Lebo do zvierat/ľudí sa púšťa len keď dojdú brusnice a čučkypinco napísal:omg ľudia preboha ako môže niekoho napadnúť, že medveď je bylinožravec?!
STRETNUTIE S MEDVEDOM
-
qwerty-xyz
Ako nic v zlom ludia ale neporiesila by tento problem plynova pistol? ja neverim ze ked do medveda strelite slzak a hned nervovy plyn tak ho nepoloziwewka napísal:ja by som si asi lahla na zem a robila sa mrtvou..tak nam to vraveli v skoleaj ked nemozem presne povedat co by som spravila,lebo som to nezazila,a to sa asi neda povedat ked si sedim kludne doma
qwerty-xyz: ked netrafis devinou dobre medveda do hlavy, tak bude bezat dalej. sotva by pomohla zazracna flasticka plynu. zda sa mi to dost nerealne. navyse si neviem predstavit ako to pouzijes, ked sa na teba bude rutit 250KG s nevludnym pohladom velkou rychlostou. slzaky maju pomerne kratky "dostrel" a tie nervy k tomu... no neviem, ja by som radsej utekal ako sa branil.
-
qwerty-xyz
ale ja myslim plynovu pistolturtlak69 napísal:qwerty-xyz: ked netrafis devinou dobre medveda do hlavy, tak bude bezat dalej. sotva by pomohla zazracna flasticka plynu. zda sa mi to dost nerealne. navyse si neviem predstavit ako to pouzijes, ked sa na teba bude rutit 250KG s nevludnym pohladom velkou rychlostou. slzaky maju pomerne kratky "dostrel" a tie nervy k tomu... no neviem, ja by som radsej utekal ako sa branil.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked sa nad tym zamyslis a v zijes sa do toho medveda a niekto ta trafi a ty v tej zurivosti ani nebudes citit tu bolest predsa len pol tony je pol tony, to mas to ide nikdy nevyvinies taku silu ako ked sa "naseres" vtedy dokazes aj rozbijat betonpinco napísal:ako vieš, že bude bežať ďalej? už si trafil medveďa devinou?
//mozno kebyze toho medveda trafis do hlavy tak by lahol ale pochybujem
-
erytrocyt
VIP
Na to aby si klasickou deviatkou zabil medveďa, potrebuješ ho trafiť do mozgu. Ale, je tu taký malý problém. Skús trafiť proti tebe rýchlo bežiace 250-300 kilové monštrum s roztrasenými rukami do priestoru pár krát pár centimetrov. Ak ho trafíš kdekoľvek inde, len ho rozzúriš.pinco napísal:ako vieš, že bude bežať ďalej? už si trafil medveďa devinou?
Srdce? Pokiaľ ho aj trafíš, a on skape, buď si Pinco istý, že ty už v tej dobe medzi živými nebudeš.
Niečo iné je, keby si mal guľovnicu a trafil ho na kríž. To už je o inom.
To zo slzákom je nezmysel.
-
blitzkrieg
Professional