vista - reproduktory 5.1

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
kolleso
Novice
Novice

vista - reproduktory 5.1

Príspevok od používateľa kolleso »

Prave som nainštaloval vistu (predtým som pouzival XP) a mam problém s reproduktormi. Z piatich reproduktorov mi hraju iba predne dva. Problém nie je v tom, že by som prehrával iba stereo. Ak dam vo windovse test reproduktorov, tam mi zvuk vychádza iba z predných repro. pls help :)

doska: asus M2n
zvukovka integrovana na doske - podla manualu k doske je to asi ADI-6 channel high definition audio codec,...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

skus ist do zvuky a zvukove zariadenia,dole nastavenia reproduktorov-upresnit...a tam si zmen z stereo na 5.1
kolleso
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kolleso »

Opak napísal:skus ist do zvuky a zvukove zariadenia,dole nastavenia reproduktorov-upresnit...a tam si zmen z stereo na 5.1
- mam to nastavene ako 5.1 ale i tak to nejde...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

a nemáš ešte jednu zvukovú?či máš nastavené na tu tvoju :? ....alebo sa pozri v Správce zařízení...či ti funguje tá zvuková správne..poprípade nainštaluj nové ovládače
Yacho
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yacho »

Aj mne to nejde, mam ovladace vporiatku. Test ide ale ostatne nefunguje.
mohol by niekto "konecne" poradit kto to spravil, ako to spravit!!!!
Gouhan
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: vista - reproduktory 5.1

Príspevok od používateľa Gouhan »

[quote="kolleso"]
Počuvaj máš take že Realtek Hd tam sa to nastavuje skús to pozret tam máš všetko neviem či to budeš mat niesom si istý ale tam bi to malo bit ja to tak mám a mám windous XP Profesional. A tam to mám. Skústo a ked nie tak ti nepomôžem alebo preinštaluj ovladače na zvukovú kartu alebo daj to do opravi a oni ti to opravia a nastavia. Nemáš zač
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

ja mam presn tento isty problem na doske asu p5kr raz sa mi to podarilo zmenit ale dal som zase XP a teraz zase vistu a zas mi to nejde..ale zistil som ako spravit aby isiel aspon center...od realtek je tam taky program kde treba zafajknut speaker fill
ale aj tak mi nejdu vsetky..
Prílohy
fdfs.jpg
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

mal som doma podobny problem, pricina je zrejme to, ako sa uvadza aj na fore winampu, ze microsoft vo viste jednoducho vypol hardwareovu akceleraciu zvuku, riesenim teda moze byt softwareovy speaker - fill pri prehravani hudby na vsetkych 5tich reprakoch, ktory ale nestoji bohuzial za vela...
speaker fill najdete v ovladacich paneloch > hardware a zvuk > spravovat zvukove zariadenia > speakers or headphones (tu sa to bude lisit na kazdom PC zrejme, vacsinou je tam aj tak len jedno zariadenie) > vlastnosti > rozsirene > speaker fill pripadne virtual surround sound.
neviem ale, ci ste mali problemy aj s nativnymi 5.1 subormi, napr. DVD filmami, ja som s tym problem nemal, filmy sli v pohode, len hudba sla na 2 reprakoch... na intraku som to vyriesil inak, kedze nemam na notebooku 5.1 audio vystup, kupil som 3.5 mm audio rozdvojku za 20,- SK a pripojil predne a zadne do rozdvojky a nasledne do audio vystupu na notebooku..
Napísať odpoveď