Tak mam akutny problem: bankomat je daleko, mam iba 100 kc a jeden balik cestovin. Co by ste mi poradili dokupit, aby som z toho mal nejake fajnove jedlo za rozumny peniaz?
PS: instantnym omackam sa chcem vyhnut, radsej by som privital tipy na nejaku homemade
takze, ja by som si na tvojom mieste kupil paradajkovy pretlak. vylejes ho do hrnca a zacnes varit, postupne pridavas cierne mlete korenie, bazalku, cesnak (podla chuti), sol. jednoduche a velmi dobre.
sacek napísal:takze, ja by som si na tvojom mieste kupil paradajkovy pretlak. vylejes ho do hrnca a zacnes varit, postupne pridavas cierne mlete korenie, bazalku, cesnak (podla chuti), sol. jednoduche a velmi dobre.
Dakujem, ale uvital by som nieco menej tekute A mam pocit, ze vdaka hladu a lenivosti asi siahnem po niecom co sa da vykydnut na spagety a bude pokoj
//sacek: aha tak
//ob3l1x: ale ja som v Prahe...
//asi skusim ZAPov tip
R1k1nko napísal:tak CINA WINS !! za 70-80 sa najes kralovsky ! velke porcie + dobre jedlo ( PIESTANY alebo BA tiez aj TT to su dobre cinske restiky
Ciny som uz prezraty Teraz radsej chodime do pizzerie, ktora je sice trochu dalej ale od 15-17tej maju happy hours a pizzu za 60 Pizza velka a chutna ako vzdy, ale za polovicnu cenu...no neber to Len je to zas casovo narocnejsie. V sucasnosti je to tu najlepsia pizzeria ako poznam, lebo bola jedna este lepsia, ale tu zavreli.(no tam zas nemali happy hours)
ak by niekto chcel... http://www.pizzeriavenezia.cz/
do sto korun som sa raz najedol v jedne cinskej restauracii na namesti v BB, bolo to dokonca aj chutne, ziadny problem... mozno len ze cinan/japonec (nepoznam jeho pôvod) rozumel asi na piaty krat ze chcem jedlo cislo 16
a celkom su aj niekedy vtipni ked hovoria po slovensky, kamaratovi: tu cakaj, tu cakaj (citat s "tvrdym" C)
Aj u nás vo VK sa dá výborne a lacno najesť napríklad Búda pri štadióne, malý útulný podnik a výborné jedlo. Ešte spomeniem tak pizzeriu Lamami, kde robia vynikajúcu pizzu (inde som zatiaľ lepšiu nejedol aspon myslím ) alebo aj Mafík, tiež skvelá pizza. A je to tu podstatne lacnejšie ako napr. v Bratislave . A aj chutnejšie.
Lacno a dobre sa da najest z jedneho rozku (alebo chlebu) a Bulharskeho pykantneho salatu. Stojy cca 20sk a rohlik 1-2 koruny.Da sa to zohnat vo velkom Tesku.
Motion Blur napísal:Lacno sa da najest (a do síta) z jedneho rozku (alebo chlebu) a Bulharskeho pykantneho salatu. Stojy cca 20sk a rohlik 1-2 koruny.(ODPORUCAM)
si robis dufam srandu, hovorime ako sa dobre najest, nie ake najlepsie predjedlo pripadne dezert
Ak hľadáte jedáleň, výdaj obedov, lacné a kvalitné stravovanie v Bratislave, odporúčam vám Jedáleň B.I.G.: http://jedalen.eu/. Dá sa tam celkom dobre a lacno najesť.
treba ist do jedalne u Orbana - Bratislava pri autobusovej stanici Nivy (ak to uz bolo v predchadzajucich prispevkoch tak sorry nevsimol som si)... je to sice jedalen na stojaka, ale slusna jedalen na stojaka. dokazom su pracovnici VUB banky, ktory sa tam chodia past v oblekoch