Zaloha DVD "Next"
-
pejo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zaloha DVD "Next"
prosim vas o radu, lebo ja si uz rady neviem... pozical som v pozicovni film "Next", a chcem ho zalohovat na disk.. doteraz som vsetky filmy robil cez DVDShrink, ak neslo cez neho tak cez DVD Fab Platinum... ziadny problem.. no zrazu poziciam toto dvd a ziadny soft nejde... postahoval som kopu ionych no ziadny nejde.. dokonca mi v prieskumniku vypisuje ze to dvd ma 200 GB.. ak ma niekto skusenost poradte.. prikladam screen v rare... (obrazok sa do prilohy nezmestil)
- Prílohy
-
- DVD.rar
- VIDEO_TS
- (436.32 KiB) 144 stiahnutí
-
krija
VIP
zavysi to aj od hardware-u, cize dvd mechaniky. predpokladam, ze ty nie si stastnym majitelom mechaniky napr. od LG
ale mam pre teba nieco:
Dílko nějakého zrcadláka poněvadž vše je na disku x-krát ve falešných kopiích, kdy lžou i velikosti souborů a více souborů má shodné umístění. Dokonce i některé voby hlavního filmu jsou duplikovány do stejného umístění. Film je však ukrytý ve Vobech VTS_14_1 - VTS_14_6 a voby VTS_14_7 - VTS_14_9 jsou zase jen zrcadlením VTS_14_4 - VTS_14_6. Zajímavostí je, že i poslední VOB má (nebo se tváří, že má velikost 1024 MB jako VŠECHNY voby na tom DISKU a to je další úchylka autora). IFO VTS_14_0.IFO je samozřejmě chráněno proti čtení a sám VOB je klasicky ze začátku chráněn nečitelnými sektory v rozsahu LBA 310400-315183, uprostřed přerušen vložkou v rozsahu sektorů LBA 2053290-2112943 a na konci je přidáno od sektoru LBA 3233641 ještě pár stovek MB navíc všeljakých slátanin.
Takže kdo si extrahuje z disku DVD rozsah sektorů LBA 397893 - 2053289 a uloží si ji na HDD jako VTS_01_1.VOB získá první konzistentní část filmu a když k tomu ještě přidá extrakci sektorů LBA 2112944 - 3233640 a uloží si ji jako VTS_01_2.VOB má druhou konzistentní část filmu. A pak když si nechá vytvořit IFO soubory udělá StripStreams tedy odebere Audio English a Titulky... programem, který se nezajímá o strukturu a velikost vobů tak jak to dělá Shrink, získá tak celý 5 GB film.
-
pejo
Light Expert
a ked chcem cely disk zalohovat aj s menu aj s bonusmi aj z anglictinou a cestinou?? lebo pravu povediac velmi nerozumiem tomu ako tie sektory ulozit napriklad ako VTS_01_1.VOB... cez nejaky sof talebo co?? a mechaniku mam LG: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167Bkrija napísal:zavysi to aj od hardware-u, cize dvd mechaniky. predpokladam, ze ty nie si stastnym majitelom mechaniky napr. od LGale mam pre teba nieco
-
krija
VIP
http://www.doom9.org/index.html?/vstrip.htm
alebo
alebo
DVD do mechaniky, spustit IsoBuster klikne pravým tlačítkem myši na Session 1 a zvoliz Extract From-To a jako StartAdress(LBA) napsat 397893 a EndAdress(LBA) napsat 2053289 a zkontrolujte jestli extrahujete User Data a klikněte na tlačítko Start Extraction a zvolte složku kam to chce uložit a název VTS_01_1.VOB. Ten samý postup pak ještě se Start 2112944 a End 3233640 a VTS_01_2.VOB. Pak IfoEditem vytvořit Create IFOs a zadat tu složku a pak třeba dle libosti popsat si audio stopy na např. Czech a uložit a poté otevřít toto IFO zase v IFOeditu nebo VobBlankeru a provést Strip Streams a vybrat jen audio Czech a pak už je to otevřitelné Shrinkem a je to rozděleno po 1GB vob jak je zvykem. Není třeba ani AnyDVD ani DVD FAB platinum.
Kdo chce, muze si nejprve DVD ulozit ve forme ISO souboru pomoci CloneCD nebo funkce klonovani programu DvdFab Platinum.
Je to vyzkousene a funguje to, klidne si pak muzete bunky zkontrolovat napr. pomoci Dvd2one140.
-
hojko
Site Admin
Zdolání ochrany DVD NEXT: jednoduše pomocí programu ISO Buster.
Autorem receptu je Lajdák (zveřejněno v jisté diskuzi na jistém serveru), kterému tímto velice děkuji a vyslovuji svůj obdiv. Dovolím si zde Lajdáka citovat:
Tak mi to nedalo a kouknul jsem se na ten film NEXT. Docela mě pobavilo toto dílko nějakého zrcadláka poněvadž vše je na disku x-krát ve falešných kopiích, kdy lžou i velikosti souborů a více souborů má shodné umístění. Dokonce i některé voby hlavního filmu jsou duplikovány do stejného umístění. Film je však ukrytý ve Vobech VTS_14_1 - VTS_14_6 a voby VTS_14_7 - VTS_14_9 jsou zase jen zrcadlením VTS_14_4 - VTS_14_6. Zajímavostí je, že i poslední VOB má (nebo se tváří, že má velikost 1024 MB jako VŠECHNY voby na tom DISKU a to je další úchylka autora). IFO VTS_14_0.IFO je samozřejmě chráněno proti čtení a sám VOB je klasicky ze začátku chráněn nečitelnými sektory v rozsahu LBA 310400-315183, uprostřed přerušen vložkou v rozsahu sektorů LBA 2053290-2112943 a na konci je přidáno od sektoru LBA 3233641 ještě pár stovek MB navíc všeljakých slátanin.
Takže kdo si extrahuje z disku DVD rozsah sektorů LBA 397877 - 2053289 a uloží si ji na HDD jako VTS_01_1.VOB získá první konzistentní část filmu a když k tomu ještě přidá extrakci sektorů LBA 2112944 - 3233640 a uloží si ji jako VTS_01_2.VOB má druhou konzistentní část filmu. A pak když si nechá vytvořit IFO soubory udělá StripStreams tedy odebere Audio English a Titulky... programem, který se nezajímá o strukturu a velikost vobů tak jak to dělá Shrink, získá tak celý 5 GB film, se kterým si může pak třeba vytřít i prdel, ale ovšem až potom co se sám udá za porušení autorských práv.
Takže zase nic moc... odfláknutá klasika... páni vývojáři... a sám film nestojí ani za tu námahu zorientovat se v tom co jste vymysleli abyste mnohé programy obelstili. A já jsem tu prácičku nastudoval jen proto abych se dozvěděl jestli jsou tady jen amatéři nebo jste se opravdu s něčím převratným vytáhli. A jestli je čtení... a prohlížení souborů na DVD (nikoliv kopírování trestné pak se můžu jít udat taky.
Autorem receptu je Lajdák (zveřejněno v jisté diskuzi na jistém serveru), kterému tímto velice děkuji a vyslovuji svůj obdiv. Dovolím si zde Lajdáka citovat:
Tak mi to nedalo a kouknul jsem se na ten film NEXT. Docela mě pobavilo toto dílko nějakého zrcadláka poněvadž vše je na disku x-krát ve falešných kopiích, kdy lžou i velikosti souborů a více souborů má shodné umístění. Dokonce i některé voby hlavního filmu jsou duplikovány do stejného umístění. Film je však ukrytý ve Vobech VTS_14_1 - VTS_14_6 a voby VTS_14_7 - VTS_14_9 jsou zase jen zrcadlením VTS_14_4 - VTS_14_6. Zajímavostí je, že i poslední VOB má (nebo se tváří, že má velikost 1024 MB jako VŠECHNY voby na tom DISKU a to je další úchylka autora). IFO VTS_14_0.IFO je samozřejmě chráněno proti čtení a sám VOB je klasicky ze začátku chráněn nečitelnými sektory v rozsahu LBA 310400-315183, uprostřed přerušen vložkou v rozsahu sektorů LBA 2053290-2112943 a na konci je přidáno od sektoru LBA 3233641 ještě pár stovek MB navíc všeljakých slátanin.
Takže kdo si extrahuje z disku DVD rozsah sektorů LBA 397877 - 2053289 a uloží si ji na HDD jako VTS_01_1.VOB získá první konzistentní část filmu a když k tomu ještě přidá extrakci sektorů LBA 2112944 - 3233640 a uloží si ji jako VTS_01_2.VOB má druhou konzistentní část filmu. A pak když si nechá vytvořit IFO soubory udělá StripStreams tedy odebere Audio English a Titulky... programem, který se nezajímá o strukturu a velikost vobů tak jak to dělá Shrink, získá tak celý 5 GB film, se kterým si může pak třeba vytřít i prdel, ale ovšem až potom co se sám udá za porušení autorských práv.
Takže zase nic moc... odfláknutá klasika... páni vývojáři... a sám film nestojí ani za tu námahu zorientovat se v tom co jste vymysleli abyste mnohé programy obelstili. A já jsem tu prácičku nastudoval jen proto abych se dozvěděl jestli jsou tady jen amatéři nebo jste se opravdu s něčím převratným vytáhli. A jestli je čtení... a prohlížení souborů na DVD (nikoliv kopírování trestné pak se můžu jít udat taky.
Ten návod je sakramentsky zložitý.
Dočítal som sa na nemenovanom fore, že najnovšie filmy ktoré nezvládne DVDFAB zvládne programík čo sa volá ONE2DVD. Ak to niekto vyskúša a bude to fungovať tak odpíšte potom si ho zoženiem aj ja.
PS:Kto si chce film len pustiť na PC alebo skopírovať bonusy tak to zvládne ANY DVD + DVDFAB.
Dočítal som sa na nemenovanom fore, že najnovšie filmy ktoré nezvládne DVDFAB zvládne programík čo sa volá ONE2DVD. Ak to niekto vyskúša a bude to fungovať tak odpíšte potom si ho zoženiem aj ja.
PS:Kto si chce film len pustiť na PC alebo skopírovať bonusy tak to zvládne ANY DVD + DVDFAB.