za koho hrate v L2?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

-=wolf=- napísal:ale vsimol som si ze Eru pisal ze sa stazujem na malo tlacitok, ale ja sa nestazujem na ich pocet, ja sa stazujem komplet na cely interface, nesedi mi s prostredim hry co sa o wow neda povedat
ja viem ako to myslis, interface naozaj trosku nezapada do prostredia. ale nastupom novej verzie L2 sa cely interface meni. (kamael)
See? : http://l2news.fansite.cz/item/kamael-interface/catid/19
je to myslim podstatne lepsie
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ReACTiVe napísal:tak toto nechapem...skus opisat problem...lebo podla mna to WoW vyzera tak chaoticky oproti L2 tu mas listu so oknami na skilly, itemy, macra alebo akcie..vsetko univerzalne, potom okno s chatom, okno s info o svojom chare pripadne partu a target
nic nezrozumitelne....len si staci zahrat...ak si totizto pustil, kukol sa nato a vypol, tak to vobec nevies o com to je...ale skus si zahrat, podla mna je to lepsie ako WoW..a k tej mysi....lavy klik: target (ak mas take bodky okolo toho co chces targetnut) alebo pohyb, pravy klik center view a ak drzis prave a hybes mysou tak tocis kameru...nic zlozite
chces vediet nieco k pohybu vo wowku: W dopredu, S dozadu, A dolava, D doprava, lave tlacidlo na mysi - pozeras sa okolo seba, prave tlacidlo na mysi - otacas sa, drzis skrolovacie tlacidlo - automaticky beh, Scroll Up and Down - priblizovanie a oddalovanie, povedz mi co je lepsie :wink: a interface vo wowku vobec neni chaoticky, pozeraj na to:

EDIT: zabudol som tam este dat: ten dlhy pasik nad celym dolnym barom je XP Bar kde vydis svoje exp.
Prílohy
wow.jpg
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm jak tak pozeram obrazky tak sa vracaju spomienky... asi si zase nainstalujem WoW. porad daky kvalitny server
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Eru napísal:hmm jak tak pozeram obrazky tak sa vracaju spomienky... asi si zase nainstalujem WoW. porad daky kvalitny server
no tak podla toho ci chces blizzlike, high rate, fun, middle rate?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Hram to na tomto serveri: http://www.forbidden-lands.sk/forum.php
Len tak pre zaujimavost je to 2x server.
Hram za bladedancera lvl 50 a spolia lvl 38. Venoval som tomu kopec casu a od zaciatku pohyb hraca ovladam len mysou. Klavesnicu pouzivam len na chat a na skilly (F1, F2...)

Co ma vsak velmi zarmucuje je to ze na intaku mame blokovane porty a tuto sqvelu hru mozem hrat len doma, lebo este som neprisiel na to ako ich odblokovat.

Hodte nejake obrazky svojich postav. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

počul som že C6ka je teraz dosť dokazená... Vraj je tam veľa bugov a hlavne vraj sú tam mágovia moc slabý. Väčšina že hrá za fighterov :) Takže ja ostávam stále verný C4ke :)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Soviet:to je blbost :)
Wolf: blizzlike EDIT: dik :)
physiq: Fl je velmi dobry server :) zacinal som tam. skoda len ze su tam az tak male raty. gz k lvl-u 50. nevydrzal by som to
Tak ja hram teraz na Supreme 5x a najvyssi lvl tam mam 51 Destro.
staviam teraz zubei heavy zajtra by mal byt uz sa neviem dockat :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Eru napísal:to je blbost :)
eru kedze asi nereagujes na moj prispevok tak ti napisem, pre blizlike je najelspi Sargeras, medium raty Narnias, high raty a fun nepoznam lebo tam ani nehravam
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Eru dik. Ja si staviam Blue wolfa, lebo na dark elfovi vyzera super, hlavne tie kridla.
Soviet hravam to na C6 (interlude) a je pravda ze vacsina ludi to hra za fighterov ale ja magov je dost. A to ze na svoj lvl su slabi sa ani nahodou povedat neda. A bug sa obcas nejaky vyskytne, podla mna rovnako ako na C5.
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

physIq kam chodis na skolu?
BTW ano, v c6 je to otocene oproti c4: magom zvysili cancel rate, sleep je absolutne nepouzitelny (dlhy casting), a fighteri na C6 ovela viac ownia...proste magovia su na c6 skoro nepouzitelni...verte mi..mam odskusane...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sleep je uplne nic, to suhlasim. Aj s acumen mu to strasne dlho trva a staci aj wind strike a mob sa zobudi. :?
Magovia su vitani iba v akciach na RB. Chvilu som hral aj za wizarda ale tento herny stil mi vobec nesedel. Nech ziju BD. :D

Studujem v Banskej Bystrici, na ekonomike, obor FBI a som na 4. intaku. Staci? :)
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

hej...lebo ja chcem ist studovat na Komenskeho informatiku a neviem ze ci tam na intrakoch tiez neblokuju online hry....to by som bol velmi smutny...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

chcel by som sa spytat taku OT tazku? :wink: neda sa tu este niekto na drahu wowka :)
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Pochopte prosim ze ziadna C6 neexistuje ...vola sa to INTERLUDE tak to respektujte
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Hrajete nekdo na Virtual Gaming (Dark Angels)? Pokud ano, mohli byste mi na rapidshare uploadnout slozku system?
Ten jejich updater mi nefunguje. Diky

EDIT: Popripade by mi mozna stacil original system z Interlude. Nemam u sebe instalacku, takze nemuzu reinstal :?
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

-=wolf=- napísal:chcel by som sa spytat taku OT tazku? :wink: neda sa tu este niekto na drahu wowka :)
hmm mozno by som to skusil ale urcite nie teraz...poprve to nemam a podruhe momentalne ma L2 fest bavi...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hypper napísal:Pochopte prosim ze ziadna C6 neexistuje ...vola sa to INTERLUDE tak to respektujte
tak tak, Agree
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

paracentesis napísal:Hrajete nekdo na Virtual Gaming (Dark Angels)? Pokud ano, mohli byste mi na rapidshare uploadnout slozku system?
Ten jejich updater mi nefunguje. Diky

EDIT: Popripade by mi mozna stacil original system z Interlude. Nemam u sebe instalacku, takze nemuzu reinstal :?
Toto je neupraveny SYSTEM z interlude, cez ktory to hravam aj ja. Malo by to fugovat ale zaklad je upravit "hosts" v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

tak ja som zacal na novom servery 50x ptze GP ma uz prestalo bavit ten 2x rate to je na mna dost pomale a dost nudne takze som sa rozhodol na nieco rychlejsie a zatial ma to bavi hlavne tie RBcka ktore davam s kamosom vpoho :D a tie CSka aj ked mi to zatial velmi nejde ale aspon je sranda. Hram na elmoredene takze keby sa chcel niekto pridat tak vpoho mi napiste na moje nicky Emkej, Shreko pomozem,poradim ked budem vediet :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.elmoreden.net/portal.php
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ReACTiVe napísal:hej...lebo ja chcem ist studovat na Komenskeho informatiku a neviem ze ci tam na intrakoch tiez neblokuju online hry....to by som bol velmi smutny...
neblokuju, dokonca je tam aj skupinka ludi ktora hra na supreme.
Napísať odpoveď