Telefonny zoznam v mobile

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Telefonny zoznam v mobile

Príspevok od používateľa LuBo4eVeR »

Mam telofonny zoznam v kt. mam pomerne dost mien kt. mam vsetky ulozene v mobile ( nie na SIM )
a najhorsie na tom vsetkom je to, ze ked menim telefon vsetky cisla usim rucne prepisať do druheho mobilu, no dost je to makačka na prsty :)
neda sa zoznam prekopoirovat s telefonu do telefonu ? ( nie zo SIM na SIM )
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

da sa to vramci jedneho pogramu idealne je ked ten program komunikuje z dakou microshitackou aplikaciou wordom excelom a podobne :-) napr ted mam nokiu a je k tomu nokia pc suiter ktora toto podporuje ze zalohuje kontakty ale neviem ci ich dalej vie exportovat. Totiz mal som SE K 700I a mobil edit k tomu ten by hadam aj zvladol prenesenie kontaktov do nokie akurat ze nokiu nevedel najst, kazdopadne pokial si pripojis telefon k pc urcite kontakty stiahnes :-) a maximalne co ti hrozi ze budes muset do noveho telefonu vsetko davat ctrl c ctrl v
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Skus progam mobiledit v tom sa daju robit zalohi tel cisel

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobiledit.com/cz/
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Čo máš za telefón? Pokiaľ máš k starému USB kábel, tak ho pripoj k PC (malo by to ísť aj cez Bluetooth alebo Infra) a pomocou MyPhoneExplorer ich stiahni do PC. Potom tak pripoj nový a ulož ich naspäť.

Alebo väčšina telefónov má možnosť skopírovať kontakty na SIM (aj všetky naraz) tak ich skopíruj a jednoducho prelož SIM do nového.
kacerdonald
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kacerdonald »

:?: ja mam taký isty problém . Mám mobil K-Touch a chcel by som si zalohovať čísla v pc lebo zvyknem strácať mobily. Cez aký program by mi to šlo stiahnuť do pc? :?:
Napísať odpoveď