Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale

O športe...

Postupi SR na ME 2008 vo futbale?

Ano
50
30%
Nie
114
70%

Celkom hlasov: 164

Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ale tu smolu ze anglicania nepostupili na euro hlavne pripisujem brankarovi lebo ten prvy gol mohol v pohode chytit aj ked predviedol dva,tri dobre zakroky ale mohol ho chytit v takytoch zapasoch musi vyplut clovek na ihrisku dusu a ne dostat takyto gol
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Peky05 napísal:ale tu smolu ze anglicania nepostupili na euro hlavne pripisujem brankarovi lebo ten prvy gol mohol v pohode chytit aj ked predviedol dva,tri dobre zakroky ale mohol ho chytit v takytoch zapasoch musi vyplut clovek na ihrisku dusu a ne dostat takyto gol
Prsalo, ihrisko sa dost smykalo, na takom terene sa take streli tazko chytaju a moze sa toto stat hoci komu, carson mal smolu ze sa mu to stalo zrovna v tomto zapase.

Ja by som vinil skorej cele muzstvo, lebo v druhom polcase ked mali urobit tlak tak uz len zufalo nakopavali lopty. A tiez aj nezvladli niektore ine zapasy.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no hej napr. proti Macedonsku,Izraelu len remizovali a proti rusom prehrali.Ale chorvati mali dobru obranu tazko sa cez nu dostavali.A ten gol ja viem ze prsalo ale mohol aspon na roh vytlacit.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

kali520 napísal:...
presne tak..nebolo by spravne pripisovat celu neuspesnu kvalifikaciu brankarovi(ako je uz v Anglicku zvykom).Carson je kvalitny brankar, asi najlepsi akeho v anglickej lige maju(co sa tyka anglicanov). Anglicko nepostupilo kvoli tomu, ze nedokazalo ani raz vyhrat s Chorvatskom, ze prehrali vonku s Ruskom, remizovali s Izraelom a Macedonskom, a nie kvoli brankarovi, mercedesom. Ja len dufam, ze sa im dalsia kvalifikacia podari(samozrejme ak nebudeme v rovnakej skupine). btw. dnes som cital o Mourinhovi ako o moznom novom trenerovi anglicka, dufam, ze je to len nejaka kacica... :?
kali520
Darca
Darca

Peky05 napísal:A ten gol ja viem ze prsalo ale mohol aspon na roh vytlacit.
Mohol, a tak isto mohol SWP vyuzit svoju golovu sancu co bol rovno pred brankarom alebo aj Bent v zavere. Takze potom su aj oni potencialny vinnici.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

Mourinho tak jak ho nemam rad,si myslim ze by bol najlepsi pre anglicku repre.
podobne si mysli aj Keano
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 77,00.html
"Mourinho would do well - he has a big ego," he said in The Sun.
"He's a bloody good manager. He could handle the media, the egos. He would stroke the egos as he had to at Chelsea.
"He would take it away from the players. He is a clever man. A cute man. I could see him in that role for sure."
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Skupiny:

Skupina A: Ceska Republika, Turecko, Svajciarsko, Portugalsko
Skupina B: Chorvatsko, Polsko, Nemecko, Rakusko
Skupina C: Taliansko, Holandsko, Francuzsko, Rumunsko
Skupina D: Svedsko, Grecko, Spanielsko, Rusko

Tak to Cecko je fakt huste, podla mna postupia Taliani a Holandania, moderator Eurosportu basnil nad Cechmi, ale az taka lahka skupina to nie je, taktiez B bude zaujimave
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Drago napísal:Skupiny:

Skupina A: Ceska Republika, Turecko, Svajciarsko, Portugalsko
Skupina B: Chorvatsko, Polsko, Nemecko, Rakusko
Skupina C: Taliansko, Holandsko, Francuzsko, Rumunsko
Skupina D: Svedsko, Grecko, Spanielsko, Rusko

Tak to Cecko je fakt huste, podla mna postupia Taliani a Holandania, moderator Eurosportu basnil nad Cechmi, ale az taka lahka skupina to nie je, taktiez B bude zaujimave
Tá C skupina,bude naozaj zaujímavá,som zvedavý čo budu vedieť orobiť Rumuni.A skupina portugalsko a česko by mali postupiť.B skupina asi Nemecko a Chorvátsko,a D skupina Spanielsko a asi grecko.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

spike97 napísal:Tá C skupina,bude naozaj zaujímavá,som zvedavý čo budu vedieť orobiť Rumuni.A skupina portugalsko a česko by mali postupiť.B skupina asi Nemecko a Chorvátsko,a D skupina Spanielsko a asi grecko.
rumuni mozu prekvapit , po dlhsom case sa objavili na ueropskom sampionate a urcite nebudu chciet vypadnut hned v skupine . bude to zaujimave to cecko , neodpisoval by som nikoho , ktore kolvek dva tymi mozu ist dalej
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Česi sa už tvária ako postupujúci, ale to nie je pre nich dobré, lebo môžu skončiť ako na posledných MS...

PS: Mohol by niekto zmeniť názov témy na Kvalifikácia ME 2008 + EURO 2008?
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

hmm no tak ta C-skupina je fakt brutal myslim ze to bude dost zaujimave ja tipujem ze nevydu z tade rumuni a holandania to je moj nazor ale podla mna dost velku ulohu v tom budu hrat zranenia a v akych zostavach nabehnu inac neviem ci aj vam ale mne sa zdaju cesi ako velky favorit a dotiahnu to daleko mozno aj do finale maju teraz dobry kader
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

IZZi-BA napísal:hmm no tak ta C-skupina je fakt brutal myslim ze to bude dost zaujimave ja tipujem ze nevydu z tade rumuni a holandania to je moj nazor ale podla mna dost velku ulohu v tom budu hrat zranenia a v akych zostavach nabehnu inac neviem ci aj vam ale mne sa zdaju cesi ako velky favorit a dotiahnu to daleko mozno aj do finale maju teraz dobry kader
alebo budu hned po prvom vytazstve mysliet ze ich uz nikto neporazi jak na MS ked porazili amikov uz len brazilii chceli nakopat prdel a bolo s toho velke H. cestovali domov skor jak stihli vybalit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cko ked vylosovali, len to tak zahucalo v sale a Svedi si urcite vydychli :-)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no ta skupina C je riadne nadupana som strasne zvedavy kto postupi moze hoci kto ale asi najvacsie sance maju Taliani a Francuzi
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Svedi maju zasa Spanielov tieto 2 tymi maju na seba stastie aj na kvalifikacii aj na MS boli v skupine spolu
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:Svedi maju zasa Spanielov tieto 2 tymi maju na seba stastie aj na kvalifikacii aj na MS boli v skupine spolu
Tak isto aj rumuni a holandania.

No co dodat k tym skupinam? Asi len tolko ze z kadzej skupiny ma kazdy rovnaku sancu na postup, a vela bude zalezat na tom ktore muzstvo bude mat aku formu, inak teraz tazko povedat kto by postupil dalej.
pipopipo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pipopipo »

tak podla mna to bude tazke ale asi skoncime 4. :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Účasť Španielska na ME môže byť ohrozená

Zaujímavá správa, avšak myslím si, že je to len bububu zo strany FIFA a nič podstatné sa nestane.
VaporV
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VaporV »

Neoblo by odveci keby Slovensko postupilo :D ale neverim :D :D
Sagittarius
Guru
Guru

VaporV napísal:Neoblo by odveci keby Slovensko postupilo :D ale neverim :D :D
No tak toto je naozaj z ríše fantázie. Ale bol by som zvedavý, kto by postúpil, keby Španieli naozaj nemohli ísť na ME.
Napísať odpoveď