Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
Dukla Trenčín - MsHK Žilina 6:1
HC Košice - HKM Zvolen 1:4
SkiPark MHK Kežmarok - HK Aquacity ŠKP Poprad 3:4 pp a sn
HK 36 Skalica - HK Ardo Nitra 4:2
Slovan-L.Mikuláš 3:2pp
Bol som na zapase v KE a musim povedat ze Zvolen hral velmi dobre aj ked KE ich tlacili v niektorych okamzikoch ale si myslim ze Zvolen vyhral zasluzene a zase ma prekvapil L.Mikulas aj ked prehrali po predlzeni potrapili Slovan.
HC Košice - HKM Zvolen 1:4
SkiPark MHK Kežmarok - HK Aquacity ŠKP Poprad 3:4 pp a sn
HK 36 Skalica - HK Ardo Nitra 4:2
Slovan-L.Mikuláš 3:2pp
Bol som na zapase v KE a musim povedat ze Zvolen hral velmi dobre aj ked KE ich tlacili v niektorych okamzikoch ale si myslim ze Zvolen vyhral zasluzene a zase ma prekvapil L.Mikulas aj ked prehrali po predlzeni potrapili Slovan.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prekvapenie urcite Mikulas, mozno sa aj odlepia z predposledneho miesta aj ked tomu moc neverim, Zvolen podla ocakavania, Poprad som necakal vyhru a Martin ma velmi potesil, chlapci su proste vo forme, najlepsia tohtorocna obrana je nasa
Trencin normalny vysledok, muzstvo sa v takychto zapasoch setri, netreba riskovat zranenie a navyse sa velmi tazko hlada motivacia a hraci uz pred zapasom maju v hlavach vitazstvo.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
spike97: Nehrozi. Je to mlade muzstvo, su tam mladi hraci a tak od nich vela ocakavat nemozes. Mozno sa tam najdu technicki hraci, mozno tam najdes hracov, ktori maju radi hru do tela, ale chybaju tam skusenosti, ktore rozhoduju. Podla mna tento vyber repre nebol dobry napad, teda aspon nie pre extraligu. Skor by sa mi pozdavalo hrat s rovesnikmi, ci uz v extralige juniorov alebo v prvej lige, avsak prva liga je uplne ina sutaz a tak skor ta extraliga juniorov. Napokon ale aj tak uvidime pocas svetoveho sampionatu, takze potom budeme moct diskutovat, ci to vyznam malo alebo nemalo.
hojko: no tak ja neviem,podla mňa keby ich tam nechali aj na budúcu sezónu,tak by im to velmi pomohlo,lebo ad začiatku sezóny sa velmi zlepšili.
Ešte len nedávno som si všimol,v Rakuskej lige mi tam nesedeli dva tímy: Ol.Ljublana, Alba Volán...to asi nie su rakuske tímy
...oni sa tam ako dostali?????
Ešte len nedávno som si všimol,v Rakuskej lige mi tam nesedeli dva tímy: Ol.Ljublana, Alba Volán...to asi nie su rakuske tímy