Aký tanec máte najradšej?
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
celkovo zle postavena anketa. ako sa moze miesat latino a standard? navyse tam nevidim moje oblubene latino tance.
u mna je to:
z latiny jive, cha-cha. ked sa naucim dobre rumbu, tak bude asi ta
zo standardu anglicky valcik a quickstep
a z tych funny volovin je celkom sranda letkis, reggae (ci ako sa to pise. no nema to s jamajskym reggae nic spolocne)
k+ za temu
u mna je to:
z latiny jive, cha-cha. ked sa naucim dobre rumbu, tak bude asi ta
zo standardu anglicky valcik a quickstep
a z tych funny volovin je celkom sranda letkis, reggae (ci ako sa to pise. no nema to s jamajskym reggae nic spolocne)
k+ za temu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nenavidim spolocenske tance, tvarit sa jako zviera vo forme ... stresy ze nejdes do taktu, ze stupis partnerke na nohu .. mohol jbt
... celkovo nerad tancim .. existuju aj lepise formy nesputaneho a dynamickeho pohybu tela
... ale keby som uz mal povedat nieco, tak je to isto ten nas parodizujuci styl, za ktory nas zatial vsade chceli mlatit ... zahrna to tanecky ako hrobar, statna kucharka, hiphopstar a pod. ... ale neda sa to praktizovat ked tancuje iba jednotlivec a s partnerkou tiez nie, takze musite mat dostatocne uletenych kamaratov ...
tema pekna...moznosti na H 
kde si nechala jive, chachu, waltz, paso a pripadne este bolero a par dalsich?
to kde sme
anyways nehlasujem...neviem si vybrat...vela z nich mam rad... ale jedno viem isto...valcik neznasam
btw. asi by sa ti zislo rozhodnut ci to bude tema o spolocenskom tanci or tanci vseobecne...a podla toho upravit nazov resp. moznosti
kde si nechala jive, chachu, waltz, paso a pripadne este bolero a par dalsich?
to kde sme
anyways nehlasujem...neviem si vybrat...vela z nich mam rad... ale jedno viem isto...valcik neznasam
btw. asi by sa ti zislo rozhodnut ci to bude tema o spolocenskom tanci or tanci vseobecne...a podla toho upravit nazov resp. moznosti
-
DonLuca
Medium Star
No ja si najradšej zatancujem slaďáčik s mojim miláčikom
anjelik môj 
Edit/// Akože nechápem, kvôli čomu som dostal za k-
Edit1/// Pre usera, ktorý mi dal k- za tento príspevok... Aspoň sa nabudúce podpíš ty LOSER
Edit2/// Ešte odkaz pre hojka: Toto tu už, je fakt veľký BORDEL, zaveď povinné podpisovanie karmy, lebo sa to tu fakt premení na obyčajnú strelnicu a potom karma ÚPLNE stratí svoj význam...
Edit/// Akože nechápem, kvôli čomu som dostal za k-
Edit1/// Pre usera, ktorý mi dal k- za tento príspevok... Aspoň sa nabudúce podpíš ty LOSER
Edit2/// Ešte odkaz pre hojka: Toto tu už, je fakt veľký BORDEL, zaveď povinné podpisovanie karmy, lebo sa to tu fakt premení na obyčajnú strelnicu a potom karma ÚPLNE stratí svoj význam...
paso doble nepatri do zakladneho repertoara. to tancuju na sutaziach od kategorie C (tusim) vyssie. no v D to urcite nie je. neviem ci je to vobec v C. ale v A a B je to urcite. a samozrejme aj SAiden napísal:kde si nechala jive, chachu, waltz, paso a pripadne este bolero a par dalsich?
-
braino.swk
Light Professional
nerad tancujem, neviem preco.... ale mne to nepride ako nieco co by ma malo naplnat..
ked tak tak POGO:D ale to len ked je naladka..
a kedze chodim aj na kurz spolocenskych tancov tak celkom ma bavi VALCIK, CHA-CHA, RUMBA, BLUES, a DISCO-FOX.. ten ovladam strasne super
...
ale neviem pre mna je tanec zväčša nuda.. nechapem ako to nekto tak moze prezivat, teda respektujem to.. ale mne to moc nedava..
ked tak tak POGO:D ale to len ked je naladka..
a kedze chodim aj na kurz spolocenskych tancov tak celkom ma bavi VALCIK, CHA-CHA, RUMBA, BLUES, a DISCO-FOX.. ten ovladam strasne super
ale neviem pre mna je tanec zväčša nuda.. nechapem ako to nekto tak moze prezivat, teda respektujem to.. ale mne to moc nedava..
-
Traktorista
Guru