bezdrotova LAN... da sa to???
bezdrotova LAN... da sa to???
dala by sa urobit vlasatna siet LAN, ale bez pouzitia kablov, anpr cez wifi?? lebo chcel by som si spravit so susedom, byva odomna asi 50 metrov, a taky kabel asi nezozenem 
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no samozrejme ze sa da, presne pre pripady ako je tvoj
ale su dve veci:
a) 50m kabel nie je problem zohnat, skor moze byt problem kade ho budes viest (ak byvas v panelaku nemozes prevrtat byty troch susedov az sa dostanes k nemu)
b) ak cez pouzit bezdrotovu technologiu WIFI, mal by si mat na suseda priamu viditelnost,...
ale su dve veci:
a) 50m kabel nie je problem zohnat, skor moze byt problem kade ho budes viest (ak byvas v panelaku nemozes prevrtat byty troch susedov az sa dostanes k nemu)
b) ak cez pouzit bezdrotovu technologiu WIFI, mal by si mat na suseda priamu viditelnost,...
no lenze ja nemam priamu viditelnost, medzi nami su dalsie panelaky...Traktorista napísal:no samozrejme ze sa da, presne pre pripady ako je tvoj
ale su dve veci:
asi sa to nebude dat
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tak to urcite nepojde,... jedinym riesenim by bolo dat anteny na strechu, ak mate aspon zo strechy priamu viditelnost,..ale to chce ovela vacsie financie, nejake papierovacky so spravcom domu a zrejme aj vacsie technicke znalosti,.. takze je mi luto...digo napísal:no lenze ja nemam priamu viditelnost, medzi nami su dalsie panelaky...
asi sa to nebude dat![]()