caute mam taky problem dneska sa mi nieco stalo s obrazom a nevime co este doobeda bol dobry zapol som televizor a obraz bol tmavy skusal som setky nadstavenia(modz obrayu,...atd) ale nic jednie co as robilo s tu telku bolo ze brat napajal do telky kameru ale nic nenadstavoval pomozte pls
lucas03 napísal:na telke mas nastavenia ako PC, VIDEO a CAMERA tak si to niekde najdi a prestav to na TV
to nepomohlo bohuzial nemoze byt nieco vnutri odpalene lebo aj ked dam menu aj to je tmave jak keby bolo nieco s celym obrazom moze to byt vraj elektronka ale neviem ci tomu mam verit
Lukáš Kumančík napísal:to nepomohlo bohuzial nemoze byt nieco vnutri odpalene lebo aj ked dam menu aj to je tmave jak keby bolo nieco s celym obrazom moze to byt vraj elektronka ale neviem ci tomu mam verit
Elektronka to urcite nebude-mozno ak by sme boli v roku 1970
Nic v zlom,ale aku radu cakas?Elektronika je pre teba"spanielska dedina",tak to radsej daj do ruk niekomu kto jej rozumie troska viac
Prve co by som spravil je strieknut KONTOXOM vsetky trimre..
hmm pravda, radu odtialto nedostanes..... ked sa ti to nepodaarilo v nastaveniach tak to nenapravis...... u mna as casto osvedci "rucne strucne" trosku donho buchni a obraz sa napravi........ ak nie tak nejakeho "elektromana" zavolaj nech sa na to pride pozret a mas to....