V for Vendetta
V for Vendetta
Jaky mate nazor na tenhle film ?...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ten film uz je "starsi" ale to vobec nevadi ...
ten film je podobny ako ostatne filmy toho zanru
mozno troska menej veci ako : utekanie po vode alebo jazda na koni ktory ma len dve nohy....
celkovo film na jedno pozretie
EDIT
napr: film CITI OF GOD
som mal nudzu si ho pozriet uz aj 4x
ten film je podobny ako ostatne filmy toho zanru
mozno troska menej veci ako : utekanie po vode alebo jazda na koni ktory ma len dve nohy....
celkovo film na jedno pozretie
EDIT
no ze si to raz pozriem asi 10 min som uchvateny prejde rok a nemam nudzu si ten film pozret este raz..halfend napísal:To myslis jak ?
napr: film CITI OF GOD
som mal nudzu si ho pozriet uz aj 4x
-
R1k1nko
Darca
nepovedal som ze sa mi nepaci ...Sepiroth napísal:R1k1nka som teda vôbec nepochopil, ale nevadí. Vyrozumel som asi toľko, že sa mu moc nepáčil
Zato ja som ním bol úplne uchvátený, fakt krása, tá poetickosť, anarchistickosť, apokalyptickosť...aach![]()
neviete odporučiť niečo podobné?
mozno som sa vyjadril trocha krkolomne ale to preto lebo ten film je u mna len dalsi v rade ,,, ( trebarz film ako kde hral ten herec slepeho pomstitela... )
7/10
s komixovými prkotinami plytkého odkazu typu daredevil by som to neporovnával... I ked priznávam, že daredevil bol menšia prkotina než Spiderman, Superman a mal dej lepší než 300, ale i tak.R1k1nko napísal:nepovedal som ze sa mi nepaci ...
mozno som sa vyjadril trocha krkolomne ale to preto lebo ten film je u mna len dalsi v rade ,,, ( trebarz film ako kde hral ten herec slepeho pomstitela... )
7/10
-
qwerty-xyz
Re: V for Vendetta
no film sa mi jednoznacne pacil,aj jeho spracovanie a celkovo aj tie napady a zaver taktiez.halfend napísal:Jaky mate nazor na tenhle film ?...
ALe videl som to len raz,niezeby to nebol vilm ktory by som si nepozrel viackrat ale neviem ho najst
a stahovat sa mi ho nechce...
Prvych par minut som si myslel, ze to bude nejaka kktina, no nasledny dej- najma dialogy- rozptylili vsetky moje pochybnosti. Film sprostredkuvava pre dnesnu dobu mimoriadne trefne posolstva- pokial sme ochotni sa nad dialogmi zamysliet a film nevnimat len ako akciu. Odporucam kazdemu, kto este nevidel.
-
seth82
Darca
Film sa mi velmi pacil, myslim, ze som nan pisal svojho casu aj recenziu na tomto fore (ale zmizla spolu s ostatnymi ked nejaki experti mazali nepotrebne prispevky), vyborne spracovany Utopisticky film, Wachowski sa blysli po priekaku s Matrixom 3. Troska mi to pripomina Equilibrium, ale to nie je na skodu, mozno este 1984 od Orwella. V kazdom pripade patri do mojho sukromneho TOP rebricka.
NuSuey napísal:dokonale dialogy, .. ach .. pastva pre oci a dusu
V: But on this most auspicious of nights, permit me then, in lieu of the more commonplace sobriquet, to suggest the character of this dramatis persona. Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous.
Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V.