blba Opera

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

blba Opera

Príspevok od používateľa B.A.X.O »

HI, pocuvajte......mal som taky problem......najprv islo vsetko OK odinstaloval som IE a nahradil Operou. No ale, neskor sa stalo toto: V Opere som sa trebars tu na Hojku nemohol vobec loginut :( . To iste bolo vsade kde to po mne vyzaduje Login alebo Reg. Tak som sa nastval a montoval sa s Netom hodnu xvilu. No nakoniec nebola chyba v Nete ale v idiotskom prehliadaci. Teraz som si nakopol Firefox a vsetko bezi jak predtym. Mal som firefox aj predtym, no reinstaloval som Win. Neviete cim to mohlo byt niekto?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Odinštalovať IE nie je najlepšie riešenie. Radšej ho nechaj tak ako je (môžeš schovať ikonky) a popri tom využívaj niečo iné. IE je vlastne dosť zažratý do systému a dosť veľa súčastí je na neho naviazaná.

Tip k Opere.. skús vymazať cache a cookies...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a najprv si tie cookies skús povoliť. Keď píšeš že ti nešlo lognúť, tak si ich mal asi vypnuté
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Re: blba Opera

Príspevok od používateľa jackoff8 »

B.A.X.O napísal:HI, pocuvajte......mal som taky problem......najprv islo vsetko OK odinstaloval som IE a nahradil Operou. No ale, neskor sa stalo toto: V Opere som sa trebars tu na Hojku nemohol vobec loginut :( . To iste bolo vsade kde to po mne vyzaduje Login alebo Reg. Tak som sa nastval a montoval sa s Netom hodnu xvilu. No nakoniec nebola chyba v Nete ale v idiotskom prehliadaci. Teraz som si nakopol Firefox a vsetko bezi jak predtym. Mal som firefox aj predtym, no reinstaloval som Win. Neviete cim to mohlo byt niekto?
presne toto sa mi stalo s operou aj mne ale kedze som pouzival firefox a to som len skusal co je lepsie ci opera alebo firefox tak hned ma to odradilo tusim sa mi to stalo na najnovsej verzii ale zaujimave bolo to ze na seliakej stranke sa mi po prvykrat islo prihlasit ale ked som isiel druhykrat na tu stranku tak uz neislo natukal som tam meno a heslo a znova sa mi ukazalo len prihlasenie potom som musel vypnut operu a islo to znovu tak som ju odinstaloval a pouzivam v klude firefox
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

brm napísal:Odinštalovať IE nie je najlepšie riešenie. Radšej ho nechaj tak ako je (môžeš schovať ikonky) a popri tom využívaj niečo iné. IE je vlastne dosť zažratý do systému a dosť veľa súčastí je na neho naviazaná.
IE aj tak celkom preč neda lebo on nieje zažraty ale on je súčasť jadra. (Preto vidime ako je užasne rýchly :D )
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

No......Ale i tak....moje hodnotenie:

Opera: :minus: :minus: :minus: :minus: :minus:

Firefox: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus: :plus:

IE: :minus: :minus: :plus: :minus: :minus: :plus:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

to je tak ked lamy pustite k opere.. absolutne neviem o com teraz kecas, kecas o tom ze ked si sa prihlasil na hojko.com (dal login a heslo) a prisiel si druhykrat ze si sa musel znova lognut?

chlapce ak je to tak tak staci iba zaskrtnut to policko aby si sa prihlasovalo vzdy (slepota?) a taktiez odporucam pri zadani loginu a hesla zadat ked sa ta spyta na to - aby ti to ulozilo..

operu pouzivam uz MOC dlho a ZIADEN web mi s nou nerobil problemy..

je ine ked lama sadne za operu a je proste lama,ze nevie nieco zaskrtnut .. a zacne potom pitchovat na operu .. ako ked ju nainstaluje a pouziva normalny uzivatel :roll:

ako bolo spominane - ak mas zablokovane cookies tak sa necuduj :)

B.A.X.O napísal:No......Ale i tak....moje hodnotenie:

LOL kto uz je zvedavy na tvoje nejake vysnivane hodnotenie? :D
matwej
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matwej »

ja pouzivam operu hodne dlho a nikdy som nemal problem, ide mi super a pohodovo, dolezite je ako si nastavis, ;)

inak IE by som nedal ani jedno plus a viac minus ako opere, :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

B.A.X.O napísal:No......Ale i tak....moje hodnotenie:

daj si fakcu kamarat :D...ty kde si nasiel + v IE?...podla mna jedine + tam je ten krizik vpravo hore ;)
kazdopadne...opera rulezz :P...firefox tiez nieje zly, ale opera mi prirastla k srdcu viac :P
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

Precitajte si na nejakej stranke ktora sa zaobera touto problematikou, a najmenej 4 som cital :) a hodnotenie bolo shodne. Firefox o par bodov lepsi nez opera, prirodzene IE najhorsie :D tak neviem o com kecate....Opera nie je spatna ale zalezi to aj od toho kdo je na co zvyknuty. Hovorite jak keby Opera bola jediny prehliadac na svete :evil: a niektore stranyk sa zobrazuju vdaka opere fakt idiotsky tlacitka su tam kde nemaju byt, a tie stranky co sa mi v opere zle zobrazuju sa dokonca v IE! dobre zobhrazuju, kto je potom lama?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hahhahaha ! :D :twisted:

operu uz pouzivam mesiace a mesiace (snad aj roky) a len malokedy som postretol stranku ktora sa zobrazovala troska inak :)

problem bol v tom pripade vacsinou u AMATERSKYCH weboch ktore neboli absolutne optimalizovane pre INE prehladavace ako ten jeden ktory dany user defaultne pouzival :)

chlapce nevies o com kecas :) raz spustis operu, mas ju par minut .. a uz tu zacinas kecat nezmysly :)

asi ak by robilo take *PIKACHUOVINY* ako vravis tak by som HO (tak ako aj kopec inych ludi) nepouzival :D :twisted:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lama? Programatori, ktori neoptimalizuju kod a zvacsa ho (kvoli stale najvacsiemu % rozsirenosti) radsej napisu tak aby to ficalo (iba) pod IE
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

t0m4s3 napísal:Lama? Programatori, ktori neoptimalizuju kod a zvacsa ho (kvoli stale najvacsiemu % rozsirenosti) radsej napisu tak aby to ficalo (iba) pod IE
jj, sveta pravda Ie je sice najhorsi :D ale za to najrozsirenejsi :evil: a tie pluska som dal IE aj kvoli tomu pretoze ma nad operou a forefoxom viav vyhod. poviem jednu: NAkodite si vlastno farebny scrollbar a Ie ho dokaze zobrazit, a je to celkom pekne skraslenie stranky. A tak je to aj s vlastnymi kurzormi :wink:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

B.A.X.O.: prosim Ta nekecaj ze chyba bola v prehliadaci ked to nie je chyba, ale Tebe nevyhovujuce nadstavenie ktore len asi nevies upravit podla svojich predstav.. da sa v nej upravit aj zobrazovanie kodovania emulaciou inych browserov, no ak ta to stale irituje prosim.. daj si Ohnolisku, nik Ti v tom nebrani.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

farebny scrollbar :D samozrejme ze TOTO kazdy webdizajner potrebuje :D

fihaaa hned zabudnem na operu a firefox a oddam sa Internet Exploreru .. jeho nachylnosti dostat do pc KAZDY jeden druhy virusikoveho charakteru ..

ach ano ja tak tuzim pouzivat Internet Explorer a nechat si Keyloggovat svoj pc, chcem aby mi niekto zachytaval hesla ktore pisem a ..

proste IE je the best ....

boze ..

inac, to ze na nejakom webe napisu ze firefox je najviac SECURE je take doveryhodne ako to ci straka zo susednej bytovky zakraka raz alebo dvaraz na prave poludnie.

na jednom webe napisu tak na druhom tak...kazdopadne kazdy vie ze opera je to s bezpecnostou LEPSIE nez firefox, taktiez ti zatazuje MENEJ ramku (vo firefoxe to este len teraz chcu riesit - asi mesiac dozadu bol o vysokej zatazi firefoxu clanok) ..

pre ludi ktory maju radi rychlost,bezpecnost a minimalizmus je Opera.. pre ludi ktory chcu mat zvacsa mat moznost "precackanosti" je tu Firefox..

stejnak ale ci Opera alebo Firefox .. vsetko je lepsie nez IE :roll: :twisted:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

B.A.X.O napísal:jj, sveta pravda Ie je sice najhorsi :D ale za to najrozsirenejsi :evil: a tie pluska som dal IE aj kvoli tomu pretoze ma nad operou a forefoxom viav vyhod. poviem jednu: NAkodite si vlastno farebny scrollbar a Ie ho dokaze zobrazit, a je to celkom pekne skraslenie stranky. A tak je to aj s vlastnymi kurzormi :wink:
Ked uz len o ten scrollbar ide, tak opera ho ma tiez ;-)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

B.A.X.O napísal:jj, sveta pravda Ie je sice najhorsi :D ale za to najrozsirenejsi :evil: a tie pluska som dal IE aj kvoli tomu pretoze ma nad operou a forefoxom viav vyhod. poviem jednu: NAkodite si vlastno farebny scrollbar a Ie ho dokaze zobrazit, a je to celkom pekne skraslenie stranky. A tak je to aj s vlastnymi kurzormi :wink:
vidno ze si v zivote nenapisal ani riadok html/css kodu, inac by si nemohol z ust vypustit tak neskonalu debilinu. No a co ze mozes urcovat nevalidnu scrollbar property? Co Ti to pomoze pri tom, ze zosedivies pri tvorbe extra stylesheetu pre msie 5.5 6.0 a 7.x?! Mozem sa vykaslat na cely scrollbar, radsej ho vypnem cez overflow:auto; a B.A.X.O. ak si si to nevsimol, tak sa v tejto teme len potapas, sam seba a nie je to prva tema v ktorej to robis, bolo by dobre keby si s tym prestal.
t0m4s3 napísal:Ked uz len o ten scrollbar ide, tak opera ho ma tiez ;-)
opera ho nezobrazuje korektne, ako som uz spomenul, je to nevalidny kod, taktiez je na pikachu ze opera je case sensitive v css [co je uchylne] a tiez dba na uvodzovky [s uvodzovkami a'la js nacitava stranky o poznanie rychlejsie] pri odkazoch v ramci css, cize ked mas zle spravenu strukturu stranky a prekryvas blokove elementy s riadkovymi [co sa bezne zvykne robit] tak Ti to proste v opere odignoruje. Napr. mne sa podarilo umiestnit farebny scrollbar do opery len na starej html stranke, kde nebol pouzity ziadny iny css kod, je to naozaj pain in the ass :)

http://www.svaty_peter.uplink.sk/

na tejto konkretne. Vsade inde som to vzdal. ot: tu stranku som robil este v jascs paint shop pro a sajta bola pisana s takmer ziadnymi znalostami z html :) je to "heavy" tabulkovy layout, ktory pouziva java scriptove rollovery a ine "moderne" techniky :D
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

VY ste tu vsetci starsne divny :? ja napisem preco som dal plusko IE a hned cacne niekto pi*ovat ironicky ze som divny a atd. Ja viem ze Ie je najhorsie :evil: tak mi tu prestante otlkat o hlavu ze uprodnostnujem IE za to ze som mu dal plusko......xcel som dat plusko aj Opere......ale potom som si to rozmyslel s otazkou co na to povedia ostatni? co keby sme povedali ze Operu a Firefox je tazke porovnavat?

O a este jednu vec, ja s v svojich temach nepotapam :wink: to VY ma potapate tak. Pretoze mam iny nazor ja som z "ohnoliskou" spokojny :) vobec mi nic nespomaluje........a staci mi bohate. Mam aj Operu aj Firefox....cize toto duo verim ze sa da dobre vyuzit.........
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nejako menis nazory troska :D zrazu uz si aj s operou spokojny (duo opera firefox)

a nehovor tu o svojom NAJSAMLEPSOM hodnoteni :D mam v zadku ci si tam dal plusko minusko alebo delene .. proste do toho nevidis a stejnak si chces povedat svoje .. problem bol v tom, ze si mal v tomto topicu napisat ze:

Nainstaloal som si Operu a mam problem "v tom a v tom" a nekecat tu o tom aka je Opera zla, ked si ju mal spustenu mozno dobru polhodinku :D

ale aspon som sa zasmial dnes ;)
B.A.X.O
Zablokovaný
Zablokovaný

Tesim sa ze si zasmial.......no ale aj som sa zasmial a to poriadne pri citani tvojej spravy :D pretoze........ak si spominas......tema bola o niecom inom problem s operou.....a zistil som ze na tom niesom az tak zle v "potapani" v temach ked som si precital vsetky tvoje prispevky na tuto temu :D :D :D

P.S mam dojem ze si na tomto fore vsetci mislia ze som idiot :) no vazne v niektorych temach ma niektori tak nasrali ze by som im dal najradsej jednu do drzky no skoda ze cez Net to nejde :x ale kedze ja som vesely clovek tak mi nevadi ked si zo mna robi dakto haluz :wink: casto si ju robim aj samo zo seba
Zamknuté