mozno poznate "zazrak" ktory s napojom mountain dew ked sa tam prida peroxid vodika so sodou...celkom zaujimavy efekt...ak nie tu je video:
nejako nam to nedalo a neveril som tomu tak sme to museli skusit doma...tu je vysledok
...ono to nefunguje je to volovina...v tom video do toho dali este nieco ked si vsimnete (zrejme tekutinu z takych svietiacich tyciniek ktore ked rozlomite zacnu svietit) 2 skenner: je to peroxid vodika ktory sa pouziva na odfarbovanie vlasov...urcite nema taku koncentraciu ako normalny tak ale mohlo to spravit aspon nieco...a kukal som vela commentov aj videii a bez tej svietiacej trubicky to nejde..
TomAss napísal:mozno poznate "zazrak" ktory s napojom mountain dew ked sa tam prida peroxid vodika so sodou...celkom zaujimavy efekt...ak nie tu je video:
nejako nam to nedalo a neveril som tomu tak sme to museli skusit doma...tu je vysledok
...ono to nefunguje je to volovina...v tom video do toho dali este nieco ked si vsimnete (zrejme tekutinu z takych svietiacich tyciniek ktore ked rozlomite zacnu svietit)
hmm mne to biele co ste tam kidali nepripada ako peroxid vodika.. ten by mal byt priezracny... teda aspon ten co mam v garazi.. a treba tam dat koncentzrovany 33% tie lekarske maju 3-7%.. ale vyskusam to urcite