smartmovie convertor
-
vladopt
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
smartmovie convertor
Mám jedu otázku ... mam nokiu e65 a hodil som si tam smartmovie player a zaróveň do pc smartmovie convertor ... kedže som si zkonvertol film na moje rozlíšenie a začal pozerať naskakovalo mi vo filme DEMO nápis tak mi začalo dohádzať, že nie registrovaný ten prehrávač a tiež konvertor ale bohužiaľ mi došiel voľný čas na pozeranie filmu a teraz sa mi to nedá registrovať tak ako som to mal predtým spraviť už mi iba vyhodí že chce licenčný klúč tak som ho odinštaloval z mobilu aj z pc ... že to spravím pekne od znova ale v mobile prehrávač už stalé vypisuje že chce klúč ale ten klúč čo tam mám dať nie je správny ... tak chcem vedieť či nie je niečo v mobile ako regedit v vo windowse aby si mobil nepamatal že tam bol ten program a pekne ho nainštalovalo od začiatku a šiel by a mohol som normal registrovať ?!?
www.symbianforum.cz/forum.phpvladopt napísal:no trochu by si to mohol rozšíriť a nejaký linky mi dať konkrétne ... lebo nie som ešte v tom úplne zabehaný ...
na tu druhu stranku ti link nedam lebo je to warez ale staci pohnut trosicku rozumom a najdes to sam