Niektoré témy premazať ??

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Niektoré témy premazať ??

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm tak ako som čítal niektoré témy sú dosť stare čo by ste povedali aj teda admin a prípadne moderátori keby si ta to premazalo a dalo na novo čo ja viem napr téma "ako to vyzerá v okolí vašeho pc" alebo "kto má ake pc"
Dobre viem že už nemáte to čo ste už mali proste chodím sem často a stále tieto témy sú také isté nepohnute a pochybujem že na tomto fore je tak málo ludí čo má pc ked sa vytvorí nejaka tema "kto alebo čo má" odpovedá len málo ludí neviem prečo to tak je. takže ja by som len takto pripomenul zatial tolko určite ešte napíšem :)
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

A jaky ma zmysel zmazat staru temu a vytvorit novu rovnaku? Ziadny... Akurat tato tvoja tema bude zmazana :roll:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm na to su tu tie temy, ked dakto daco potrebujem pouzije hladat a najde ju, nemusi vytvarat novu temu..... ibaze vela ludi Hladat nepouziva.....

zmazat ich je blbost, nemalo by to logiku :x
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ked vidis, ze nikto do tej starej temy prispel, listujes cez celu temu az po novy prispevok? Prosim ta ... Klikaj len pre zobrazenie nivych prispevkov a nemusis riesit taketo veci.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

no, nebolo by odveci premazat temu Aky je vekovy priemer fora... Mame tam povedzme ze 25 stranok neaktualnych prispevkov :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mek napísal:no, nebolo by odveci premazat temu Aky je vekovy priemer fora... Mame tam povedzme ze 25 stranok neaktualnych prispevkov :wink:
Hojko sa uz k tomu vyjadril , vraj ide o to v akom veku useri forum objavili nie kolko maju teraz tak nejak :wink:
Napísať odpoveď