hľadám sponzora
hľadám sponzora
ahoj lidi potrebujem pomoct...neviete neikto abo nepoznate niekoho kto sa venuje sponzorskej cinnosti??kto by poskytol nejake peniaze v hotovosti bo chceme ist na medzinárodny veľtrh cvičných firiem do Prahy a potrebujeme sponzora co by nám bol ochotný dať nejaké peniaze na ubytovanie a vydavky s tým spojene.......firmy, podniky,podnikatelia, súkromné osoby...v okoli nitry?? 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ja budem trosku OT ale uprimne toto je velmi tazke :-/ ja mam dve klubove prislusnosti a obe su samosponzorovane pri bikoch to berem tam je velka konkurencia ale pri Frisbee Ultimate heh sme naj v SR a jedny z naj v strednej europe. Jedine co nas sponzoruje je to ze sa prihlasis ako asociacia ci kera prdel a zhanas 2%z dani. Ono totiz pokial nemas vela vela fanusikov pripadne nechodi vela ludi na tvoj sport alebo co to chces oteba ani nezakopnu. Skusali sme oslovit rozne velke spolocnosti a nechceli sme vela v podstate iba zaplatit dresy na ktorich by oni mali reklamu svoju a podobne prkotiny. BTW brat hra futbal daku mestsku ligu ci co to su oni ale dresy zohnali tak ze jedna firma porebovala hracov tak si ich zavolali a dohoda bola ze kupia dresy a po turnaji im ostanu. (to su tie turnaje napr medzi televiziami a tak, brachovi spoluhraci chodili svojho casu hrat za markizu s tym ze to su vraj "osvetlovaci" a podobne)
EDIT// tak ti ma napada kapitanova frajekra vybavila daco take ze daka spolocost nam da na hraca 600sk mesacne s tym ze mi im na kazdeho hracadonesieme blociky na benzin za 1000
to je celkom dobry deal lebo na benzine sukromne prejazdis viac a staci ist na benzinku a blockov ti daju milion
EDIT// tak ti ma napada kapitanova frajekra vybavila daco take ze daka spolocost nam da na hraca 600sk mesacne s tym ze mi im na kazdeho hracadonesieme blociky na benzin za 1000