No neviem ja som niekde v polovičke a pekne si na tom likvidujem klavesnicu a kamarata lamarim nech mi radsej poziča volantR1k1nko napísal:presiel to uz niekto ak ano dajte mi savezajazdim si frree jazdy s dobrymi autami !
dakujem..
btw : aky bol BOSS ?
tazky -stredny - lahky
HARD - medium -EASY
Need for Speed:Pro Street
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
Chyba mi Speed Boss, inak k BossomR1k1nko napísal:presiel to uz niekto ak ano dajte mi savezajazdim si frree jazdy s dobrymi autami !
dakujem..
btw : aky bol BOSS ?
tazky -stredny - lahky
HARD - medium -EASY
drift - luzer
grip - luzer
drag - total luzer
Elite boss - ta jeho prva driftova draha brutalna, casom som ju uz vsak vymakal a nerobi mi problem
speed - pracuje sa na nom, chyba mi posledna challenge
Mimochodom z tych speed challenge mi uz tecu nervy, dnes som hral cele doobedie tri zavody nez som skoncil na prvom mieste. Hram to s Porsche 911 GT2, rychle auta ako Zonda F su tam nepouzitelne, lebo lietaju ako handry na smetaku a trate maju vzdy aspon dve miesta, kde auto podskoci a totalne ho to rozhodi a vacsinou to konci TOTALED!
Hram to na hard obtiaznosti.
edit: na Drifty sa mi paradne osvedcial RX-8, vsak aj King ma Mazdu
-
Enduro3333
Medium Professional
-
t0m4s3
Admin
Po celom dni stravenom pri Speed challenge v nevadskych pustiach o ktorych sa mi bude dnes aj snivat prisli na rad tri zavody so Speed Kingom - uprimne, asi najlahsie co tam bolo. To jeho auto sa vlecie ako plecka. Dohrate na 87%
- Prílohy
-
- streetking.gif
- (978.54 KiB) 107 stiahnutí
-
t0m4s3
Admin
Isteze
A to som jednu rychlost netrafil, takze 6.5 je realnych, lenze to chce vsetko Perfect shift s tym ze NOS hadzat hned po dvojke. (Trafit trojku je potom dost tazke
)
- Prílohy
-
- drag_961.gif
- (302.28 KiB) 172 stiahnutí
-
Enduro3333
Medium Professional
mal som 6.86 a tiez jedna rychlost bola len goodt0m4s3 napísal:IstezeA to som jednu rychlost netrafil, takze 6.5 je realnych, lenze to chce vsetko Perfect shift s tym ze NOS hadzat hned po dvojke. (Trafit trojku je potom dost tazke
)
co je najlepsie na speedchalenge? ake auto? nieco rychle a co dobre sedi
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
dikes skusum 911gt2 ja ju mam na drift myslim tak to prehodimt0m4s3 napísal:Moc som ich nevyskusal, ale dobre sa mi jazdi s 911 GT2. Top speed niekde okolo 235mph, sedi myslim si dost dobre.
podarilo sa nikomu vytlacit ho z cesty niekde na stlp
ja som skusal ale on to bud ubrzdi alebo to askoi minie..
hehehe a kde sa vacsinou vysekal? bo ja furt perem za nim a sa vygulam dade do šancu abo stlp a take vecit0m4s3 napísal: nebel > ja som speedy s ryom jazdil tak, ze som na neho neutocil, on sa v kazdom druhom pokuse vysekal sam a potom som to pomalicky dosiel