Co mam robit ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co mam robit ?

Príspevok od používateľa Flinstone »

Mozno su tu podobne temy ale ja potrebujem specialne pre tento priipad :(
Spoznal som sa s jednou kamoskou a mno rozpravali sme sa vsetko v pohoo
A ona mi sama tak nepriamo povedala zeby so mnou chcela nieco mat. A niekto jej nieco narozpraaval o mne ze nevem co a ked som sa to dozvedel dost ma to prekvapilo a nebola to pravda pokusal som sa jej to vysvetlit ale ona mi povedala ze ked ju maam naozaj raad tak ze jej to maam dokaazat :cry: a praave to neviem podla mna je este skoro nato aby som s nou chodil lebo sa este dopre nepoznaame a neviem ci to je doprii naapad maam ju raad ale zatial len trosku viac ako kamaraatku. Mozno blba tema ja neviem ale neviem vazne co mam robiit a maam ju raad :( :?

Keby sa niekto pytal an vek tak 15/15 a odpustte si blbe poznaamky prosiim dakujem za vsetky prispevkyy :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

co jej nakecal a to spravi s tvojej temy vynimocnu :-) a podla toho sa tu da dalej diskutovat lebo takto jej to fakt musis len dokazat ze to neni pravda totiz asi sa nepoznate dlho takze ma pravo verit reciam lebo ta nepozna
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no napriiklad takee veci ze ju chcem len na ...(kazdy si domyslii) :( ale to nieje pravda ja viem ako jej to dokaazat ale to by som uz isiel do vztahu a to praave nechcem ... :? chcem ju este trochu viac spoznat ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čo tak začať maličkosťami? Ísť ju odprevadiť domov, zobrať ju niekam po škole, ísť sa s ňou poprechádzať, ty jej budeš mať možnosť dokázať, ako to s ňou myslíš, že ti na nej záleží, spoznáte sa navzájom a zistíte, čo ďalej :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Je tu fakt veľké protirečenie z toho čo tu píšeš. Ona ti naznačí, že niečo by s tebou chcela mať.... Keby si nechcel ísť do vzťahu, tak si myslím, že by ťa to tak netrápilo, a zas ak s ňou chceš byť len kamarát.. si myslím, že jej vôbec nič nemusíš dokazovať...Lebo skutočný kamarát je ten, ktorý ťa, podrží ak inú sa od tebe odvrátia chrbtom
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jj suhlasim s "bolek" pripadne ked napadne dobry sneh zavolaj ju na gulovacku :-P chod s nou nakupovat darceky k vianociam a vsimaj si co sa jej bude pacit a potom jej to kup k vianociam :-P mimochodm ked budes rozhodnuty tak velice dobry cas na zacatie vztahu :-)
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

niketo raz povedal: "ked vás kopú do riti, znamená to len toľko že ste ešte stále pred nimi"
zisti kto jej to nakecal a argumentuj, bol to niekto kto ju chce mať len pre seba a vadí mu (jej) že sa do toho montuješ

musíš zariadiť aby pochopila, že ten(tá) kto jej to narozprával nie je jediný(á) komu je s ňou dobre, že aj tebe je s ňou super

a potom so to vybav s tým rozprávačom
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ako neviem co sa tu riesi ... ja som vobc nepochopil ... nechces s nou chodit tak potom co riesis ? vykasli sa na to co o tebe kto hovoril ... proste sa spravaj tak ako sa spravas stale ona si uvedomi ze nie si taky ako o tebe niekto rozpraval.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ujasni si, čo vlastne chceš...A keď by s ňou chcel naozaj niečo mať, tak sa posnaž, loptička je tvojej strane... :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sak on vie co chce chce ju len nechce ist do toho hura systemom proste chce si byt 100% isty ze to chce :-) aspon takto chapem ale ak ti mam pravdu povedat ked som cakal ako ty teraz vacsinou som to prepasol :-/
v dakom diele na strednej bola veta ci vers ci co to ze " ten kto lubil sklamal sa , ten co sklamal lubi" mozme to upravit" ten kto lubil cakal ten na ktoreho cakal teraz lubi" abo co to :-)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:sak on vie co chce chce ju len nechce ist do toho hura systemom proste chce si byt 100% isty ze to chce :-) aspon takto chapem ale ak ti mam pravdu povedat ked som cakal ako ty teraz vacsinou som to prepasol :-/
Tak si to zle pochopil, lebo on doslovne napísal, že do vzťahu NECHE ísť.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

trochu sa mi nezda ze spomenula to ze by s tebou nieco mat spolu s tym ze jej niekto povedal ze jej chces vliezt do gati... mi to pripada akokeby jej to nikto nepovedal a ona len chce aby bola stredom tvojej pozornosti (hlavne tym ze jej mas dokazat nezmyslene veci)... lebo si myslim ze aj keby jej to niekto povedal tak, ak by ta mala naozaj rada, by si to nechala pre seba a zistila by pravdu sama... len neviem ci je 15r dievca schopne takejto diabolskej manipulacie :twisted:

este je tu vsak jedna moznost a to ze skaner ma pravdepodobne pravdu... niekto ta chce poskodit lebo mu vadi ze sa stretavate... v tom pripade by som to nejak moc neriesil... nejak by som si vyzistil ze kto to povedal a (ak je to moj kamarat) prerusil by som s nim kontakt... nadalej by som sa s nou stretaval a nechal ju samu rozhodnut sa ci je to pravda alebo nie
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Tak si to zle pochopil, lebo on doslovne napísal, že do vzťahu NECHE ísť.
ale bolo to myslene ze necem este ved ju ani poriadne nepoznaam chapes cem to mat na 100% neze to zasa bude krasny tyzden a END :? Dik za radyy a ak sa mam vyjadrit podla mna ma pravdu SKANER a uz asi aj viem kto to je 8)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

povedz jej narovinu ze zatial sa na to necitis..... ale povedz jej to dlhym rozhovorom...... vysvetli ze je skvela atd. otvorene jej povedz co si myslis..... no nedavaj jej moc nadej ale ani ju nestrat..... a uvidis po case sam..... ale velke riziko je jej strata..... (ale to zavisi od toho aky presne cit ma ona k tebe)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Flinstone napísal:ale bolo to myslene ze necem este ved ju ani poriadne nepoznaam chapes cem to mat na 100% neze to zasa bude krasny tyzden a END :? Dik za radyy a ak sa mam vyjadrit podla mna ma pravdu SKANER a uz asi aj viem kto to je 8)
To chápeš si odpusť, ak druhý krát píš to čo chceš.....btw len tak do budúcna...
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

bolek napísal:Čo tak začať maličkosťami? Ísť ju odprevadiť domov, zobrať ju niekam po škole, ísť sa s ňou poprechádzať, ty jej budeš mať možnosť dokázať, ako to s ňou myslíš, že ti na nej záleží, spoznáte sa navzájom a zistíte, čo ďalej :)
Toto sa mi zda ako najlepsi napad,velmi pekne napisane "malickostami" nic nepokazis,len prispejes k dobru a este jedna vec,mozno rada a myslim ze mi daju viacery za pravdu dvakrat si rozmysli co povies...
Napísať odpoveď