladali temy len z nudy, alebo aby mohli rypat, nemaju co rozumne povedat, ale len aby "rec nestala", tak sa zalozi nejaka sprostost. A zrovna Ty B.A.X.O. co si zalozil tuto temu, tak hadzes takyto "argument". Naco si sa vobec pytal tu otazku? Aku si cakal reakciu? Ano bude Ti stacit smejdny freehosting, ktory pada 10x za den a ma brutalne obmedzene funkcie + ked sa Ti viacej zaludni forum, tak Ta bud zrusia, lebo im pretazujes system, alebo Ti forum spadne samo...
[quote=""J""]no ale zase kupovat domenu, hosting, babrat sa s tym a nakoniec tam budes mat 5 userov za mesiac...najlepsie je zacat na free a potom presunut.[/quote]ako som uz napisal v tejto odpovedi, to ano. Ale aj tak, ked chce clovek zacat nieco seriozne, tak imo nezacne na free hostingu, naozaj to nie je taka draha zalezitost. A ako som uz napisal, ak chce clovek komorne forum, staci mu aj freehosting.
[quote=""J""]no ale zase kupovat domenu, hosting, babrat sa s tym a nakoniec tam budes mat 5 userov za mesiac...najlepsie je zacat na free a potom presunut.[/quote]Uplne suhlasim z "J" ale zase je pravda ze najlepsie je zacat na free a potom presunut a rozrast na web. A ved valstne staci dobry server, par korun za domenu a mate forum. Ale zase zalezi ze ako to clovek mysli, ked niekto zalozi forum na free, ti poviem saom videl free aj zo 7000 usermi.....tak to nemsi brat vazne. Kto ma plateny, ten to mysli vazne atd. A za to ze niekto zalozi forum na free, to vobec dla mojho nazoru nevadi. Takze......zalezi o com je forum, ci je vela uzivatelov, a ci sa na fore citite dobre. Ak hoci aj free forum splnuje tieto varianty, nie je najmnesi dvovod hovorit neico
free nie je vzdy zly, ale holt vela ludi ked pocuje slovo freehosting napadne im, jeezis otravna sluzba zdarma bez vážnost atd. JA hovorim: NENI PRAVDA
Plne suhlasim s uplinkom, na zaciatok postaci freehosting, ale potom uz treb prejst na nieco platene.
A mozno ano, 80% for bezi na freehostingoch, ale ako je to s poctom pouzivatelov? Su to mini fora a nechcem trepat, ale podla mna viac ako polovica(to je minimalny odhad, predpokladam, ze by to mohlo byt aj 70-80%) pouzivatelov je na forach na platenych hostingoch.
PS: ak si chcel vediet iba to, kolko zaberaju obrazky avatarov, tak stacilo napisat sukromnu spravu hojkovi alebo niektoremu z moderatorov a nemusel si zakladat novu temu.
A mozno ano, 80% for bezi na freehostingoch, ale ako je to s poctom pouzivatelov? Su to mini fora a nechcem trepat, ale podla mna viac ako polovica(to je minimalny odhad, predpokladam, ze by to mohlo byt aj 70-80%) pouzivatelov je na forach na platenych hostingoch.
PS: ak si chcel vediet iba to, kolko zaberaju obrazky avatarov, tak stacilo napisat sukromnu spravu hojkovi alebo niektoremu z moderatorov a nemusel si zakladat novu temu.
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano a ty ako prvy si tiez musel zacal pisatB.A.X.O napísal:No vidite. Zacalo sa to otazkou kolko zaberaju obrazky avatrs users, a skoncilo to velice zaujimavou vymenou nazorovzaujimavy zvrat okolnost, ze?
Tato tema uz podla mna nema vyznam....dozvedel si sa co chcel, je to obycajna nasobilka, nic viac-nic menej
a este xcem podotknut 15 pravidlo: Neotravujte prosím administrátorov, moderátorov alebo iných užívateľov zbytočnými súkromnými správami, mailami prípadne správami na instant messengre (ICQ, MSN, Yahoo...).GothaR napísal: PS: ak si chcel vediet iba to, kolko zaberaju obrazky avatarov, tak stacilo napisat sukromnu spravu hojkovi alebo niektoremu z moderatorov a nemusel si zakladat novu temu.
a toto bola naozaj otazka zo zaujimavosti. Takze......keby som sa to spytal bolo by to porusenie tohto "pravidla" ze?
No zbytocne by bolo nieco ako "Cau, chcem pokecat s moderatorom a ty jednym si..." Ale v tomto pripade by stacial jedna sprava moderatorovi a jedna odpoved od neho a je to vybavene.B.A.X.O napísal:a este xcem podotknut 15 pravidlo: Neotravujte prosím administrátorov, moderátorov alebo iných užívateľov zbytočnými súkromnými správami, mailami prípadne správami na instant messengre (ICQ, MSN, Yahoo...).
a toto bola naozaj otazka zo zaujimavosti. Takze......keby som sa to spytal bolo by to porusenie tohto "pravidla" ze?