N6100 a vypnutie po zadani pin

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

N6100 a vypnutie po zadani pin

Príspevok od používateľa xbarney »

Este stale pouzivam tuto vykopavku (nemal som dovod menit).
Mam problem s tym, ze ju normalne zapnem, zadam pin, vsetko ok, naskoci logo nokia a potom sa telefon vypne. Da sa tu este nieco riesit ?

Baterka je OK. Keby aj nebola, to iste spravi aj ked ho dam na nabijacku.

:idea:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no je tu moznost ze baterka uplne odisla ... alebo je to len SW vada a prepalienie FW by mohlo pomoct. skus skocit do servisu nech ti prepalia FW a mozno to odstrani chybu ak nie tak skus otestovat s novou baterkou.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Už to pretrváva dlhšie? Raz sa to aj mne stalo.. trvalo to našťastie iba pol dňa, potom sa mi nokia spamätala a nabehla v poriadku.

Inak tá moja 6260 má ešte taký neduh, že hocikedy zdochne a potom ju neviem ani zapnúť, jedine svieti LEDka, ale to je všetko. Po chvíli (zvyčajne do hodiny) sa však spamätá a opäť funguje..

Tiež to tipujem na chybu softu, ale nechce sa mi už do tohto mobilu nič investovať, čakám kým úplne zdochne a zaobstarám si niečo novšie.. ;)
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Stalo sa to po prvykrat, vcera vecer som ju normalne vypol a dnes uz nenabehla po zadani pinu. No nic, skusim teda skocit do nejakeho servisu, ako prve skusim vymenit baterku a ked nie, mozno ju este rozbehne novy FW.
Ak nepomoze, dam jej zbohom . . .

Stve ma, ze vsetky kontakty (a nie je ich malo) nemozem teraz odtial dostat.
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BAD BOY »

Ked sa ti telefon vypne po zadani pin-codu tak to je v baterke,mozno mas uz staru bateriu. Vyskusaj zapnut mobil s inou baterkou a malo by to fungovat. Keby to bol software, tak by si nezadal ani pin-cod a ostal by ti telefon svietit na bielo alebo na modro. 8)
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

BAD BOY napísal:Ked sa ti telefon vypne po zadani pin-codu tak to je v baterke,mozno mas uz staru bateriu. Vyskusaj zapnut mobil s inou baterkou a malo by to fungovat. Keby to bol software, tak by si nezadal ani pin-cod a ostal by ti telefon svietit na bielo alebo na modro. 8)
diky za radu, ale baterku som skusal vymenit ako prvu moznost poruchy a nepomohlo. Robi to iste aj s novou baterkou.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ach jaj bad boy ty sa hlavne uvedom a nepis tu kkciny ze to je urcite v baterke...problem moze byt napr aj v doske, ja by som najprv skusil flashnut soft, na ten to vyzera najviac (robili to niektore 3510i)
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

pershing napísal:ach jaj bad boy ty sa hlavne uvedom a nepis tu kkciny ze to je urcite v baterke...problem moze byt napr aj v doske, ja by som najprv skusil flashnut soft, na ten to vyzera najviac (robili to niektore 3510i)
Neviem kto by sa tu mal uvedomit, ja opravujem mobili uz 5 rokov. Ten mobil moze vypinat aj preto,lebo mohol byt vytopeny,ale software to urcite nebude
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Skus prepalit ten soft alebo to daj do niakeho servisu o ktorom si mislis ze je seriózny a ked to nebude tim tak ma asi niečo s doskou ako pisali chalani hore
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vytopeny nebol, to by som o tom nieco musel vediet (som prvy a zrejme aj posledny majitel :) ) a ked som sa ho pokusil dat preflashovat, tak mi rovno povedali ze pri cene toho telefonu to uz nema vyznam . . . Tym padom je tato vec pre mna zrejme uzavreta.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

hovadina, za 2 kilka ti ho flashnu, mobil ma cenu cca 500+ ja by som ho kludne dal...;) resp by som poprosil znameho s data kablom :)
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ano to je pravda, keby mam kabel alebo znamy ma tak neni problem, skusim to, ale dam dve kila za nieco, co nikto nevie ci pomoze :)
puccik
Star
Star

xbarney napísal:Ano to je pravda, keby mam kabel alebo znamy ma tak neni problem, skusim to, ale dam dve kila za nieco, co nikto nevie ci pomoze :)
sak mas pravo to reklamovať ne ak to nepôjde
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Co mozem reklamovat, to ze mi prepalia soft na nefunkcnom mobile a ten po flashnuti opat nepojde ? To hadam nie :shock:
puccik
Star
Star

ale vsak ho spravia pred tebou sak to je na pockanie ak sa nemilil netrva to cely den
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ach jaj boze moj co tak vypnut pin kod v inom telefone a frcis?Ja som tak vybabral s LG ktory sa resetoval po zadani PINu
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Ach jaj boze moj co tak vypnut pin kod v inom telefone a frcis?Ja som tak vybabral s LG ktory sa resetoval po zadani PINu
Este mi vysvetli ako sa vypina ochrana pin kodu, pretoze ma to nepusti . . .
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Cez iny telefon
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pouzivam len prima kartu a tam sa ochrana pinu neda vypnut
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

xbarney napísal:pouzivam len prima kartu a tam sa ochrana pinu neda vypnut
Da sa to ved chod do nastavenia-ochrana-ochrana pin kodom a vypni. Sa mi zda ze to ide na kazdej nokii, ale kedze tebe sa stale mobil po zadani pinu vypne, tak to skus v inom. Ale v tom chyba nebude. To bude chyba v mobile, tak ako hovorili viaceri
Napísať odpoveď