Top 100 hier vsetkycch cias podla IGN
Top 100 hier vsetkycch cias podla IGN
IGN zverejnili zoznam Top 100 hier vsetkych cias. Co si o tom myslite?
LiNK: http://top100.ign.com/2007/index.html
LiNK: http://top100.ign.com/2007/index.html
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
fallout az 33 ??? StarCraft 11 heh to kto robil
pacman okolo 20 no neviem podla mna napr HL2 tam nema co robit namiesto toho by tam ked uz tak mohla byt jednotka aj s CS, super mario na 1 mieste suhlasim ale co tam je daky 5 ten 3D super mario netusim taktiez zelda tam je 2x heh no divne
btw mafia je 85 a space invader okolo 70
No posobi to na mna zvlastne. Vela hier z prvej 10ky som ani nehral a sice verim, ze boli super, no nezda sa mi, ze by mohli prekonat taky Fallout 2 napriklad 
Tiez tam je vpredu X-Com Defense a pritom mam pocit, ze Terror from the Deep bolo lepsie, sice mne sa este viac pacil Apocalypse, ale ten nejak vela ludi nemalo v oblube.
No a teraz idem komentovat od 100. miesta v zavislosti na tom, co si o tom myslim(ak s umiestnenim suhlasim, alebo som hru nehral tak sa pokusim nevyjadrovat):
Quake 2 v prvej stovke? Ved to bola pomerne velka blbost, ktora len kopirovala starsie FPS. Stale to bolo len o tom, ze treba zabit x nepriatelov, zobrat farebny kluc a otvorit si dvere za ktorymi su dalsi nepriatelia a dalsie kluce.
Tiez si myslim, ze Mafia mohla byt vyssie ako na 85. mieste.
S Resident Evil(73.) som spokojny, bola to dobra hra, zasluzi si take umiestnenie.
Hry ako Doom, Wolfenstein 3D a Prince - boli fajn, ale iba v svojej dobe, dnes su uz davno prekonane(nemyslim grafiku, ale design levelov).
Potom si myslim, ze namiesto Fallout mohli dat rovno dvojku. A tiez namiesto GTA 3 dat San Andreas.
To je asi tak vsetko, nechcem vas zatazovat dlhymi uvahami nad tym, ci tam ma byt tolkokrat Legend Of Zelda a tak
Tiez tam je vpredu X-Com Defense a pritom mam pocit, ze Terror from the Deep bolo lepsie, sice mne sa este viac pacil Apocalypse, ale ten nejak vela ludi nemalo v oblube.
No a teraz idem komentovat od 100. miesta v zavislosti na tom, co si o tom myslim(ak s umiestnenim suhlasim, alebo som hru nehral tak sa pokusim nevyjadrovat):
Quake 2 v prvej stovke? Ved to bola pomerne velka blbost, ktora len kopirovala starsie FPS. Stale to bolo len o tom, ze treba zabit x nepriatelov, zobrat farebny kluc a otvorit si dvere za ktorymi su dalsi nepriatelia a dalsie kluce.
Tiez si myslim, ze Mafia mohla byt vyssie ako na 85. mieste.
S Resident Evil(73.) som spokojny, bola to dobra hra, zasluzi si take umiestnenie.
Hry ako Doom, Wolfenstein 3D a Prince - boli fajn, ale iba v svojej dobe, dnes su uz davno prekonane(nemyslim grafiku, ale design levelov).
Potom si myslim, ze namiesto Fallout mohli dat rovno dvojku. A tiez namiesto GTA 3 dat San Andreas.
To je asi tak vsetko, nechcem vas zatazovat dlhymi uvahami nad tym, ci tam ma byt tolkokrat Legend Of Zelda a tak
to maju byt hry vsetkych cias a nie ako niektory na tomto fore ze ich prva hra bola HL2 a CrysisFortune napísal:to mate tak ked vyhra super mario a druhy je tetris (nemam nic proti tymto hram, ale uz je cas prestat zasnut ake boli super cool pred xy rokmi)
BTW: v top 20 som aj cakal na NHL 98 ale nic take
Hral si to? Tetris hravam na mobile doteraz a je to super. Mario je tiez velmi dobra hra, aj ked tu neberiem az tak ako Tetris, ale je fakt, ze Mario bola jednoducha a pritom velmi zabavna hra na dlhe hodiny. Keby som mal gamepad tak to hram aj dnesFortune napísal:to mate tak ked vyhra super mario a druhy je tetris (nemam nic proti tymto hram, ale uz je cas prestat zasnut ake boli super cool pred xy rokmi)
S tým rebríčkom celkom súhlasím, sú tam hry ktoré si to zaslúžia. Ale dať do takéhoto rebríčka Resident Evil 4 je donebavolajúca drzosť. A nejak často sa tam opakujú Mariovia a Final Fantasy. Ďalej by som medzi sebou vymenil Half-Life a Half-Life 2, pretože jednotka bola svojho času lepšia ako dvojka.
Je to podľa mňa dosť subjektívne hodnotenie.
Je to podľa mňa dosť subjektívne hodnotenie.
-
Runes
Addict
inak tak ma napada kam sa podel pinpong uplne uplne prva hra
sak to drvili vsetci aj ja
nato zaudli alebo ta blba gulicka co sa s nou zrazali tie tehlicky
nech mi nehovoria ze to nehrala cela populacia a brutalne sa pritom nebavila
ale aj tak hra cislo 1by mala byt solitare
a nie ??? je to vo windovse a nepoznam cloveka ktori robi na pc a raz zacassi to nepusti 
-
Fortune
Light Professional
-=wolf=-: nemusis sa bat nie som z tej generacie co zacinala crysis a hl2 (ktore mi btw na pocitaci nikdy nesli na nepojdu, sunka forever)
Gothar: ano hraval som tetris nespocetne krat tak isto ako nespocetne krat hral super mario, a kadejake ine verzie super maria, ale dokedy budu stale vyhravat rebricky mi nie je jasne
ale nie moja vec, kazdy ma svoj rebriciek top hier
Gothar: ano hraval som tetris nespocetne krat tak isto ako nespocetne krat hral super mario, a kadejake ine verzie super maria, ale dokedy budu stale vyhravat rebricky mi nie je jasne
ale nie moja vec, kazdy ma svoj rebriciek top hier
-
Šu-Do
Redeemer
90% z nich som ani nehral.. 50% z nich ani nepoznam 
ale top 1 si naozaj zasluzi super mario
takztiez je tam aj tetris.. to bola tiez revolucna hra
no a samozrejme ze aj HL2 a celkovo seria HL patri do top 10..
skoda ze nepoznaju lepsie mafiu.. 85te miesto
tiez aj seriu Crash
C&C seriu az na 59ne
Red Alert.. jej.. to som drtil na PS 
stare dobre Duke Nukem 3D hehe
Starcraft az na 11ke ? naah
LoL GTA 3 az na 35ke
mario je asi v kazdej desiatke
taktiez tie hry ktore tam su by som väcsinu ani nehral..
ale top 1 si naozaj zasluzi super mario
takztiez je tam aj tetris.. to bola tiez revolucna hra
no a samozrejme ze aj HL2 a celkovo seria HL patri do top 10..
skoda ze nepoznaju lepsie mafiu.. 85te miesto
tiez aj seriu Crash
C&C seriu az na 59ne
stare dobre Duke Nukem 3D hehe
Starcraft az na 11ke ? naah
LoL GTA 3 az na 35ke
mario je asi v kazdej desiatke
taktiez tie hry ktore tam su by som väcsinu ani nehral..