Co by ste privitali nove na fore???
http://www.hojko.com/zivot-styl-cestovanie-f43.htmlDoris napísal:..viem, ze som tu nova, musim sa tu este "rozkukat", ale chyba mi tu nieco na sposob " zivotny styl, zdravie " alebo nieco tomu podobne.. hm?
[quote=""J""]http://www.hojko.com/zivot-styl-cestovanie-f43.html[/quote]jj, to ano, ine som vsak myslela, nevadi.
re
viac zdravotnych problemov sa rozoberalo ked niekto zalozil temu napr. vo volnej diskusiiDoris napísal:...co ja viem...tak narychlo... napr. temy z mediciny, poradit si , ked ma niekto nejaky problem, temy o zdravi .. (napr. takeho charakteru ako bola kauza dvoch siamskych bratov ).
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zdravotnicke poradenstvo tu bolo zamietnute kvoli laickemu pristupuDoris napísal:...co ja viem...tak narychlo... napr. temy z mediciny, poradit si , ked ma niekto nejaky problem, temy o zdravi .. (napr. takeho charakteru ako bola kauza dvoch siamskych bratov ).
A predpokladam, ze na vznik novych sekcii tu existuje urcity poradovnik, lebo ja mam uz davnejsie podanu ziadost o sekciu pre chovatelov postovych holubov, no doteraz nic, takze asi je v zozname. Treba asi cakat...
hmm neviem ci to tu uz je spomenute ale uznajte ze sa mi nechce prehrabavat sa 50 stranami v tejto teme a ked dam hladat tak ako vysledok hladania mi vyhodi celu temu...a tohto sa tyka moj prispevok ci by sa nedali sprehladnit vysledky hladania, ze by napr vyhlasilo na ktorej strane (stranach) temy sa hladany vyraz nachadza.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ked sa Ti clovek nepodpise pod karmu, ma to zamer, chce ostat anonymny. V tom je kuzlo karmy, inac je zaujimave ze sa stazuju len ludia, ktory chytaju cervenu, ja by som sa skor zamyslel nad tym preco ju chytas, ver mi, nech su niektori useri akokolvek zvrateni, nedavaju cervenu len z nudy a tie 4 co tam mas mas 4 od 4och uplne odlisnych osob s odlisnymi iPckami. Jeden chlapik povedal krasnu vetu: "Ty musis byt zmena vo svete, ktoru chces vidiet", alebo v Tebe musi nastat zmena, ktoru chces vidiet. Original je "You must be the change in the world you want to see".C954 napísal:Viem, ze uz to bolo zodpovedane, ale ten, kto pise dovod udania karmy, nech si pripise aj meno? Nech viem, kto co chce a nech si s nim mozem o tom podiskutovat.