Mam notebook a desktop s rovnakymi nastaveniami.Prehadzujem medzi nimi kabel od internetu takze ten internet fici sucasne iba na jednom PC v rovnaku dobu.Na notebooku mi internet ide ale na desktope nie.Prosim poradte mi dik
Enduro3333 napísal:Tha tak to je jasne jaq facka nemozes mat dve rovnake MAC adresy v LAN siety to ti vzdy jedno zariadenie zablokuje koli možnemu konfliktu ......
čitaj vyššie napisal že ma zapojeny vždy len jeden pc.
Možno sieťovka predtým ti to išlo alebo od počiatku ti to nejde?
Predtym mi to islo cca 3 mesiace.Vlastne 3 roky ... 3 roky mam internet a PC s tou istou sietovkou stale tie iste nastavenia a kupil som si notebook.Ten mam 3 mesiace a dal som vsetky nastavenia uplne narovnako nech sa chova ako desktop aby som sa pripojil k internetu.Vcera mi zrazu prestal ist internet kvoli DNSke na co mi bratranec oznamil ze mam chybnu DNS ze mi to nemohlo frcat (tri roky som na tej DNS frcal) a prepisal som DNS.Notebook sa spametal a net mi ide a desktop absolutne.Vyskusam ci sa chyti aspon Skype kedze ten nepotrebuje DNS
Enduro nekomplikuj to a precitaj si prvy prispevok.1 kabel dva kompy.V realnom case je zapojeny len jeden pocitac priamo na kabel neplet tam ziadne switche,routre.