Reproduktory na mobil
-
Maxpayne
Light Professional
Reproduktory na mobil
Caute mam k800i mobil a chcem tam pripojit nejake reproduktory,original od se na mobil nechcem su drahe. Pocul som riesenie ze staci mat redukciu 3.5 jack co mam a tam pripojim hoc jake pc repraky 2.0,chcem sa vas spytat ci pojdu aj 2.1 co maju subwofer alebo len 2.0. A poradte ktore hraju kvalitne za dobru cenu. Rozmyslal som o genius sp-hf 2.0 2000x,poradte dik
cez tu redukciu ti to pojde, 2.1 pracuju na principe vyhybky pre subwoofer takze bude hrat aj ten, bohuzial otazna bude kvalita vystupu na mobile a tak isto aky odstup signal/sum dava (teda ci to nebude hrat moc potichu). Na vyber si najprv urci cenovy strop, potom nieco vyberieme, znacku genius by som ale nekupoval.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ale budu mu rychlejsie tahat bateriu z fonuTraktorista napísal:pojde ti to, ale nezabudni jednu vec,...
ak si kupis tie repro od SE, nepotrebujes ich strcit do zasuvky, ale ak si kupis repro 2.0 alebo aj 2.1, tak tie potrebuju elektricku stavu zo zastrcky,..
a radim ti tieto
Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7121234ja by som doporucil tieto: http://www.x-computers.sk/_shop_make.php?kod=100200016 ...mne sa velmi pacia, myslim ze by moli aj slusne zahrat
-
->slavo<-
Addict
LOl ked chces ,aby isla hudba stebou tak si Kup jednoducho
[/img]
Plnohodnotne Hudobne zariadenie CI uz priamo do Uši či z reproduktoru
ktory hra velice hlasno a kvalitne . v baleni su perfektne sluchatka ktore si neviem vynachvalit ktore maju aj redukciu na 3.5mm jack .Telefon mam denne prepojeny zo Stereo supravou +Basak a ked si date v telefone este mega bass tak to hraje nenormalne dobre . takze ked tak. tak walkman ,
alebo Si zohnat kvalitne sluchatka a pouzit znich Redukciu . moja rada.
[/img]Plnohodnotne Hudobne zariadenie CI uz priamo do Uši či z reproduktoru
ktory hra velice hlasno a kvalitne . v baleni su perfektne sluchatka ktore si neviem vynachvalit ktore maju aj redukciu na 3.5mm jack .Telefon mam denne prepojeny zo Stereo supravou +Basak a ked si date v telefone este mega bass tak to hraje nenormalne dobre . takze ked tak. tak walkman ,
tento tvoj prispevok je totalne odveci...on uz mobil ma akurat ho chce pouzivat doma ako zdroj hudby a chce k nemu aspon ake take solidne repro. Inak ten reproduktor na tom tvojom mobile na ktory vravis ze je "kvalitny" som bohuzial mal moznost pocut a stacilo mi....myslim ze podobne na tom budu aj te sluchadla.->slavo<- napísal:LOl ked chces ,aby isla hudba stebou tak si Kup jednoducho
[/img]
Plnohodnotne Hudobne zariadenie CI uz priamo do Uši či z reproduktoru